- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Правилно е. Един вид трябва само за едно хранене, а не за целия ден.Първоначално написано от gabi_94
На мен днес ми е плодов и за закуска ядох 1 праскова, обяд 2 ябълки, към 3 хапнах малко грозе и за вечеря ще е пак грозде.![]()
Утре съм на варива..Проблемат е че няма да съм си в къщи до вечерта.. Та закуската лесна..Но за обяд..
Моля ви дайте предложения..
![]()
Може да си купиш варена царевица от някъде.Първоначално написано от falshiwata
Добра идея..Първоначално написано от Complicated
![]()
Ами може ли да обядвам към 15 часа.. и да си направя.. салатка от варени картофи и лук..![]()
мисля ,че не по добре така заревица коннсервирана и една лъжичка аз мн обичам такаПървоначално написано от falshiwata
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами горе долу колко струва тази царевица..Първоначално написано от galu6a
и нали мога да я намеря в обикновен хранителен магазин..
![]()
да бе тя се продава замразена в едни пакети и е към 1лв или 1,50лвПървоначално написано от falshiwata
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Днес ми е въглехидратния ден...
За обяд спагети
за вечеря половин SwissRoll от големите![]()
и аз съм на въглехидратен...и аз на обяд спагети...за вечеря май само краставица ще еПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
Момиче съм
ау мале ама то вярно в диетата пишеше, че е задължително шоколад след вечерятаПървоначално написано от TeenSpirit
аз не съм яла до сега
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
4ти ден ми е и свалих килограм и половинаДнес съм на плодовееее
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Има ли някаква вероятност човек да се разболее заради диетата... уж всичко се яде... А, вие по-колко пъти ядете на ден/ без закуската и без плодовете/?
Според мен точно от тази диета няма как.. То това по-скоро е разделно хранене. Ядеш си всичко, дори и вредните сладкиши и може би след тях плодовете са, за да се пречисти организма. Нз..Първоначално написано от TeenSpirit
Аз ям сутрин, обед и вечер, и ако съм много гладна следобяд, ама само плод.
и аз не вярвам, че точно от тази СИЛНО казано "диета" може да ти стане нещо по-различно от отслабване и въобще подобряване на организма. От както съм на тази диета (8 дни) се чувствам мн добре и слабея без да се лишавам от нищичко :PПървоначално написано от Complicated
А вие момичета пиете ли задължителните бульони след всяко хранене ??
Аз лично недано няма проблем пък и ненавиждам тея бульони
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Мне, аз не пия и въпреки това виждам, че слабея... почти съм сигурна, че повечето подложени на диетата пропускат бульона.![]()
^^Права сидругото,което пропускам е онези парченца шоколад,които се ядат във въглехидратния ден...
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
^ Не пия. И аз ги ненавиждам!![]()
Аз обичам шоколад и до сега не съм пропуснала.Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
И аз преди обичах, ама от 1ви август до като почнах диетата т.е. някъде 25ти не бях яла и вече мога и без него.Първоначално написано от TeenSpirit
Отначало не го ядох, ама вече 2-3 пъти го ям.
и аз не пия![]()
о и аз не ги пия...утре ми е плодов денбтв кога може да се яде шоколад...странно това съм го пропуснала
![]()
Момиче съм