.
Отговор в тема
Страница 33 от 58 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1445
    Повече от фен Аватара на silviau66
    Охх утре ми е любимия ден ... Ако нямаше месо и млечни продукто в тази диета никога нямаше да я почна... А може би най - умразния ден ми е въглехидратния...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Ох днешния ден беше повече от ужасен беше белтъчен,но не можах да го направя както трябва Бях на работа,нямаше кво да ям...стоях гладна до кам 16ч. после вече откачих и се зех 1 пакетче кашкавалени солети после кам 19ч. едно корни и сега преди 30мин. малко сиренце
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Цитирай Първоначално написано от KristinCavallari
    Ох днешния ден беше повече от ужасен беше белтъчен,но не можах да го направя както трябва Бях на работа,нямаше кво да ям...стоях гладна до кам 16ч. после вече откачих и се зех 1 пакетче кашкавалени солети после кам 19ч. едно корни и сега преди 30мин. малко сиренце
    Е няма нищо спокойно какво се притесняваш толкова... еми не си могла да спазваш часовете..какво имала си работа ми не може заради една диета да си прекъснеш целия живот...
    Защо сте се умълчали така бе...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Сори, че не писах, иначе ви чета, ама не съм в настроение за нищо... Аз днес бях на белтъчен и ядох пиле и домати, утре ще съм на картофи май..

аз като минала през тази диета мога да ви препоръчам някои неща за които самата аз си мислех че може би няма да опитам през цялата диета но все пак ... за белтъчения ден обяд : пилешки хапки но не направени с мазнина а на фурнаа (h) заедо с млечна салата ямииии

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    аз като минала през тази диета мога да ви препоръчам някои неща за които самата аз си мислех че може би няма да опитам през цялата диета но все пак ... за белтъчения ден обяд : пилешки хапки но не направени с мазнина а на фурнаа (h) заедо с млечна салата ямииии
    Мерси, може да пробвам.
    Ти колко свали след цялата диета? И трудно ли ти беше цели 3 месеца?

Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Сори, че не писах, иначе ви чета, ама не съм в настроение за нищо... Аз днес бях на белтъчен и ядох пиле и домати, утре ще съм на картофи май..
    Ами и аз не съм в настроение попринцип, но тук просто ми е приятно и като ми е скучно стоя във форума и чакам някой да пише...
    А miminka__94 ...Това с пилешките хапки става много вкусно...

о0о да така е
    любимия ми ден беше белтъчния просто още от вечерта на плодовия вече чувствах вкуса на млечната салата и пилешките хапкиии
    иначе за бобовия ден най-обичах салата краставички и домати с леща или картофи на фурна

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Ами и аз не съм в настроение попринцип, но тук просто ми е приятно и като ми е скучно стоя във форума и чакам някой да пише...
    Абе и аз ако не съм в настроение ксина тука , ама сега ми беше малко гадно /даже не малко/.. проблеми бла бла, но както и да е, вече съм тук.

Нещо ново? Нови резултати?
    Оф, как ми се искаше да бях почнала на 26ти, а не на 25ти..

о0о да така е
    любимия ми ден беше белтъчния просто още от вечерта на плодовия вече чувствах вкуса на млечната салата и пилешките хапкиии
    иначе за бобовия ден най-обичах салата краставички и домати с леща или картофи на фурна
    Дааа, и аз винаги усещам всуса на яйцата или месото през вечерта на плодовия.

miminka__94 - сигурно не си видяла, ама на предната страница питах нещо, ама вече не помна кво. Едното е колко си свалила, ама другото не помна, ако можеш виж. Сори за нахалството...

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Абе и аз ако не съм в настроение ксина тука , ама сега ми беше малко гадно /даже не малко/.. проблеми бла бла, но както и да е, вече съм тук.

Нещо ново? Нови резултати?

Оф, как ми се искаше да бях почнала на 26ти, а не на 25ти..

Заради РДто ли ???
    А на мен ми се иска да бях почнала още лятото ама...като не ми достигаше се волята... Ама сега вече съм решена утре вероятно ще се претегле, защото у нас в момента нямам кантар.. Аз лично видимо не намирам резултат.. ама още е много рано за такъв.. А се надявам поне 1-2 кг да съм свалила... А ми е 4ти ден..Има мнения на форумци, които свалят още на 1 - 2рия ден... (поне така казват) Ох та стискайте палци да има резултат..мъничък поне, че нали тия, които имат за сваляне повечко имали резултат... (аз съм от тях)
    Малко несмислено се получи ама...

