.
Отговор в тема
Страница 18 от 58 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1445
    Трябва ли да спортувам нещо или стига просто да се храня по менютата

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ефекта е по-голям ако диета се съчетае със спорт,но аз нищо не спортувам
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ефекта е по-голям ако диета се съчетае със спорт,но аз нищо не спортувам
    и аз така Затова и питам

Айдее Със вас съм !!! от утре я започвам и ще издържа до края
    Само се чудя за закуска освен плод дали е възможмо да добавя нещо друго,защото ще ми прилошава и друг път съм пробвала със само плодове и не ми е добре..надявам се нещо по хранително да не навреди..закуската ми е най-важна
    успехи на всичкииииии
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И аз съм от утре тук.Реших се най-сетне.Сериозна съм ще съм де само първият белтъчният ден ще ми е проблем.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    И аз съм от утре тук.Реших се най-сетне.Сериозна съм ще съм де само първият белтъчният ден ще ми е проблем.
    Защо да ти е проблем?
    Салатка,сиренце,хляб яйца и мляко също

Ее моля ви се никой не ми е отговорил на въпроса а сега е времето да закуся

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Щом ти прилошава си хапни нещо от менюто за обяд,на мен днес ми е пак белтъчен ден и ми е някво отпаднало и за закуска ядох препечена филийка с кашкавал и 2 праскови
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

И значи ги редувам белтъчен,бобов,въглехидрат ен и плодов докато не стигна 28 дни и на 29 само вода .. така ли е ?

Голям фен Аватара на stelit0
    Здравейте момичета,изкам да попитам аз как мога да си наглася хапванията ,защото аз ставам към 12:00 понеже заспивам към 3:30 през ноща и за това спя до късно какви предложения имате вие мацки?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми и аз ставам мн късно, даже към 3-4, ама тези дни се жертвах и с дигнах към 12 и просто напрво обядвах, пропуснах закуската, даже вчера (беше денят с варивата) станах в 12, изядох една царевица и после легнах и спах до 2

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И аз ставам към 1,но вместо плодове мисля да си правя фрапе,че не мога инъче.А сега ще ходя да гледам какво моога да ям за обед .
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Като ви гледам колко оскъдно се храните ...
    Още повече защо не прочетете малко теми из Интернет. Аз я почнах на 8ми май,карах я 3 седмици. Почнах я пак на 8ми юни карах я 3 седмици. Почнах я пак на 17 юли карах я почти месец.Воден ден така и не изкарах,последният път я спрях 2 дни преди водният.
    Като всичките тези "дупки" се храних с каквото исках (просто не се съобразявах,неумишлено).
    По време на режима се храних на корем,а не като вас със солетка,1 плодче,1 мъничка пилешка пържола и т.н. НЯМА СМИСЪЛ ДА Я ПРАВИТЕ АКО СЕ ХРАНИТЕ ОСКЪДНО. Още повече при калориен прием по-малък от 1500 калории на ден,спирате стопяването на мазнини и започвате да се запасявате,колкото и невероятно звучи. По принцип желаният прием е 2000 калории на ден за поддържане на тегло,т.е трябвеа да се ядат около 1600-1800 за смъкване. 1 кило мазнина съдържа 7600 калории. Като тук е важно да се отбележ,че органзизма изразходва адски много калории за функциите си.Ако комбинирате снякакви физически натоварвания дори и да не са тежки.

Аз лично свалих 17 килограма. От XL номер на панталоните бутнах на M. През "дупките" между прекъсванията имах покачване от 2 до 3,но и тях бутнах.

Мъжко съм.В момента съм 185 на 82 килограма,като целта ми е да бутна на максимален минимум 75-76. Режима вече не го спазвам от 22 ри Август някаъде,хапвам си сичко,което искам,вече ненавиждам газирано (само тоник от време на време пердаша) и сладко. Не съм и мръднал с 1 килгорам.
    От утре смятам да го почна отново докато не бутна на желаното,ще броя и калории.

Много е просто стига да му хванеш цаката.

