- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Днес ми беше 1я денмина отлично !!! Утре смятам да си направя ориз :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
забелязваш ли, че си отслабнала, защото мн хора казват, че има ефект след 2я ден?Първоначално написано от Manenkoto
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Варивата го прави през 4 часа.
По принцип тези часове за приблизителни,но не трябва да се яде по-рано от 4 часа,2 часа или там съответният ден колкото трябва.
Ако си яла примерно белтъчен ден,закуска в 10,обяда ти се пада в 14ч,но можеш да го отложиш за примерно 15ч или 15.30,но задлъжително трябва да го има.След това вечерята ти се пада в 19ч ако си го отложила.Ако не - 18.
Гледай да не ядеш преди 19ч!Ако огладнееш - плод или зеленчук.
Каква е тази простотия - отлсабване от вторият ден!? РЕАЛНОТО отслабване на мазнини почва минимум след седмица! А сега отделяте вода и знаете какво друго....
gabi_94
Колкото и да не ти се ще,аз изобщо няма да се очудя ако не свалиш и 1 килограм или в нааааай-големият случай точно 1 килогрма. Като искаш да сваляш - спорт. Всичко лесно(диетите) си има граница в един момент,особено когато няма какво да сваляш
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
На мен ми е втори ден и точно ядох оризПървоначално написано от pinki
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Въпросът ми не беше зададен към тебПървоначално написано от MrUndaztood
А щом да попитам явно е имало цел
Благодаря
Е аз пък не се обърнах директно към теб.Пък и това,че има въпрос независимо към кой,не ми пречи да отговоря,пък ако иска да го четe.Първоначално написано от pinki
Моля.
LastFM
Маненкото мери се,защото понякой път се качва от някои храни да знаеш от кои,наистиан ти препоръчвам да се мериш,така си в течение на нещата и може да ги контролираш. Ако не всяка сутрин след тоалетна на гладно,то поне през ден!
LastFM
Първоначално написано от Manenkoto
е щом е през два часа колко междинни закуски трябва да имам![]()
![]()
![]()
![]()
менюто ми за ден 2:
задуска:не закусвам!!!
обяд:запечени картофивъв микровалновата,шопска салата,вода
Вечеря:половината!!!
как е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
суперррррррррррррр е диетката ден 1=на -1кг.
аз отслабвам бързо.
И на мен днес ми е въглехидратния, и май аз съм единствения човек, който го мрази.Първоначално написано от Manenkoto
Не обичам спагети и макарони, сладкото вече изобщо не ми харесва, пиците тук са отврат и май отново ще ям сладолед с бисквити.
![]()
тортичка :PПървоначално написано от KristinCavallari
Аз от утре я започвам пак направих я 4 дни,но се разболях и трябваше да я прекъсна![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз вече ядох шоколадов сладолед и 2 бисквити. Е**си сладоледа имаше само 180 калории, а аз си мислех, че ще са над 250..![]()
![]()
^ и аз я бях спряла, защото бях болна...
но от днес я почнах пак, днес за обед ядох бъркани яйца и салата от домати...
Medicus curat, natura sanat!
Днес ми е първия ден... за закуска не съм яла нищо, за обяд 2 парченца кашкавал, салата и филийка хляб. А за вечеря 1 парченце кашкавал, салата, без хляб.
и аз днес я почнах пак,че бях на рожден ден вчера ии диетата замина.
днес за обяд ядох препечена филия с кренвирш сирене и кашкавал и домат вечерята ще е домат със сирене,нали вечер хляб не се яде.
а алкохолът разрешен ли е?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Попринцим сичко е разрешено винаги но ти и сама според мен можеш да си отговориш че зависи само и единствено от теб.
Аз започнах диетата отново преди 24 дни,че докато бях в Италия се "освиних" буквално.![]()
(върнах си 6 кг)
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=