- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
и аз така го мисляПървоначално написано от Complicated
мн вода, плод [солидно количество ;д] и после ще бързам към нас за обяда
дано стане работата, като ви слушам с тия 2 размера дънки ми иде да не ям седмица
![]()
хора в даскало вече ще има плодиве млечни продукти няма да има чипсове снаксове дъвки бонбони и тн. знам защото мама работи на лавката и днеска и саобщиха
^Радвай се...при нас май няма да стане така,че да има здравословни неща,а направо ще затворят стола...
..s3xy , просто,когато пробвах панталона се чувствах уникално като се погледах,а вчеращния ден , ако съм се срещнала с 20 човека на улицата и 20-тте са ми казали колко съм отслабналаамного съм щастлива,дано всички да имате резултатите,които желаете!
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Здравейте имам няколко въпроса ...
МмМ картофено пюре (купено) в белтъчния ден ли може да се яде, защото се съмнявам, че има нещо общо с картофите, обаче се приготвя с мляко...???
И мога ли да ям Активиа закуска в белтъчния ден????
МмМ като ви слушам с тия резултати много ме надъхвате и се надявам и аз да успея, зашото имам нужда да се почувствам добре...Благодаря предварително...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Оо, и аз съм така. И се чувствам прекрасно.Първоначално написано от KristinCavallari
Успех на всички!
![]()
KristinCavallari - ти колко кг беше преди да я започнеш?
silviau66 - картофеното пюре може през бобовия, ама май без мляко, нещо такова бях чела. А активия не може никаква.![]()
Бтл днес не закусвах нищо..Все пак бъзах за даскало. Купих си царевица за обяд, ама беше ОТВРАТИТЕЛНА и ядох яйца, 'щото нямаше нищо друго, а ми е ден за варива.
Според вас утре варива ли да карам или както си му е реда и въглехидратен?
Карай както ти е подред,аз днес също съм на варива
А по-късно ще ходя да една фр и ще се премеря и ще ви кажа![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Ммм...Благодаря за отговора... Чакам да кажете резултати за по голям стимул ....![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ок, дано са добри резултатите.Първоначално написано от KristinCavallari
Ама аз питах колко си била преди диетата.
![]()
silviau66 - Моля.Еми не знам на кг, обаче 2 номера дънки по-малки /вече казах/ и те вече ми стават все по-широки.
![]()
МмМ...Браво![]()
Ох ... и аз искам, ама ще видим...какво ще стане...
![]()
![]()
![]()
(music)
Дано успееш.Първоначално написано от silviau66
Колко кг искаш да свалиш? Ако са около 10 или повече се сваля много по-лесно, ама само ако не си 50 и искаш да си 40.
![]()
ХмМм...някаде 15кг. ... ;( Доста са,ама... Ами висока съм някаде 162-163 и тежа г/д 65кг. ;( ;(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама какво да се прави...
(music)
Е чак 45кг. ??Първоначално написано от silviau66
Според мен 50 ще са по-добре, ама щом искаш така, така да бъде.
Успех все пак!![]()
Хмммм....казах, че съм 65 кила и искам г/д 15, което е 50...
Благодаря>..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
А да попитам Complicated ти спортуваш ли нещо...А и останалите може да отговорят, ако искат... Аз играя волейбол. Може би не е от голяма помощ, но аз го правя заради удоволствието...
А може да казвате и някакви упражнения, който правите и имат ефект...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
и аз съм на варива днес, пропуснах закуската и ядох ябълка в 12 часаПървоначално написано от Complicated
после към 2 и половина ( нали през бобовия може да се яде през 2 часа) ядох царевица и аз
сега туко-що ядох салатка с маалко ориз и мисля повече да не ям, или ако ям да е само салата ( която принципно е с ВСЯКО хранене)
![]()
малко ме съмнява че може да се яде тоя ден и плодовия през 2 часа ама умирах от глад .. ;д
Олее, много сори. Мислех, че съм зле по математика, ама не знаех, че е чак толко лошо положението.Първоначално написано от silviau66
![]()
![]()
Да, играя баскет. Преди играех по цял ден, ама някъде от 20-ти август не съм, 'щото нямам никакво време, понеже трябва да гледам сестра ми.И правех по 4-5 обиколки на игрището, ама то е малко, така че... И упражнения в нас по 20-30 мин. И сега правя, ама по 10тина минути най-много, обаче мисля да се запиша някъде да тренирам баскет след 1-2 месеца.
За упражнения - изтегли си от замунда пилатес, или нещо такова. След малко ще потърся линковете и ще ги постна.
В тоя май е като белтъчения-през 4, ама не съм сигурна. То не пише за варивата и въглехидратния през колко, ама през плодовия може през 2 часа.Първоначално написано от s3xy
Първоначално написано от Complicated
Няма нищо...Случва се...![]()
МмМ Ок ще потърся в замундата благодаря...![]()
![]()
![]()
![]()
Обаче преди малко сгафих... ;(Изядох един шоколадов бонбон...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не ми е ден за въглехидрати... Мога ли да продължа диетата, защото вече за 2 път я почвам от начало.. Вярно на 4ти ден съм ама ми писна дните започнаха да стават Белтъчен, белтъчен, въглехидратен, белтъчен... и ми писна![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Споко, т'ва е само един бонбон.Първоначално написано от silviau66
И аз един път в бобов ден изядох един, 'щото ме почерпиха, а нямаше кофа, в която да го хвърля и ми стана не удобно да не го изям.
Продължавай си я.
Аз днеска яко се прецаках-вместо варива, пак белтъчен, ама от къде да знам, че тая царевица няма да ми хареса.![]()
Потърси и упражненията на Синди /така май се казваше/, много са добри, ама не намирам линковете.![]()
АхаПървоначално написано от Complicated
ок ... МмМ мен пък ме черпят за 15ти щото аз още учкам
и тей благодаря за упражненията аз ще потърся, ако не в замунда поне във вибокса
![]()
(music)
ох момичета .. почвам я от началоядох и шоколад .. и съм оплескала часовете ..
ужас ужас .. ;д
А от колко време си на диетата???
И имаш ли някакви резултати s3xy ???![]()
Чесно да си призная аз също не спазвам много много часовете, но ...![]()
Сутрин не закусвам, старая се да обядвам около 2, иначе се случва и да не обядвям
, ммм най-важното - сега ще ми е по-лесно с това училище да вечерям навреме, иначе може и в 10 да вечерям,а сега се случва към 6 и 30
![]()
![]()
А вече вероятно и ще закусвам тъй като ставам в 6 и..., а през лятото 11 и 45 :П :Д :Д
![]()
![]()
(music)
не, зарибих се оня ден, неска е вторияПървоначално написано от silviau66
тоя 15ти всичко ми обърка
утре пак белтъчен .. ;х
(music)
Аха ок![]()
Успех. Това на снимката ти ли си ????
![]()
Ако да - много си готина, само че не ми изглеждаш на човек, който има да сваля нещо ?? ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)