- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
При мойта фитнес инструкторка се продава Пектин в опаковка , не повече от левче струва,ама не се бях сетила да я питам за негостава иначе да засити за даскало
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
дори идеално! Сега се сетих за него, като мислех за ябълкитеПървоначално написано от KristinCavallari
знаех си че нещо изпусках .. ;д иначе мен ако ме питаш е по добре на таблетки, не на прах че с тия мерителни лъжици и всичко .. пък и ако се разсипе ..
не е вкусен, ама го пиеш с водичката
освен това е 100% естествен, все едно чисти ябълки
^За сега ще хапвам ябълки,защото съм се заредила с тях,пък като свършат ще обмисля и вариант за Пектина![]()
s3xy отивам да лягам...утре пиши какво става..аз утре съм на Въглехидрати![]()
Айде,лека!![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
лека и мека, аз почвам наново утреПървоначално написано от KristinCavallari
смотан 15ти ..
йееей супер, хайде поне двете ще сме със s3xy-toи аз започвам пак
Момиче съм
Доброутро![]()
![]()
![]()
Щом я почвате отначало - успех!!! Хммм... мен днес ми е бобов ден![]()
![]()
Закуската я пропускам, Обяда вероятно ще е ориз, вечерята също...
![]()
![]()
Айде пишете отзиви и как сте изкарали деня...
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
3ти ден, -1,2 кг.... единственото, което не спазвам е, че се наливам нон стоп с бири.
днес ще ям само талиатели с доматен сос, може и някоя салатка да вкарам на обяд.
Хмм... аз съм един ден преди вас вчера я почнах от началоПървоначално написано от trittico
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
може ли да попитам какво е талиатели с доматен сос ???Първоначално написано от Ufff
(music)
охх мн се мразяднес ПРИНЦИПНО тряваше да е въглехидратен ден, УЖ щях да я почвам от начало .. и накрая се натъпках с пица с приятелки
![]()
![]()
направо .. не се дишам
мисля утре да карам на плодове и вместо 90 да я направя 95, първите да не се броят
![]()
шейм он ми![]()
Еее спокойно ммм направи си я 90 дни или там колкото ти е нужно, и ако след 90сетте дни не се чувстваш добре я направи още 5 дни просто мисля, че ще ти е много и 90 дни смисъл може да я спреш по някое време...Първоначално написано от s3xy
а и ти изглеждаш доста добре...
![]()
![]()
А по въпроса за мразенето аз също се мразя... Днес изядох още един шоколадов бонбони съм просто докато не го взема се чувствам горе - долу добре, но след това ми иде да отида и да го повърна... Чувствам се гузна... (днес не ми е въглехидратен ден..)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
мерсиПървоначално написано от silviau66
иначее .. тооооолкова мотивирана се събуждамм .. ама после като дойде обяд и като стане следобед ..
мразя се, мразя се
![]()
хахх и аз тей :PПървоначално написано от s3xy
обаче май ще ми е по лесно да пропускам закуските (дали ще пречи)???
Аа и още един проблем :
Когато не ми е въглехидратен ден ми се яде нещо пълно с въглехидрати, а когато дойде въглехидратния ден не ми се яде нищо такова...![]()
![]()
(music)
не мисляПървоначално написано от silviau66
въпреки че пише че захарта от плодовете отива за нервите или нещо такова хаха ;д тъй че внимавай
![]()
Да не би поради тази причина сутрин да съм леко крива...Първоначално написано от s3xy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
(music)
хахахахахахаПървоначално написано от silviau66
днес пих голямо капочино от `Starbucks` на гладно .. да знаеш после как съм се лигавила лелее .. ;х
{кафе - нерви}
Здрасти!![]()
К'во се мразите бе, хора?Обичай те себе си. Любовта ще спаси света.
![]()
![]()
![]()
И аз вчера се мразех, ама днес се обичам.![]()
![]()
Закуска 1 банан /то по принцип не е хубаво да се закусва банан или грозде, 'щото имат много захар, ама нямах време за ябълка./ и за обяд към 12:30 форнети с шоколад. След малко ще ходя да се снимам за бележника и ще видя к'во да ям довечера.
Има ли някой с мен? Т.е. да е на въглехидратен?
А бяхте писали нещо за ябълките-така е. Аз ако изям 2 средно големи и ядене търся след 5-6 часа.
Първоначално написано от s3xy
Хахаха ммм аз сигурно от плодовете --- днес бях простоо уникално зле....![]()
![]()
(music)
Аз пък днес си бях много добре.И даскалото, и класа ми са прекраснии!
![]()
Аммм на колко си и сеху- то може да кажеПървоначално написано от Complicated
(може и кой клас) (съжалявам за ника ти ама не ми бачка нещо латиницата)
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
и аз съм на въглехидратен, нали питашеуфф мн оплесках вчера ама ще си внуша че не ми пука
![]()
едит: на 15, 9 клас .. с ужасен клас .. ;д
А така. Да не ти пука.Първоначално написано от s3xy
И аз вчера опесках яко, ама к'во да се прави..
![]()
Аз съм зайче т.е. 8ми клас-14 год.Ти кой клас си?
зайчеееПървоначално написано от Complicated
и ние сме само с зайците в смяна и където и да погледнеш - заек
9 клас съм, късно единтнах мнението ;д
А такаПървоначално написано от s3xy
![]()
![]()
![]()
![]()
ммм начи май аз съм най малката ... за моя жалост и най - дебелата май ама ...
![]()
![]()
![]()
ммм на 13 съм 7ми клас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Ти къде учиш? и s3xy да каже, ако може де.Първоначално написано от silviau66
Вие като сте на плодове по колко ядете на ден? (Само за т'ва се сетих, за да не е спам.)