- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
хах ем аз съм и нямам мн да свалям, слава богу, ама се вманиачих лятото и сега докато не стана 40 кг няма да спраПървоначално написано от silviau66
нищо че съм висока 175 .. ;ддд
дано стане, успех и на тебб!![]()
И на мен тоя 15-ти ми обърка всичко.![]()
Добре, че не съм в началото, че щях да я почна на ново.![]()
А по-добре прочетете колкото може повече за диетата. Ето тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=425676.0 пише всичко, също и в предишните и теми.![]()
ТакаПърво обещах да кажа колко тежа .. преди диетата бях 65кг. сега съм 61кг.
за 2 седмици толкоз 3-4кг. и 2 размера на дънките
Много добре се чувствам само сутрин едвам издържам днес щях да припадна в даскало на около 5-6 пъти
Първите 5 дни правех яки тренировки за около час,после ги намалих на половин,сега почти изчезнаха, а не трябва,ама ме мързи
коремни преси само правя
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Първоначално написано от s3xy
Не е ли много 40 кг. смисъл няма ли да станеш много слаба..?
Мерси!![]()
![]()
![]()
KristinCavallari - Браво!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Complicated - МмМ дам и на мен![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
KristinCavallari - Брвавоо.А колко точно искаш да станеш?
s3xy - и според мен наистина е много малко.Щом казваш, че не са много ти дори сигурно не си и 50кг, а за 175см т'ва е доста под нормата.
![]()
Абе хора вие след вечеря ядете ли някакъв плод, че съм малко гладна и се чудя да ям ли. Офф, тоя тъп ден..Ако не бях пропуснала шибаната закуска всичко щеше да е добре, ама...
![]()
уф имам най-ужасните кости .. 6о съм ..Първоначално написано от Complicated
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos..._2351915_n.jpg искам да отсабна още .. опр имам нужда
Ами аз след вечеря досега не ми се е случвало да огладнея, а и сутрин не съм гладна... Ама може да се яде щом огладняваш би трябвало да няма проблм да ядеш плод или салата...![]()
МмМ s3xy ti ... какво ти има бееее...оле аз ако изглеждах такаааа нямаше нищо да правя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Complicated винаги,когато изпиташ силен глад хапвай по някой плод
Иначе на въпроса ти...еми искам да стана най-малко 55кг. ще е супер никога не съм била толко слаба..а то сигурно ще сваля под 55кг.само като се замисля иии
![]()
![]()
Офффффффффффф а сега тряяя някак си да се настроя да ставам толко рано и до към 14ч. да съм на няколко плодааатрудно ми е ...
ако пиеш повече водичка не е трудно, пробвайПървоначално написано от KristinCavallari
![]()
Че каде има латиница освен в никоветеПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Аз по принцип винаги ям плод като огладнея, ама след вечеря за пръв път ми се случва да съм гладна.Първоначално написано от KristinCavallari
И аз някъде там искам, понеже след това почвам яко да стягам тялото, защото искам ЛЕКИ мусколи на ръцете и определено пложки на корема, а те тежат повече от мазнините.. ама по-скороо искам 58, не знам зашо, ама много си харесах това число.ДаркКисс ме вдъхнови. Толкова са яки.
Само че аз искам по-малки.
![]()
Kuv vi e problema... edno edinstveno mnenie imam na latinica... i da s tva stavat 2Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
Мерси,мацка,но днес изпих много вода,защото нямаше какво друго и едвам се домъкнах до нас... като пия вода ми става злеееПървоначално написано от s3xy
абе мн. ми е странен организма...за утре за даскало съм приготвила 2 големички круши
и водичка ще си нося,защото за сега нямаме лафка.. :P
Еми що не си носиш в даскало? Кво ти пука к'во ще кажат другите. Ти си яж здравословни храни, пък те нека се тъпчат.Или може например в белтъчения да си купиш кисело мляко у да го разбиеш по хубаво, и да го пиеш в даскло. В бобовия може гъбена супа на Маги (Според мен са ужасни, ама има и хора, които ги харесват.
). Във въглехидратния нещо сладко, аз утре ще си купя форнети към 13 и 30 като свърша и така, обаче ще си ям в нас, поне мога да издържа.
Няма проблем бе...Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
![]()
(music)
бе аз четох някъде че ябълките засищат най мн а почти нямат калории .. щото имали някакви витамини дето ги нямало едиси къде сиПървоначално написано от KristinCavallari
чували ли сте го и вие това?
Мм и аз мисля да си нося плодове например на училище ама ще видя как ще тръгне дали ще издържамПървоначално написано от KristinCavallari
Успех на всички и лека нощ че утре даскало ме чака..
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Аз това за ябълките не съм го чувала, ама може и да е вярно... Пак лека нощ!![]()
(music)
лека, и аз съм първа смяна, как ше ставам не ми се мисли ;хПървоначално написано от silviau66
![]()
Не ставаПървоначално написано от Complicated
Абе аз съм много сложна относно ядене не ям такива супи Маги и какви и да е от този род
мляко не пия..само плодово Данон
което не е позволено.....храните,които хапвам през диетата обикновенно са яйца(варени ако са,са ми идеални за даскало),филия със сирене или кашкавал,зелева салата или само зеле...........бял ориз със сол,грах,зелен боб,варени картофи или запечени.........и 3-тия въглехидратен ден,квото си искам
и после плодов :P ) някой са ми лесни да ги нося в даскало,но други дни мн. трудно например картофите те ще станат на задник до обяд
пък и немога да ям манджи в даскало
![]()
срам ме е малко
![]()
и мен ..Първоначално написано от KristinCavallari
да си нося манджи и готвено в даскало .. се едно съм оная от `моята голяма гръдска сватба`
![]()
Особено приложение намират плодовете в диетите за намаляване на наднормено тегло. Разбира се за тази цел са необходими ябълки от сортовете с по-ниска захарност. Желателно е да се консумират сутрин на гладно, но могат да се ядат по всяко време на деня. Това е един невероятен плод, в който няма мазнини, калориите са малко, беден е на натрий и липсва холестерол, следователно е безкрайно подходящ за диетично хранене.
Виж кво намерих за ябълките![]()
даа, и аз за това говорехх! а мама преди пиеше Пектин, който е само в ябълките и засища сууупер мн, 5 мг пектин на прах = 2 кг ябълки и хем е полезно хем не си ХИЧ гладен .. за даскало е далавера, да не озверяваш докато се прибереш!Първоначално написано от KristinCavallari