- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
нали ти беше завършила диетата?кажи колко си свалила,че т'ва са 32 страници,не ми се търси![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Оффф... като казахте РД... и аз утре съм![]()
Мамка му ... ще поискам тортата за вкъщи и ще я изям когато ми е въглехидратния ден![]()
11 кгПървоначално написано от tonie__
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Вечерята ми беше в 17 и 30 и беше кофичка кисело мляко... въпроса ми е, ако после ми се преяде нещо, какво бих могла да хапна?Първоначално написано от TeenSpirit
Изкам да попитам за 3 ден какво да си капна 4е нямам идея какво може аз обичам храната да е бърза и лесна за правене нямам време
Някакъв сладкиш от магазина... ако не ти се прави нищо, може да излезеш да хапнеш пица навън.
ами ако ти се яде подметка...Първоначално написано от stelit0
по-добре иди си купи има готови замразени блатове
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз. :P Сега ядох най-сладката диня от цялото лято.Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
Утре ми е плодовия ден супер.Ще карам на ябълки и грозде.А и на 3 ден съм минус 2кг.ще видим утре а на края на седмицата ще се измеря за да видим дали съм отслабнала поне малко.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
и на мен ми е плодов ден, а имам чувството, че не съм отслабналаПървоначално написано от stelit0
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз днеска на плодовия ден много се издъних за закуска изядох една колбаска после цял ден нищо не ядох а за вечеря ядох диня няколко шоколадови бонбона и дяколко парченца сушеница.Направо се освиних яко но все пак няма да се предам баща ми понеже донесал бонбони сладкиши и какво ли не оше и си щипнах кво да се прай.
Аз съм висока 168 и 58-59 кг искам да сваля 5-6 кг ...За колко време доло-горе ще ги сваля2 седмици или 3?
![]()
![]()
За толкова време (2седми) свалят реално хора,които имат нужда.
Аз ти давам минимум месец.
Но вие половината не сте за диети,а за спорт.В един момент трябва да разберете,че не диетата ще свали килгорамите,а спорта (кардиот).Вие си знате
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Днес ми е плодовия ден... от сутринта до сега съм изяла 2 праскови и чаша и половина ябълков сок... След като изпих сока за малко да повърна... някой може ли да ми каже защо така се получи?
Защото стомаха ти се е свил и не може да поема повече и на мен започва да ми става така като хапна нешо и започва да ми се повръща все едно съм болна .преди ядях на няколко часа а сега по 6-7 часа и ваобше не ми се яде ама не се и напрягам пропускам доста ядения най вече междинните закуски и закуска никога не ям.
ехаааааа днеска ми е 5 дена и съм на -3см от талията![]()
Днеска ми беше белтъчния ден и хапнах:
закуска: грозде
обяд:салатка от домати и печен пипер с пиешко месо и малко сиренце+1 крайче хляб
вечеря: същата като обяда, но без хляб
:P
TeenSpirit - сока се счита за едно ядене.
pinki - Не може да се смесва пилешко и сирене, или едното, или другото. И аз първите няколко дни малко бърках, ама свикнах.
На мен днес ми е 14ти ден и не знам колко съм свалила, ама си личи, че е доста, ще се премеря след някой друг ден.
За закуска ядох грозде, обяд и вечеря варени картофи.![]()
stelit0 - мерси за отговора (:
Complicated - знам, пих го няколко часа след прасковите. (:
оппааПървоначално написано от Complicated
ми то аз със салатката пък пилешкото после го ядох
отделно
аз май пооплесках нещата днеска
то нали си пише, че след 20ч ако огладнееш и можеш някакъв плод... ми аз метнах цяла диня
е малка беше динката ама все пак цялата я излапах
иначе всичко точно
(надявам се..)
Първоначално написано от pinki
![]()
Е, не е толко фатално. Ти колко кг имаш за сваляне?