- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
През въглехидратния. Даже е задължително 4 блокчета май (или 3 бяха нзПървоначално написано от trittico
) черен шоколад след вечеря. За въглехидратния ден става въпрос.
Олее.. днес оплесках всичко..Станах закусих с ябълка.. и излязох обаче не обядвах и с прибрах и имаще мекици и изягох 3-4..
какво да правя сега.. да продължа ли или да я почна на ново..
или да повторя деня..
![]()
Не го повтаряй. Продължи си.Първоначално написано от falshiwata
![]()
Еми има ли смисъл като по принцип ми е 2ри ден..Първоначално написано от Complicated
![]()
Ааа, щом е 2ри може да си почнеш отначало.Първоначално написано от falshiwata
![]()
Дано този път да не прецакам пак нещо..Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
Успех!Първоначално написано от falshiwata
![]()
... незнам как да го кажа....
![]()
Изядох 1 малка пържола и малко манджа с филия хляб ....
Ужас.. не мога да се понасям![]()
Утре съм на плодове... не мисля да почвам от начало.
Дали съм си върнала някой кг... Ужасно съм глупава...
^Еми изяла си ги,няма връщане,продължаваш диетатаСега прави всичко в диетата стриктно
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
На теб вече май не ти е 2ри ден и по-добре си продължи. Може да си качила няколко грама, ама може и да не си.Първоначално написано от TeenSpirit
Аз к'во да кажа като във въглехидратен ден ядох лазаня с кайма и кашкавал, и картофи с пилешко.Ама ми беше 14-15 ден и си продължих.
Днес съм на варива. Закуска-грозде, обяд и вечеря-печени картофи.![]()
^И аз съм на вариваСамо,че днес ще съм на леща
![]()
![]()
..Толко искам да се премеря да видя какво става с теглото ми ноо...айде де нямам кантар и никоя фр нямаще отида във фитнеса,там поне 100% има
![]()
Айде успехх на вс.![]()
![]()
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Мерси, успех и от мен на всички.Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
Бтл и аз нямам кантар.Сигурно като ходя до лекарката за здравно профилактична карта тогава ще разбера, обаче си личи че съм смъкнала.
![]()
От седмица съм на диетата и вече съм свалила 2 см от обиколката на талията и бедрата. За мен е голямо постижние, защото свалям наистина бавно.
Браво, продължавай все така!Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
Аз ще се премеря след водния ден (който ще е плодов, защото във форума на бг мама казаха, че се зацикляло иначе).
И само познайте-пада се точно на рождения ми ден.![]()
![]()
И аз ще съм все още на диета на рождения ми ден... дано поне тогава да ми се пада въглехидратния ден
![]()
А ти не знам как ще е справиш само...![]()
Успех ти пожелавам![]()
Мерси.Първоначално написано от TeenSpirit
Ама хубавото е, че няма да го празнувам.
Ще ходя до София при най-добрата ми приятелка и мислех с нея да идем на ресторант, ама май ще правим нещо друго.
![]()
Аз утре ще съм на форнети за обяд,а за вечеря може мед, ама не е сигурно. Най-после измислих нещо, което да ми харесва за тоя ден.
![]()
Aз да се похваля пак с резултатиДейства окуражително на новобранците :P Днес се мерих пак и установих, че съм намаляла със 1,5см от ханш, 2см от гръдна (сланинките на гърба), 1см още от талията (общо 4см)
само за допълнение, че от 9 дена съм на диетата :P Хайсе успех!
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
на мен ми е 5 ден и съм -3кг....всеки ден тичам по 30 минути![]()
Момиче съм
Аз съм 3ти ден и вече съм -2,5кг,дано да продължа в същия дух,че имам още 3кг да свалям![]()
btw,диетата е мн хубава,аз ходя на фитнес през ден и засега не усещам слабост и умора,както при др диети![]()
Аз пък си мисля, че ако почна да спортувам нещо ще огладнявам много повече, зат'ва нищо не правя.
Така е...преди време ходих 1-2 седмици на фитнес и бях постоянно гладнаПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз реводво ходя на фитнес когато съм на училище..Първоначално написано от billytalent
Иначе си имам колело в нас
И не се чувствам гладна..вече ми е 2ри ден и се чувствам добре..
![]()
Значи нещо в мен не е наредаз я започвам от понеделник,че ми се събраха много рожденни дни и всичко се провали
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!