- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
още 1 въпрос имам - гъбите минават ли за зеленчук? примерно в деня за белтъчините вместо месо със салата може ли месо с гъби?
Абе хора, вие винаги ли вечеряте същото ядене като обяда?
И смесвате ли през белтъчения ден например месо и яйца или сирене?
Аз не смесвам в белтъчния ден ,както и в другите дни..
А относно обяда и вечерята,опитвам се да ям еднакво,но ми е доста трудно..И рядко се получава![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
аз не ги бъркам...и всичко беше ок ..до днес...е сега за вечеря ядох много май...и ориз и леща...ужас...мисля че отивам да се издрайфам![]()
Момиче съм
Да... винаги ям каквото и на обяд, но в същото количество... не по-малко или повече... И не ги смесвам... само във въглехидратния ден на обяд ям нещо солено, а вечерта задължително сладко и шоколад... утре понеже ще ям кит-кат ще пропусна шоколада.![]()
TeenSpirit от колко време си на диетаи колко си свалила аз съм точно 2 седмици
, но незнам колко кг. съм минус : )
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
аз не смесвах храните и спазвах рецептите дадени във форума на мамитеи не вечерях каквото на обяд понеже пропусках вечерята понякога пиех само сок от портокал ако огладнеех вечерта и пак имах ефект :P
Първоначално написано от KristinCavallari
От миналия петък (:... не съм се мерила на кантар, но съм свалила 2 см от обиколката на талията, бедрата и краката. (:
почвам я и аз от утре, покрай училище ще ставам рано за закуската, иначе я проспиваммисля да погладувам тия 3 месеца и се надявам да стане .. а вие по коя рецепта точно сте?
ето моета : http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5
^ Няма да гладуваш, повярвай ми.А как по коя рецепта сме?
П.П. Бтл питах ви, понеже и аз винаги съм яла на вечеря същото като на обяд, и никога не съм ги смесвала, ама сега ми се ядат и яйца и месо и само т'ва имам за утре, и не знам к'во ще права..![]()
и двете са позволени през деня, не ми се вярва да е проблем смесването![]()
п.п. не забравяй салатата!
на коя седмица си?
Да, знам, че са позволени, обаче не може да се смесват по принцип.Първоначално написано от s3xy
А салатата не я забравям никога.
![]()
19 ден ми е днес.![]()
това с диетолозите е мн рисковано... отидох на диетолог дори заедно с разните ми изследвания там и той ми каза 14 дни да карам само на сурови плодове, зеленчуци и ядки... е, започнах я тая диета и първия път я спрях на 4-тия ден защото ми беше адски зле, виеше ми се свят, кръвното ми беше под 80/60, нямах енергия да ходя дори и тн... след това я почнах за втори път и я спрях на 7-мия ден поради същите причини... а той дори и много спорт ми препоръчаПървоначално написано от Crystaline
![]()
не се знае на какъв човек може да попадне...![]()
браво!Първоначално написано от Complicated
до сега свали ли килограми? до колкото знам в началото е най-трудно ..
Еми не съм се мерила, ама номера на дънките спадна с 2.Първоначално написано от s3xy
![]()
Ще се премеря след водния.Абе не беше толко трудно, 'щото преди т'ва не бях яла сладко, тестени глупости, пържено и захар почти месец и г/д бях свикнала.
евала! леле почвам и аз от утре ;ддПървоначално написано от Complicated
Успех!Първоначално написано от s3xy
Ама аз имам повече за сваляне 10-12кг и за т'ва е по-бързо в началото.
![]()
И аз имам около 10-12кг. за сваляне![]()
А ти колко кг или см си свалила за тея 2 седмици?Първоначално написано от KristinCavallari
Еми немога да ти кажа,защото не съм се мерила......но днес след пазаруването съм Удивена и Радостна: -2 номера на дънките![]()
![]()
![]()
Най-яката диета
![]()
Ох диетата е върхааа![]()
Но..Мацки,сега като почна даскало ще излизам в 7ч. и ще се връщам към 14ч. може и по-късно
как ще успявам да ям в точните часове
![]()
уфф
пък и как ли ще издъжам по 6-7 часа без храна само на няколко плода лелеее
![]()
![]()
![]()
Ами, ако си вкъщи към 15ч. обядваш и след това в 19-19 и нещо... иначе, ако ги нямаше часовете м/у храненията щеше да е по-лесно...
Ама то не е задължително ТОЧНО след 4 часа, а просто не може по-рано от 4 часа. Аз ще закусвам към 7 без нещо и на обяд към 2. Иначе в даскало ако някъде се продават плодове може и там да закусвам, ако не-вода и дъфки орбит.Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
![]()