а вие диетата колко време мислите да я пазите ... тренирате ли нещо заедно с нея ... как смятате да ядете след нея ... защото аз я правих един месец смисъл до първия воден ден и след него продължих да ям неща от менютата просто си правех който и да е ден когато си пожелая ... и съм супер доволна от резултата

а вие диетата колко време мислите да я пазите ... тренирате ли нещо заедно с нея ... как смятате да ядете след нея ... защото аз я правих един месец смисъл до първия воден ден и след него продължих да ям неща от менютата просто си правех който и да е ден когато си пожелая ... и съм супер доволна от резултата
    Ами нямам представа... Ако издържа - до края...Имам нужда да сваля доста килограми..., така че...Или по скоро докато ме удовлетворяват резулатите... А след това възнамерявам да имам поне един ден в седмицата, в който да се отпусна и да ям каквото си искам, а след това ще направя като теб...ще правя, който ден когато искам...

Упс не съм видяла въпроса за тренирането... Ами нищо друго освен малко упражнения в къщи и волейбол...Второто го правя, защото ми доставя удоволствие...

Аз мисля цялата. И по принцип спортувах доста, почти по цял ден, ама от 2-3 седмици нямам време. И много искам да се запиша на баскет, ама още не съм разучила къде има женски отбори. Иначе след нея ще си ям здравословни храни, даже много рядко сладко, не ми харесва толкова.. и така до като съм жива.

до нас всички са луднали по този баскетбол всичките ми съученички се записаха само аз не мене ме е страх като играя да не ме ударят или блъснат да ми счупят някой нокът или да ми развалят косата много жестоки хора сте баскетболистите

до нас всички са луднали по този баскетбол всичките ми съученички се записаха само аз не мене ме е страх като играя да не ме ударят или блъснат да ми счупят някой нокът или да ми развалят косата много жестоки хора сте баскетболистите
    Ако се занимаваш с баскетбол едва ли ще играеш с маникюр и причекса

хаха При мен пък работата е точно обратната т.е. никой друг, освен мен не иска и си играя с момчетата.

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Ако се занимаваш с баскетбол едва ли ще играеш с маникюр и причекса
    Определено. Маникюра и прическите дори не влизат в живота ми. Само черен лак и някой път да си накъдря косата с плитки, ама да играя с пусната коса-никога.

на нас ни е задължителен спорт в даскало баскетбола и аз като играя все съм защита и уж пазя коша ама то трябва мене да пазят всеки пък има скандал някой с друг бой абе ужас

иначе като спомена някой рожден ден не е точно същото,но моят имен ден се падаше по време на диетата и не може да имаш гости работи и те да ядът пак ти да имаш плодов ден и да гледаш и аз бях на плодов ден обаче хапнах салата хапки и още такива неща в малко количество и не ми се отрази изобщо на диетата

на нас ни е задължителен спорт в даскало баскетбола и аз като играя все съм защита и уж пазя коша ама то трябва мене да пазят всеки пък има скандал някой с друг бой абе ужас

иначе като спомена някой рожден ден не е точно същото,но моят имен ден се падаше по време на диетата и не може да имаш гости работи и те да ядът пак ти да имаш плодов ден и да гледаш и аз бях на плодов ден обаче хапнах салата хапки и още такива неща в малко количество и не ми се отрази изобщо на диетата
    Да, ама аз съм на воден. Ама ше го правя плодов, не ме инт.

е щом ти е воден защо не пробваш на 25 когато ти се пада плодов да го направиш воден няма да има проблем според мен и направо на рд-то ти да ти в белтъчен и да си хапнеш

е щом ти е воден защо не пробваш на 25 когато ти се пада плодов да го направиш воден няма да има проблем според мен и направо на рд-то ти да ти в белтъчен и да си хапнеш
    Еми плодовия ми се пада на 21ви, а водния на 22ри т.е. рд-то. Да взема да го направя на 21ви или на следващия плодов? А ако се пропусне тоя воден голям проблем ли е, 'щото аз и без това няма да мога да издържа само на вода?

по принцип от това което съм чела мисля,че е по-добре да пропуснеш плодовия ден и да го направиш воден защото водния ден е вид пречистване като отваряне на нова страница ако ме разбираш

по принцип от това което съм чела мисля,че е по-добре да пропуснеш плодовия ден и да го направиш воден защото водния ден е вид пречистване като отваряне на нова страница ако ме разбираш
    Разбирам, ама как ще издържа? Ти правила ли си воден?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си