- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Ами аз съм от Балчик (до Варна)Първоначално написано от Complicated
Еми училището се казва "Кирил и Методий"
А за плодовете да си призная днес ми е 2ри ден, няколко пъти я почвам от начало и затова не мога да ти кажа...![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
вид пастаПървоначално написано от silviau66
Аха окПървоначално написано от Ufff
мс
А да питам във въглехидратния ден вечерята трябва да е нещо сладко задължително или може да е друго нещо с въглехидрати ...???
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Чак задължително не е, ама е препоръчително.Първоначално написано от silviau66
![]()
Аха ок питам, защото не съм убедена, че ще издържа изобщо цял ден на въглехидрати...Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
![]()
Не е толкова лесно колкото изглежда..
(music)
Знам, на мен това ми е най-трудния ден.Първоначално написано от silviau66
![]()
МмМ дам ...Въпреки, че никога не съм предполагала, че няма да мога да издържа цял ден на въглехидрати... ама ...
![]()
![]()
![]()
Резултати пишете мацки хвалете се сега е времето, че да ме укоражавате... :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Значи ония ден дънките ми бяха нормални, смъсл нито широки, нито тесни. Вчера леко широки, а днес още по-широки.Сериозно говоря. Аз даже не мога да повярвам.
Толко си ги харесвам тея дънки и ще ми е трудно да се разделя с тях след няколко месеса, когато ми станат супер големи.
![]()
Мина ми времето, в което носех смъкнати, ама може пак да се замисля.
![]()
ЗдравейтеВидях,че сте на въглехидратен ден :P аз също
Обаче днес обядвах хот-дог..цял ден бях в движение и нищо не ми се ядеше и после минах покрай една будка и ми потекоха лигите и си взех един
![]()
*Аз съм на 17год. и съм 11 клас![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Първоначално написано от Complicated
Браво!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Първоначално написано от KristinCavallari
Аз съм утре...
:P МмМ не знам как ще издържа, ама ще видим...
![]()
![]()
(music)
А да попитам пишеше, че не е препоръчително банани... Вие ядете ли...???Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
(music)
Вчера си сготвих пилешки бутчета за днес... но на обяд като ядох не ми харесаха ииии за вечеря не съм яла нищо.... само към 5 и нещо изядох една маринована чушка, която не съм сигурна, че ми е позволена...
silviau66 до сега не съм яла банани,но някой ден може да си позволя 1 :P
Ок в такъв случай и аз ще се старая да ги избягвам(досега не съм яла),но ... Мм ти на кой ден си??? (вероятно си казала обаче съм изчела всичките 50 страници и ми е малко объркано)Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
![]()
(music)
Уау браво...Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
Успех до завършването...
![]()
(music)
Еее мерси,даноПървоначално написано от silviau66
![]()
Айде и на тебе,всъщност на кой ден си?![]()
Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
Амии...на 2рия, щото вече трети път я почвам наново (няколко пъти напраих грешки смисъл ядох месо в плодовия ден) и така...
![]()
![]()
Но този път съм решена да я свърша въпреки, че направих една малка грешка, ама както и да е ....
(music)
Браво.Аз банан днес ядох за първи път за закуска, 'щото бързах.
![]()
TeenSpirit - нищо, не се притеснявай толкова.. А ти си от повечко всеме на диетата, какви са резултатите?
Bravo na tezi koito izdarjat sedmica na tazi dieta.. a za 90 dni, prosto neznam ima li takiva shampioni
?![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Еми айде да напрайме рекорд и да издържиме всички тая диета![]()
със много воля
![]()
От утре съм и аз.Вече сериозно.![]()
Утре ще ям-паниран кашкавал
Бобовия ден-варени картофи
въгх-спагети
само незнам на даскало как ще устисквам да не ям
Те плодовете след 12 ли трябва да се ядът?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ммм аз имам голямо желание, ама... дано да стане.. и наистина ще трябва много воля, а вие тук честно казано ми давате голяма част от нея... и за което съм много благодарна и тази тема ми хареса много... всички си помагат и указват подкрепа..Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
![]()
![]()
(music)