.
Отговор в тема
Страница 35 от 58 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1445
    Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Струва ми се, че аз си хапвам най-много от непозволените за деня неща.
    ми нека не ти се струва така аз доста си прегрешавам...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от Mite94613
    Вие не сте у ред като я прочетох тая 90 дневна диета лошо ми стана това си е чисто гладуване ...Хора повярвайте ми ако искате да отслабнете дори и с 5 килограма или пък да направите мускули намерете от някаде 50-60 лева и си намерете ДОБЪР персонален треньор по фитнес и диетолог...Не вярвайте на малоумните хора от интернет не само че ще гладувате и няма да отслабнете но и ще си прецакате метаболизма и ще се разболеете! нормално е 1 месец преди да идете на море да се сетите да пазите диети и да искате да изглеждате като модел ама не става толкова лесно хубавите неща стават бавно и изискват "жертви" но хората предпочитаме да вярваме в чудеса вместо да се борим за тях
    И аз мислех така за всяка диета, ама тази ми се стори доста добра. И аз не гладувам през нея. Е, имало е дни, в които съм била доста гладна, но са най-много 3. Аз имам да свалям 10кг, пък и 15 ще е добре. Просто я почнах, за да ми даде някакво начало, дори и 7-8кг да сваля само, пак ще съм доволна. След това си продължавам да се храня здравословно, а пък и спортувам, така че не мисля, че нещо може да ми стане. Както и на повечето, които я спазват.

Цитирай Първоначално написано от pinki
    А сваляш ли?

Град
    Пазарджик
    а отслабна ли аз допреди 1 година имах корем и мазно по гърдите 2 месеца спазвах почти същата диета но нямаше никакъв ефект освен че бях свалил 5 кг от които сигурно 4.5 сигурно са били вода и кат видях че нищо не става дадох малко пари за диетолог качествена храна и добавки и вече имам тяло за каквото повечето хора си мечтаят :P

^ Да, доста. И се надявам да отслбвам още.

Някой знае ли колко калории има във форнетите, че нищо не открих в гугъл?

Град
    Пазарджик
    емии да си жива и здрава ама все пак диетата е тъпа и е по-добре какво и по колко да се яде да се определя от диетолог а не от фриволни и погрешни методи...

Цитирай Първоначално написано от Mite94613
    емии да си жива и здрава ама все пак диетата е тъпа и е по-добре какво и по колко да се яде да се определя от диетолог а не от фриволни и погрешни методи...
    Еми мерси. Знам, че е тъпа, ама и на диетолози пак не вярвам. Обаче тя ми се стори най-приемлива и както казах просто исках някакво начало. Истината си е в спорта и здравословното хранене.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    А сваляш ли?
    мии аз 3-4 дена тука от 14 като се започна, че до 16-17 така доста я понаруших, че ми се насъбраха малко такива дни ама сега я поднових де ми свалям си да (да не казвам голяма дума!!!!!!)
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Днес не съм грешила, освен, че изпих 1 капи.

Повече от фен Аватара на silviau66
    Здравейтеее
    Съжалявам, че не писах предните 1-2 дена...(не бях в къщи)Доста сте изписали...
    Така.... онзи ден като станах обух едни дънки и си помислих, че са се разтегнали..В последствие се претеглих...и бях -3 кг..... Побърках се от радост...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

^ Бравоо!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Една приятелка е на такава диета вече 2 месеца и има ефект Поне 7-8кг е свалила
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Днес за обяд ядох пилешка пържола с краставица и домат, за вечеря същото и 2 банана през около 2 часа.
    Та пллодовете са позволени през всички дни, нали така?

Днес за обяд ядох пилешка пържола с краставица и домат, за вечеря същото и 2 банана през около 2 часа.
    Та пллодовете са позволени през всички дни, нали така?
    браво, днес супер си изкарала деня!
    аз пропуснах закуска и ядох на обяд пържени яйца с сирене и огромна салата домати-краставици сега ще изчакам още един час и ще вечерям, утре бобов, сиг ориз ще ям, с какво мога да го комбинирам принципно?

^^^ Мисля ...да
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

И аз пропуснах закуска, 'щото реших да си поспа повече. На обяд 3 филийки лютеница, ама тея филийки са некви мнгоо малки. И за вечеря сладолед + малко черен шоколад.

s3xy - със зеленчуци?

TeenSpirit - =D> И аз си хапвам плодове понякога. Да, през всеки ден може.

ThePowerOfLove - Мисля, че няма човек, който да не е свалил поне 1 кг от диетата.

И аз пропуснах закуска, 'щото реших да си поспа повече. На обяд 3 филийки лютеница, ама тея филийки са некви мнгоо малки. И за вечеря сладолед + малко черен шоколад.

s3xy - със зеленчуци?

TeenSpirit - =D> И аз си хапвам плодове понякога. Да, през всеки ден може.

ThePowerOfLove - Мисля, че няма човек, който да не е свалил поне 1 кг от диетата.
    и аз обмислям някакви варианти, май пак със салатка Complicated ти със сиг още си отслабнала!

Аз всеки път проспускам закуската

s3xy ... Някакви резултати...Аз съм много доволна от мойте... и ако продължавам така... Направо не повярвах, че съм свалила нещо понеже имах доста грешки досега, а ми е едва 6ти ден ...
    Complicated ...Нови резултати...???
    И към другите същия въпрос...

мен ме е страх като я пропусна, се си мисля че би трявало понее мъъъничко от ябълката на гладно ( разражда се по добре ) да се отслабва .. нз нз ..

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    s3xy ... Някакви резултати...Аз съм много доволна от мойте... и ако продължавам така... Направо не повярвах, че съм свалила нещо понеже имах доста грешки досега, а ми е едва 6ти ден ...
    оо аз направя ли грешка през деня ( обикновено на обяд ) после го карам целия грешен .. та един вид не бях на диетата .. но забелязвам (и ми казват) че в краката малко съм отслабнала .. дано! ся се хващам мн сериозно и няма да бъркам поне 2 седмици, да видя до къде ще стигна

Еми аз и да искам не мога, ама и не искам. Свикнала съм да закусвам, а ако закусвам повечко не съм толко гладна през деня.

Нямам идея колко кг съм свалила, ама тея дънки са ми станали още по-широки. Даже мислех, че са се разпънали, ама обух други и явно не са. Само че ще ми липсват (дънките).

Еми аз и да искам не мога, ама и не искам. Свикнала съм да закусвам, а ако закусвам повечко не съм толко гладна през деня.

Еми нямам идея колко кг съм свалила, ама тея дънки са ми станали още по-широки. Даже мислех, че са се разпънали, ама обу други и явно не са. Само че ще ми липсват (дънките).
    леле браво!! продължавате да слабеете всички, на пук на есента

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    оо аз направя ли грешка през деня ( обикновено на обяд ) после го карам целия грешен .. та един вид не бях на диетата .. но забелязвам (и ми казват) че в краката малко съм отслабнала .. дано! ся се хващам мн сериозно и няма да бъркам поне 2 седмици, да видя до къде ще стигна

Аз редовно се опитвам да карам целия ден правилен...ама..
    Днес станах и ядох един портокал...на обяд обаче бях на гости... и ядох пилешко(печено) и малко картофи а трябваше да е ден за варива... А за вечеря картофи на фурна съвсем малко... и салата със сирене... Направо целия ден отиде по дяволите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си