- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Ами да си призная нямам представа, но ми казаха, че е по добре някакъв сладкиш за вечеря...ама аз много много не си падам по такива работи за вечеря и затова...Първоначално написано от Ufff
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Днес ми е 13-ти ден и не знам дали ще издържа още дълго... в момента адски много ми се яде месо и нещо сладко... добре, че утре ми е въглехидртен ден...![]()
![]()
ЕеЕ, че щом е бил типов пак добре...Първоначално написано от pinki
Спокойно...
![]()
А и то по една филия хляб е разрешено бе...![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Спокойно дръж сеПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
Нали го правиш за себе си... След като я свършиш (когато си доволн) ще се чувстваш добре... Поне мен тази идея ме крепи...
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
с риск да изглеждам мноу тъпа вече, пак да питам тея дето са мн навътре с тая диета - има ли някаква особена причина да трябва да се яде сладко през въглехидратния ден? въглехидратите са си въглехидрати /било то спагети, пици, хляб, .../ ... или кекса има някакви специални свойства, които ми убягват?![]()
![]()
Хмм аз имам същия въпрос.. Мисля, че не изглеждаш тъпа (не изглеждаме)..Все пак няма лошо човек да научи нещо ново/....Първоначално написано от Ufff
![]()
(music)
^^ И аз това се чудя..
TeenSpirit и аз се опитвам да издържам някак си. Доста трудно става да ядеш едни и същи неща.И определено нещо да може да се яде в определен ден, а например в тоя ден да не ти се яде...
Аз ще опитам до края да я изкарам и се надявам да стане, ама става гадно..
Охх,ще ви бия... няма да се отказвате точно са =D>![]()
Относно въглехидратите,задължител н е техния прием,след като в диетата не е позволено всеки ден,значи трябва да има един позволен.Те ни доставят най-много енергия,пък и без тях ще се нарушат много от процесите в организма...и мозъчната дейсност ще е отслабнеабе дано разбрахте кво казвам,опитах се с мой думи да обясня
![]()
айдее успехчетааа
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Ако се откажа посредата на диетата, ще си върна ли килограмите.
за сега не мисля да се отказвам, защото имам още да свалям, но за по нататък...![]()
аз не се отказвам. чудя се дали си върнах почти кило защото ядох малко или защото не ядох сладко![]()
И аз няма да се отказвам де, ама става трудно всеки ден едно и също..
Ufff - спокойно, след плодовия сигурно ще ги свалиш отново.
Ох... днес прекалих... на обяд изядох една огромна порция ориз, за да мога вечерта да ям наопловина и пак да ми е многоНякъде след 20 и 30 изядох една курабийка с орехи и канела и 1 банан преди малко... чувствам се страшно виновно...
да се чувстваш виновна,че си изяла нещо малко е първия признак на анорексията ... при нормален прием на храна без диети количеството от бисквита и банан би ти се сторило нищо,но ми се струва че в момента си вталпяваш вина,а не трябва ... 90 дневната диета е много добра да ти направи режим да оправи стомаха ти и да свалиш някой и друг кг,но диатолога измислил я сам си е казал,че в часовете от 12 до 20 часа се ЯДЕ В НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО! единственото правило е обяда да е повече от вечерята !!!!! ето прочетете всичко и тогава пазете диетата http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5
и още нещо-тази диета е цели 3 месеца НЯМА ЧОВЕК който да не прегреши с някое и друго сладкишче или храна от друг ден ...
