- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Сетих се. Предния ден щя ям малко повече, лягам си към 12-1, което ще рече, че ще стана към 11, после ще изляза някъде, че няма к'во да правя и на другия ден закусвам, и тръгвам за София. Дано стане.![]()
да правила съм и след него спрях диетата ... лесно е най-важно е да си нагласиш мисленето,че няма да ти е трудно ... останалата част е лесна :P аз просто мислех "не ти се яде" и така![]()
Уау браво...аз също имам съмнения, че ще изживея водния ден ама ще видим той е далеч все още така, че...Първоначално написано от miminka__94
Доста сте писали, а ме нямаше за около час...
а може и по - малко...
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Мерси, че ме светна, иначе щях да умра от яд.Първоначално написано от miminka__94
![]()
silviau66 - на кой ден си вече?![]()
Ооо.... утре ще ми е петия...тей че много съм далеч...Първоначално написано от Complicated
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Е, нищо, успех все пак.Първоначално написано от silviau66
![]()
Мс...Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Аз ся ще я почна...ама май без спорткато четох по-задните страници разбрах,че в някой ден може да се ядът форнети ама не разбрах в кой..? Ами сега като съм на училище може ли да ми дадете примерен обяд(има сякви магазинчета за храна около него).Аз съм 50кг/154см и г/д и искам да сваля 11 кг.
От снощи сте изписали 2 страници и половина![]()
miminka__94 Ще кажеш ли колко кг. си свалила в края на диетата?
welwet еми на мен ми е мечта 50кг. , а като свалиш 11 няма ли да е мнооожкоФорнетите май са във въглехидратния ден...Не се сещам да ти предложа никакъв обяд от магазинчетата,освен за въглехидратния,можеш да си земеш почти квото си поискаш....за другите дни аз винаги ям в къщи......
Но пак да ти кажа -11кг. това прави 39кг.
![]()
просто не мислимо,ако искаш свали 1-2-3кг. не и повече,рискуваш много за здравето си
![]()
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
welwet базикаш ли се?![]()
ами добре ще почна и като видя че съм добре и ще спра,но то почти всички са по 39-40(на мен ми личи всеки грам) ама ако изглеждам добре в 43-44 така ще остана
Ехоо,къде сте всички,последните два дни писахте като луди,а днес никви ви нямаднес бях на варива,на обяд ядох варени картофи следобяд малко царевица и съм болна,яко настинала и ми е толко злее
![]()
![]()
Аз съм тук, ама никой не пише.Първоначално написано от KristinCavallari
И аз съм на варива, яход печени картофи. Аз не съм настинала, ама ме боли глава и малко корема.
![]()
^Оф и мене по някой път откакто съм на диетата ме заболява корема..ама така изведнъж една остра болка и направо си умирам![]()
....а днес хапнах малко прясно зеле,въпреки,че можеше вчера![]()
На мен не ми е от диетата. Корема ме боли от малка доста често, ама са ми казали , че е от нередовно хранене, 'щото като по малка не закусвах, на обяд малко, а пък за вечеря се натъпкам кокото мога и то все с вредни храни. Ама вече много по-рядко ме боли.Първоначално написано от KristinCavallari
KristinCavallari - Ти утре какво ще ядеш? :P
^Утре съм на въглехидрати,но не съм измислила какво ще хапвама ти?
![]()
Аз днес бях ма плодове, но си хапнах 2 ореха и 1 хапка кебапче...![]()
И аз съм на въглехидратен, и май пак ще съм на форнети.Първоначално написано от KristinCavallari
На обяд със вишна, а за вечеря с шоколад или обратното.
Ама се чудя по колко грама?
![]()
Орехите са позволени, стига да са сурови.Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
Ох, аз пък останових, че трябва на 21ви да ида до Сф. за рд-то, а тогава ми е плодов.Правя го въглехидратен и после воден както си трябва, пък к'вото ще да става.
![]()
Значи само за кебапчето трябва да ми е гузно.Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
Дам,аз също ядох онзи ден сурови орехчета,няколко :P
Струва ми се, че аз си хапвам най-много от непозволените за деня неща.
Не знам.. Аз ако прегрешавам е през целия ден.И ми се е случвало 2 пъти, и сега ще има 3ти, ама к'во да се прави. Дано след водния до другия воден да няма много грешки.
А ако някой от вас е ял форнети по колко грама си взима?
имам най-ужасно изтощения организъм ;х мисля да си дам малко почивка от каквото и да е, че се изтощавам от това ранно ставане, даскало и т.н. и ми трява повече енергия .. пък ако изям нещо грешно и се чуствам УЖАСНО гузна![]()
Вие не сте у ред като я прочетох тая 90 дневна диета лошо ми стана това си е чисто гладуване...Хора повярвайте ми ако искате да отслабнете дори и с 5 килограма или пък да направите мускули намерете от някаде 50-60 лева и си намерете ДОБЪР персонален треньор по фитнес и диетолог...Не вярвайте на малоумните хора от интернет не само че ще гладувате и няма да отслабнете но и ще си прецакате метаболизма и ще се разболеете! нормално е 1 месец преди да идете на море да се сетите да пазите диети и да искате да изглеждате като модел ама не става толкова лесно хубавите неща стават бавно и изискват "жертви" но хората предпочитаме да вярваме в чудеса вместо да се борим за тях