- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Май само аз не огладнявам от спорта.![]()
Аз по принцип играя по г/д цял ден баскет, ама сега времето е гадно, а и трябва да съм в нас да гледам сестра ми, 'щото майка ми си счупи крака и няма как.Ама като почнем даскало, ако имам време за нещо след него почвам. Аз без спорт не мога. По-скоро без баскет.
![]()
Аз я оплесках МЪНИЧКОДнеска ми е ден на бобови варива ииии ок обяда - всичко точно ама мама е мн гадна ! Наготви пиперена манджа и аз не се сдържах
ебаси... аз иначе си продължавам де ама все пак мама е виновна
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първоначално написано от pinki
А вие през колко часа ядете в бобовия и въглехидратния? Нали за белтчения пише 4, а за плодовия 2, ама за другите нищо не пише и аз чакам 4 часа.
![]()
честно да ти кажа аз лично не се съобразявам толкова с тези часовеПървоначално написано от Complicated
е Спазвам го само за белтъчния на горе долу 4 часа ям, но пред другите дни на 2-3 часа
е ако не съм гладна не ям де, но през такъв интервал
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
на мен всички дни са ми с еднакъв режим , освен плодовия, в който ям през 2 часа....закуска 8 или 9....обяд....12 или 13.....следобяд 16....вечеря 18...и край![]()
Момиче съм
аз не мога така, защото ставам към 12ч и вече 3-4 пъти пропуснах плодовете сутринта.. но сега като започнем даскало ще вляза в крачкаПървоначално написано от trittico
Аз ставам в 6:30-7Първоначално написано от pinki
Ама напоследък към 8-8:30 и закусвам най-късно в 9. Обяд 12 или 13 и вечеря 18, а следобяд ако съм много гладна ям някакъв плод към 16.
плс ако не ви мързи много, пускайте си менютата от различните дни, че нещо не мога да се ориентирам..мерси.
Белтъчен ден..
Примерни менюта:
1. Печено месо ( пилешко, телешко, свинско) със салата;
2. 2 сварени яйца със сирене и домат;
3. Гюведже - сирене, яйце, шунка, домат, лук и т.н.;
4. Печена/ панирана риба със салата;
5. Бъркани яйца със сирене, салата, хляб;
6. Свинско със зеле;
7. Паниран кашкавал;
8. Яйца по панагюрски;
9. Специалитета на Leo с кайма, топено сирене и кисели краставички;
10. Пилешка пържола с гъби;
11. Панирани чушки;
12. Агнешко със спанак;
13. Печено пиле със салата;
14. Сирене по шопски;
15. Яйца на очи;
16. Кашкавалено суфле;
17. Кавърма;
18. Кебап;
19. Кюфтета сос/кис. мляко/;
20. Пиле фрикасе;
21. Пържола с кашкавал;
22. Дробчета по селски с доматено пюре, лук и печени чушки;
23. Пиле на грил;
24. Кюфтенца и салатка от домати;
25. Сандвич със салам и сирене;
26. Сирене под капак;
27. Руло Стефани;
28. Запечено горно пилешко бутче с моркови и сметана;
29. Пържола пилешка на скара, сложена в микровълновата със топено сиренце и отгоре настърган кашкавал;
30. Супа топчета;
31. Консерва Скумрия с доматен сос;
32. Пилешки пържолки на тиган със сметанов сос със синьо сирене;
33. Диетична извара, малко ки.мляко и настъргани сварени яйца - всичко объркано;
34. Сандвич с шунка и кашкавал и яйца с луканка, сирене и кашкавал;
35. 2 пържени яйца с гъби, поръсени с червен пипер;
36. Патешко с кисело зеле;
37. Печено заешко и броколи;
38. Пилешки сърца;
39. Сирене в микровълнова поръсено с риган и червен пипер;
^ мерси.
имам още 1 въпрос - навсякъде където чета за въглехидратния ден не пише че вечерята е 1/2 от обяда, а например обяд пица и вечеря торта вместо обяд 1 пица а вечеря 1/2 пица ??
иии задължително ли е да се яде СЪЩОТО за вечеря като на обяда в другите дни - ако на обяд ям свинско може ли на вечеря пиле или не?
п.п. извинявам се ако вече е отговорено на тези въпроси, но нямах нерви да изчета всички 40 страници.
През въглехидратния може на обяд например: пица, спагети със сос от гъби, макарони (без сирене) и етц, а за вечеря нещо сладко, ама и на обяд може сладко, както си решиш.Първоначално написано от Ufff
За белтъчения и бобовия е задължително вечеряа да е същата като обяда, но половината.
А бтл свинското не е много препоръчително, ама пак става.![]()
благодаря, стана ми ясно вече![]()
БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА
Примерно меню:
1. Картофено пюре без мляко и масло;
2. Варена царевица;
3. Постни сърмички – ориз, гъби, моркови, стафиди;
4. Зеленчуков микс – грах, зелен боб и моркови;
5. Ориз с гъби и зеленчуци;
6. Ризото със спанак и гъби;
7. Гъбена супа с ориз;
8. Ориз с праз и маслини;
9. Варени картофи с праз;
10. Леща;
11. Боб чорба /на фурна/;
12. Яхния от картофи или печени на фурна;
13. Салата варени картофи с лимонов сок и зехтин + зелен лук;
14. Варени картофи с
ДЕН 3 - ВЪГЛЕХИДРАТЕН
Примерно меню:
1. Пица със зеленчуци;
2. Лазаня, без месо;
3. Солен кекс със зеленчуци;
4. Пица с лук и маслини;
5. Спагети болонезе само с гъби;
6. Питка с мед и орехи;
7. Сладкиши;
8. Юфка с гъби и доматен сос;
9. Филийка със сладко;
10. Лютеница;
11. Тиквена баница и печена тиква;
12. Палачинка с шоколад или сладко;
13. Макарони със захар;
14. Ядки;
15. Торта.
фалшивата, благодаря ти. с нетърпение чакам ден 3![]()
Първоначално написано от Ufff
Аз я почвам от понеделник пак че малко сгафих..ти на кои ден си..?
![]()
![]()
![]()
от утре започвам. стана ми интересна, защото включва всичко, а пък като ви гледам коментарите - всички сваляте... аз години го карам на месо и зеленчук.. плодовете и въглехидратите почти не присъстваха в менюто ми. малко ме е страх да не кача даже, ще видим..![]()
^Мен във всеки въглехидратен ме е страх.Винаги си мсиля, че надебелявам, ама свалям.
![]()
Мисля че мож само картофите..Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
В бобовия ден - даПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Чесно да ти кажа..незнам..маслото е животински продукт и не спада към бобови храни и варива...може би в много малко количество е позволено.........Първоначално написано от TeenSpirit
Ами тогава ще ги направя с маргарин, въпреки, че няма да е толкова вкусно...
Ако ще ги правиш с нещо и избора е масло или маргарин,направи ги с масло,маргарина е по-мазенПървоначално написано от TeenSpirit
![]()