охх ще паднаПървоначално написано от miminka__94
![]()
ами падай, това е фактПървоначално написано от Ufff
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ufff вместо постоянно да питаш какво да ядеш кога да ядеш и защо да го ядеш влез в сайта от предишния ми коментар и се образовай малко и после прочети и някоя друга книга за диети и болести гледай някое клипче за анорексията и тогава падай като искаш![]()
ама няма да падам, защото са глупости. когато си на режим и го прецакаш, дори с нещо малко, е нормално да изпиташ вина - не заради тъпата курабия, а защото влагаш много усилия и воля в нещо, което не искаш да преебеш в крайна сметка. и аз се чувствам по същия начин когато се пъна да ям пържоли само и накрая изям 1 чипс. каква анорексия, какви 5 лева..Първоначално написано от pinki
незнам кога съм питала подобно нещо, искала съм единствено примерните менюта на хората за да правя сравнение. прочела съм достатъчно и питам за неща, които не са ми били ясни, проблем ли имаш с тва, а?Първоначално написано от miminka__94
и за анорексията не ми обяснявай, виждала съм отблизо и знам за какво става дума. спокойно само. не преигравай толкоз.
обаче вкарваш и детските изрази ... ей такива пет лева ... прочети предишния ми коментар и тогава като имаш коментирай!!! колкото пъти погледна в тая тема се твойте въпроси ми що да ям това ама какъв смисъл има -голям човек си носиш глава на раменете влез в google и виж прочети целия режим какъв е смисълът на всичко и точно щото от режима се чувствате виновни като сгрешите някъде и за това се карате до пълен глад "неска ям в плодовия ден една ябълка утре ще мина и без нея защото иначе съм виновна" ей за това анорексията чака !и аз съм я правила тая диета само,че не като тебе да се тегля всеки ден дали съм качила 800 грама или не,а за да си оправя режима и дори с леки отклонения и солидно похапване свалих много повече от колкото очаквах
--------------------------------------------------------------------------------
с риск да изглеждам мноу тъпа вече, пак да питам тея дето са мн навътре с тая диета - има ли някаква особена причина да трябва да се яде сладко през въглехидратния ден? въглехидратите са си въглехидрати /било то спагети, пици, хляб, .../ ... или кекса има някакви специални свойства, които ми убягват?
трето, дали се тегля всеки ден...ами да, и? аз не правя диета за да си съставя режим. имам режим от години. изпробвам нещо ново и съм обяснила защо - защото бях изключила въглехидратите от менюто си и ми допадна идеята да ям спагети веднъж седмично.
надявам се че бях ясна. не искам да се заяждам, исках да ти кажа да не прибързваш с определенията.
аз не ти се заяждам исках да обесня на момичето което беше изяло една бисквита и банан да не се чувства виновна защото от тоя навик да си виновен когато ядеш се получават много страшни болести![]()
и мога да ти кажа ето защо трябва да ядеш
Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система.Ако консумираме повече въглехидрати,отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген,те се натрупват в масни депа.Делят се на:Монозахариди, Дизахариди и Монозахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми,през този ден е необходимо да се придържаме и да избираме правилната въглехидратна комбинациякакто вече казах влез в сайта от другите ми коментари за повече инфо
ето ти и сайт за менюта има всико -
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0
Здравейте
Много сте писали беее... Ейй не се карайте... не спорете някой са по навътре в тия неща други не са... тези които са по нявътре трябва да помагат на останалити, а тези, които не са трябва да питат... Спокойно..Амм да се отчета при грешките... :Д Днес ми е плодов ден ама...... ядох бейкролс..
Ооо нямам никакво намерение да я почвам отначало... Така мога и 50 пъти да я почвам наново..просто ще продължа и накрая ако не съм доволна от резултатите ще я продължа още малко...
... Какво ще кажете... вашето мнение по този въпрос...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
1-во съжалявам, че мнението ми доведе до спора ви;
2-ро не се чувствам виновна, когато ям в голямо количество, а когато изям храна предназначена за друг ден.
3-то От анорексия/ не искам да казвам, че е невъзможно да я получа/ бих могла да се раболея, ако както каза miminka__94, дори и ябълката да ми се струва много. При мен не е така, бих казала дори, че ям солидно количество храна и за обяд и за вечеря/ дори ми е чудно как свалям кг, след като ям като праенце/.
така, да се върна на темата.след ужасния плодов ден, днес беше много добре с белтъчините.
закуска - малини
обяд - 3 пилешки филета, домати, краставици
вечеря - 2 филенца, домати, краставици
за утре - леща мммм![]()