Ако някой има въпроси относно 90-то,за хранения,комбинации на храните и т.н да пише

Meждудругото,с мрънканията и безволеви състояние (която ви липсва) нищо няма да направите...нищо лично. Вместо да мърморите,взете прочетете има толкова много писано по тази тема,че ако прочетете и малка част ще се 6! Успех!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Sofia
    ми аз например така или иначе не се храня много повече /като количество/ , проблемът ми е, че ям много чипсове, снаксове, кола и т.н. само боклуци с една дума, та какво като не мога да изям примерно хляб+ пържола (особено ако е свинска)+ салата + плод, да зема да се напъвам да ям ли
    П.П. ТИ си свалил толкова много, защото си бил по пълен и е имало какво да сваляш (17 кг хич не са малко)

Тези килограми ги качих миналият декември заради хипер инсулин.

И аз не ям месо различно от пилешко.Едва ли не обичаш пилешко. По принцип хляба не е желателен за никой от дните. Зеленчуци=салата предполагам не мразиш. Плодове също. Не виждам пречка тогава да ядеш от всичко (горният ми пост не визираше теб,а говорех като цяло). Ядеш колкото искаш на обяд,докато не се наситиш или преносно - повърнеш.
    За чипсовете и пр. - всичко си зависи от теб. Ти да не мислиш,че на мен или някои други им е било лесно ?! Освен,че ще отслабнеш (не знам с колко искаш) имаш и допълнителен стимул - че ще спреш канцерогенните чипсове,Дебелата кола,сладко и т.н - т.е здравето ти.Докато ти не си го наложиш,няма кой да ти помогне

Но ти си знаеш. За това и казах,че на някои от вас изобщо ви липсва воля и гледате на минете по тънкото и да очаквате резултат.

Всеки може да свали колкото иска,стига да има желанието,а не желанието да мърморясва,тъпче пред компа и пуска теми "Помощ! Дебела съм.Искам да отслабна".Да се жалва и мисли,че той е единственият,койо е на същото положение и да търси оправдания

Някоя беше споменала,че закусвала в белтъчен ден с 2 плода и хляб с кашкавал !?!?!?!?!
    1. Яденето преди 12 на каквото и да е било е строго забранено. Организма си има цикли на смилане на храната.
    2. Закуска с хляб и кашкавал и след това с плод?!
    3. Смесване на храните.
    4. Смесване на плод с друга храна.
    5. Хляб (ако ще и пълнозърнест да е) !?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

therichbitch аз също ставам по-късно но сега изкам да свикна да ставам по-рано за да не ми е толкова тежко когато почна училище.В прочем ти на колко си год.и за колко време колко свали аз съм от утре азма попринцип о6те птрвия ден съгре6авам но тоя път съм твързо решена а и семейството ми ме подкрепя.

Град
    Sofia
    ми аз съм на 18,иначе не я спазвам стриктно, днес ядох снакс ,но нямам кантар, утре ми е плодовият ден, ще се премеря чак на 15-ти, едва ли ще има кой знае какъв резултат, аз мн бавно свалям

мацки къде се изгубихте.казвайте как върви какви са резултатите на мен м е първия ден супер е

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    аз се отказах ... нищо не мога да спазвам
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Имам въпрос. Значи за 2 ден варивата и 3 ден въгехидратите та пише да са през 2 часа да ядеш или аз не го разбирам правилно. Защото аз немога през два часа не се чувствам гладна ама въпреки това да се насилвам ли та да ям през 2 часа или когато огладнея

мда през 2 часа е
    Весииии

Супер фен Аватара на gabi_94
    абе хора може да звучи глупаво ама ако искам да сваля 5кг колко дни трябва да я карам? Аз съм 1.70 и тежа 55кг. обаче не се чувствам добре, не съм дебела ама искам да съм по-слаба, така че се надявам някой да ми отговори.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ами караш я и когато се чувстваш доволна от резултата спираш
    Весииии

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    мда през 2 часа е
    Благодаря

a prez wtoriq den prez kolko wreme se qde prez 4 4asa nali

Правила за публикуване