- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Как след 12 бе... От сутринта като станеш си яж плодове, ако не си гладна не яж.. На мен ей сега ми мърмориха, че не съм яла сутринта нищо, че съм щяла да си разваля стомаха... Бла бла и се чудих как да ги убедя, че няма да си разваля стомаха, че ям на училище плод...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ммм същност при мен става малко по - сложно щото съм с гастрит и затова ми мърморят де ама...![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Плодове до 12, ама през 4 или 2 часа, зависи кой ден си. И не трябва да се смесват.
Аз съм на 23-ти ден.![]()
Браво бе !!!Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
Аз докато я почна вий я свършихте
![]()
Ами продължавай с резултатите...
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Мерси!Първоначално написано от silviau66
Е, 1 месец още не съм изкарала, има време.
![]()
ммм скоро ти е водния денПървоначално написано от Complicated
като мине казвай какво е станало
![]()
(ако ще го правиш де)![]()
(music)
МмМ аз ще лягам, че тази сутрин не можаха да ме събудят..., а легнах горе - долу по това време...![]()
![]()
![]()
![]()
Айде успехчета на всички и утре пак ще пиша... Много
![]()
![]()
от мен... Лека и мека...
(music)
малеее много ги мразя тези диети.. По принцип съм слаба но тук в последно време бях понапълняла и си личеше дори в лицето.. Днес съм си отново толкова слаба колкото бях без да спазвам такива диети да се ограничавам и да не си позволявам да ям това което ми се яде.. Незнам но това лично мене би ме убило.. Като чета как се ограничавате, но това е мое лично мнение всеки има въпрос на избор нали.. Аз примерно просто намалям леко количеството храна но си ям каквото си поискам.. като днес тъпках се с кюфтета..![]()
прасенце.. и все пак на всички които са на тази или друга диета успех но мисля че това си е самоубийство ; )
леле заспах и като се събудих- още 2 страници сте изписали
![]()
та, мислих, премислях .. УТРЕ Я ПОЧВАМ СЪВСЕМ НАНОВОи няма да я бъркам до края!
ще ям яйца най вероятно :]
Да, и е точно на рождения ми ден, мамка му.Първоначално написано от silviau66
Ама аз ще карам плодов, така казаха във форума на bg mama, 'щото се зацикляло иначе, а пък и само вода за цял ден НИКОГА не бих го направила.
![]()
Дано това е последния път, в който я почваш.Първоначално написано от s3xy
Успех!
То и аз до като се прибрах в нас бяхте изписаи доста.![]()
anonimchetou - не се лишаваме от нищо.Даже сладкиши ядем, ама аз много го мразя тоя ден.
![]()
дано дано .. 3ти път съм си обещала да не я почвамПървоначално написано от Complicated
мерси за всички съвети и всичко
![]()
Хубаво е да правите и водните дни.
Аз лично след първият воден ден свалих 3 килограма. Вярно, че е малко тежичко да го правиш след плодов ден, поне на мен ми беше гадно, защото ми втръсваше от плодове и това ми бяха най-омразните дни от целия четири дневен цикъл.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Еми може да правя следващите, ама тоя не. Все пак не искам да пия само вода на рождения ми ден.Първоначално написано от rauwkost
Ти колко кг си свалила от цялата диета?
да се оплача..след въглехидратния ден съм +0,800сутринта изядох 1 ябълка, а към 16 часа ядох паста с доматен сос и малка зелена салата. тва ми беше за деня. какъв е проблема?
Еми то от толко малко ядене.. Оргазнизма се нуждае от повече. Яж на обяд малко повече и на вечеря половината, ама същото.Първоначално написано от Ufff
аха, значи проблема е че не съм се натъпкала после и с половин торта.
ами целта не е да се тъпчешПървоначално написано от Ufff
Гледам, че сте на диетата от доста време.Може ли някой да сподели за резултат?![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами именно, понеже не исках да се тъпча, толкова и ядох. вярно че не обядвах в 2 и не вечерях в 6 примерно, но от сутринта тичах по задачи и първото /и единствено/ хранене беше следобяд. реших да не вечерям, защото не изпитвах никакъв глад, при все че си легнах към 12.. ще видя днес след плодовете какво ще е положението. с нетърпение чакам утре, едвам издържам без месо![]()
Не казвам да се тъпчеш, а просто да се обядва и вечеря. Разбирам те, и аз днес обядвах в 4 и вечерях в 6, понякога не може да се направи нищо.Първоначално написано от Ufff
И аз вече на плодовия не издържам.. толкова съм гладна а тея плодове хич не ме засищат.
kuklichka_bg повечето не сме се мерили, ама аз и още едно момиче сме -2 номера на дъннките, аз съм на 24ти ден.
Еми аз съм свалила 4кг. днес ми е 16-ти ден![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
оф днеска ми беше ден за бобови варива ама мн ядох...
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ем... кфо яде... ???Първоначално написано от pinki
(music)
Mммм...добървечер![]()
![]()
Аз днес бях на въглехидрати... само, че стана малък гаф...
за обяд ядох спагети...,ама за вечеря бях доста гладна, че не съм се спряла днес... и ядох пак спагети...Смисъл не можах да ям само нещо сладко примерно...
![]()
И незнам как съм...с килограмите... В събота вероятно ще се претегля... и ще споделям
Дано има някакви резултати, даже и минимални да са мен си ме устройва...
![]()
(music)
каква е разликата дали ще ядеш спагети за вечеря или сладко?Първоначално написано от silviau66
еми боб ядох ама доста хляб метнах :S вълчи глад изпитах чак не можех да се овладея... добре, че беше типовПървоначално написано от silviau66
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!