.
Отговор в тема
Страница 34 от 58 ПървиПърви ... 2430313233343536373844 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1445
    Сетих се. Предния ден щя ям малко повече, лягам си към 12-1, което ще рече, че ще стана към 11, после ще изляза някъде, че няма к'во да правя и на другия ден закусвам, и тръгвам за София. Дано стане.

да правила съм и след него спрях диетата ... лесно е най-важно е да си нагласиш мисленето,че няма да ти е трудно ... останалата част е лесна :P аз просто мислех "не ти се яде" и така

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    да правила съм и след него спрях диетата ... лесно е най-важно е да си нагласиш мисленето,че няма да ти е трудно ... останалата част е лесна :P аз просто мислех "не ти се яде" и така
    Уау браво...аз също имам съмнения, че ще изживея водния ден ама ще видим той е далеч все още така, че... Доста сте писали, а ме нямаше за около час... а може и по - малко...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Мерси, че ме светна, иначе щях да умра от яд.
    silviau66 - на кой ден си вече?

Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Ооо.... утре ще ми е петия...тей че много съм далеч...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Е, нищо, успех все пак.

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Е, нищо, успех все пак.
    Мс...

Аз ся ще я почна...ама май без спорт като четох по-задните страници разбрах,че в някой ден може да се ядът форнети ама не разбрах в кой..? Ами сега като съм на училище може ли да ми дадете примерен обяд(има сякви магазинчета за храна около него).Аз съм 50кг/154см и г/д и искам да сваля 11 кг.

От снощи сте изписали 2 страници и половина
    miminka__94 Ще кажеш ли колко кг. си свалила в края на диетата?
    welwet еми на мен ми е мечта 50кг. , а като свалиш 11 няма ли да е мнооожко Форнетите май са във въглехидратния ден...Не се сещам да ти предложа никакъв обяд от магазинчетата,освен за въглехидратния,можеш да си земеш почти квото си поискаш....за другите дни аз винаги ям в къщи...... Но пак да ти кажа -11кг. това прави 39кг. просто не мислимо,ако искаш свали 1-2-3кг. не и повече,рискуваш много за здравето си
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

welwet базикаш ли се?

ами добре ще почна и като видя че съм добре и ще спра,но то почти всички са по 39-40(на мен ми личи всеки грам) ама ако изглеждам добре в 43-44 така ще остана

Ехоо,къде сте всички,последните два дни писахте като луди,а днес никви ви няма днес бях на варива,на обяд ядох варени картофи следобяд малко царевица и съм болна,яко настинала и ми е толко злее

Цитирай Първоначално написано от KristinCavallari
    Ехоо,къде сте всички,последните два дни писахте като луди,а днес никви ви няма днес бях на варива,на обяд ядох варени картофи следобяд малко царевица и съм болна,яко настинала и ми е толко злее
    Аз съм тук, ама никой не пише. И аз съм на варива, яход печени картофи. Аз не съм настинала, ама ме боли глава и малко корема.

^Оф и мене по някой път откакто съм на диетата ме заболява корема..ама така изведнъж една остра болка и направо си умирам
    ....а днес хапнах малко прясно зеле,въпреки,че можеше вчера

^Оф и мене по някой път откакто съм на диетата ме заболява корема..ама така изведнъж една остра болка и направо си умирам
    ....а днес хапнах малко прясно зеле,въпреки,че можеше вчера
    На мен не ми е от диетата. Корема ме боли от малка доста често, ама са ми казали , че е от нередовно хранене, 'щото като по малка не закусвах, на обяд малко, а пък за вечеря се натъпкам кокото мога и то все с вредни храни. Ама вече много по-рядко ме боли.

KristinCavallari - Ти утре какво ще ядеш? :P

^Утре съм на въглехидрати,но не съм измислила какво ще хапвам а ти?

Аз днес бях ма плодове, но си хапнах 2 ореха и 1 хапка кебапче...

^Утре съм на въглехидрати,но не съм измислила какво ще хапвам а ти?
    И аз съм на въглехидратен, и май пак ще съм на форнети. На обяд със вишна, а за вечеря с шоколад или обратното. Ама се чудя по колко грама?

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Орехите са позволени, стига да са сурови.

Ох, аз пък останових, че трябва на 21ви да ида до Сф. за рд-то, а тогава ми е плодов. Правя го въглехидратен и после воден както си трябва, пък к'вото ще да става.

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Орехите са позволени, стига да са сурови.

Ох, аз пък останових, че трябва на 21ви да ида до Сф. за рд-то, а тогава ми е плодов. Правя го въглехидратен и после воден както си трябва, пък к'вото ще да става.
    Значи само за кебапчето трябва да ми е гузно.

Дам,аз също ядох онзи ден сурови орехчета,няколко :P

Струва ми се, че аз си хапвам най-много от непозволените за деня неща.

Не знам.. Аз ако прегрешавам е през целия ден. И ми се е случвало 2 пъти, и сега ще има 3ти, ама к'во да се прави. Дано след водния до другия воден да няма много грешки.
    А ако някой от вас е ял форнети по колко грама си взима?

имам най-ужасно изтощения организъм ;х мисля да си дам малко почивка от каквото и да е, че се изтощавам от това ранно ставане, даскало и т.н. и ми трява повече енергия .. пък ако изям нещо грешно и се чуствам УЖАСНО гузна

Град
    Пазарджик
    Вие не сте у ред като я прочетох тая 90 дневна диета лошо ми стана това си е чисто гладуване ...Хора повярвайте ми ако искате да отслабнете дори и с 5 килограма или пък да направите мускули намерете от някаде 50-60 лева и си намерете ДОБЪР персонален треньор по фитнес и диетолог...Не вярвайте на малоумните хора от интернет не само че ще гладувате и няма да отслабнете но и ще си прецакате метаболизма и ще се разболеете! нормално е 1 месец преди да идете на море да се сетите да пазите диети и да искате да изглеждате като модел ама не става толкова лесно хубавите неща стават бавно и изискват "жертви" но хората предпочитаме да вярваме в чудеса вместо да се борим за тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си