.
Отговор в тема
Страница 20 от 58 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1445

Град
    Пловдив
    нали ти беше завършила диетата?кажи колко си свалила,че т'ва са 32 страници,не ми се търси
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Оффф... като казахте РД... и аз утре съм
    Мамка му ... ще поискам тортата за вкъщи и ще я изям когато ми е въглехидратния ден

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    нали ти беше завършила диетата?кажи колко си свалила,че т'ва са 32 страници,не ми се търси
    11 кг
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Днес ми е първия ден... за закуска не съм яла нищо, за обяд 2 парченца кашкавал, салата и филийка хляб. А за вечеря 1 парченце кашкавал, салата, без хляб.
    Вечерята ми беше в 17 и 30 и беше кофичка кисело мляко... въпроса ми е, ако после ми се преяде нещо, какво бих могла да хапна?

Голям фен Аватара на stelit0
    плод

Изкам да попитам за 3 ден какво да си капна 4е нямам идея какво може аз обичам храната да е бърза и лесна за правене нямам време

Някакъв сладкиш от магазина... ако не ти се прави нищо, може да излезеш да хапнеш пица навън.

може и да си поръчам по телефона :P :P :P

абе хора блат за пица без мая дали 6те стане

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    абе хора блат за пица без мая дали 6те стане
    ами ако ти се яде подметка... по-добре иди си купи има готови замразени блатове
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

ПлОдов ДеенН Много го обичам
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Цитирай Първоначално написано от KristinCavallari
    ПлОдов ДеенН Много го обичам
    И аз. :P Сега ядох най-сладката диня от цялото лято.

Аз днес съм на варени картофи...

Утре ми е плодовия ден супер.Ще карам на ябълки и грозде.А и на 3 ден съм минус 2кг.ще видим утре а на края на седмицата ще се измеря за да видим дали съм отслабнала поне малко. :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Утре ми е плодовия ден супер.Ще карам на ябълки и грозде.А и на 3 ден съм минус 2кг.ще видим утре а на края на седмицата ще се измеря за да видим дали съм отслабнала поне малко. :P :P :P
    и на мен ми е плодов ден, а имам чувството, че не съм отслабнала
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Аз днеска на плодовия ден много се издъних за закуска изядох една колбаска после цял ден нищо не ядох а за вечеря ядох диня няколко шоколадови бонбона и дяколко парченца сушеница.Направо се освиних яко но все пак няма да се предам баща ми понеже донесал бонбони сладкиши и какво ли не оше и си щипнах кво да се прай.

Аз съм висока 168 и 58-59 кг искам да сваля 5-6 кг ...За колко време доло-горе ще ги сваля 2 седмици или 3?

За толкова време (2седми) свалят реално хора,които имат нужда.
    Аз ти давам минимум месец.

Но вие половината не сте за диети,а за спорт.В един момент трябва да разберете,че не диетата ще свали килгорамите,а спорта (кардиот).Вие си знате
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Днес ми е плодовия ден... от сутринта до сега съм изяла 2 праскови и чаша и половина ябълков сок... След като изпих сока за малко да повърна... някой може ли да ми каже защо така се получи?

Защото стомаха ти се е свил и не може да поема повече и на мен започва да ми става така като хапна нешо и започва да ми се повръща все едно съм болна .преди ядях на няколко часа а сега по 6-7 часа и ваобше не ми се яде ама не се и напрягам пропускам доста ядения най вече междинните закуски и закуска никога не ям.

ехаааааа днеска ми е 5 дена и съм на -3см от талията
    Днеска ми беше белтъчния ден и хапнах:
    закуска: грозде
    обяд:салатка от домати и печен пипер с пиешко месо и малко сиренце+1 крайче хляб
    вечеря: същата като обяда, но без хляб

:P

TeenSpirit - сока се счита за едно ядене.

pinki - Не може да се смесва пилешко и сирене, или едното, или другото. И аз първите няколко дни малко бърках, ама свикнах.

На мен днес ми е 14ти ден и не знам колко съм свалила, ама си личи, че е доста, ще се премеря след някой друг ден.
    За закуска ядох грозде, обяд и вечеря варени картофи.

stelit0 - мерси за отговора (:

Complicated
    - знам, пих го няколко часа след прасковите. (:

Цитирай Първоначално написано от Complicated

pinki - Не може да се смесва пилешко и сирене, или едното, или другото. И аз първите няколко дни малко бърках, ама свикнах.
    оппаа ми то аз със салатката пък пилешкото после го ядох отделно аз май пооплесках нещата днеска то нали си пише, че след 20ч ако огладнееш и можеш някакъв плод... ми аз метнах цяла диня е малка беше динката ама все пак цялата я излапах иначе всичко точно (надявам се..)

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от Complicated

оппаа ми то аз със салатката пък пилешкото после го ядох отделно аз май пооплесках нещата днеска то нали си пише, че след 20ч ако огладнееш и можеш някакъв плод... ми аз метнах цяла диня е малка беше динката ама все пак цялата я излапах иначе всичко точно (надявам се..)
    Е, не е толко фатално. Ти колко кг имаш за сваляне?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си