- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
ми нека не ти се струва такаПървоначално написано от TeenSpirit
аз доста си прегрешавам...
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз мислех така за всяка диета, ама тази ми се стори доста добра. И аз не гладувам през нея. Е, имало е дни, в които съм била доста гладна, но са най-много 3. Аз имам да свалям 10кг, пък и 15 ще е добре. Просто я почнах, за да ми даде някакво начало, дори и 7-8кг да сваля само, пак ще съм доволна. След това си продължавам да се храня здравословно, а пък и спортувам, така че не мисля, че нещо може да ми стане. Както и на повечето, които я спазват.Първоначално написано от Mite94613
А сваляш ли?Първоначално написано от pinki
![]()
а отслабна лиаз допреди 1 година имах корем и мазно по гърдите 2 месеца спазвах почти същата диета но нямаше никакъв ефект освен че бях свалил 5 кг от които сигурно 4.5 сигурно са били вода и кат видях че нищо не става дадох малко пари за диетолог качествена храна и добавки и вече имам тяло за каквото повечето хора си мечтаят :P
^ Да, доста. И се надявам да отслбвам още.![]()
Някой знае ли колко калории има във форнетите, че нищо не открих в гугъл?![]()
емии да си жива и здраваама все пак диетата е тъпа и е по-добре какво и по колко да се яде да се определя от диетолог а не от фриволни и погрешни методи...
Еми мерси.Първоначално написано от Mite94613
Знам, че е тъпа, ама и на диетолози пак не вярвам. Обаче тя ми се стори най-приемлива и както казах просто исках някакво начало. Истината си е в спорта и здравословното хранене.
мии аз 3-4 дена тука от 14 като се започна, че до 16-17 така доста я понаруших, че ми се насъбраха малко такива дниПървоначално написано от Complicated
ама сега я поднових де
ми свалям си да (да не казвам голяма дума!!!!!!)
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Здравейтеее![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам, че не писах предните 1-2 дена...(не бях в къщи)Доста сте изписали...![]()
![]()
Така.... онзи ден като станах обух едни дънки и си помислих, че са се разтегнали..В последствие се претеглих...и бях -3 кг.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Побърках се от радост...
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
^ Бравоо!![]()
Една приятелка е на такава диета вече 2 месеца и има ефектПоне 7-8кг е свалила
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Днес за обяд ядох пилешка пържола с краставица и домат, за вечеря същото и 2 банана през около 2 часа.
Та пллодовете са позволени през всички дни, нали така?
браво, днес супер си изкарала деня!Първоначално написано от TeenSpirit
аз пропуснах закуска и ядох на обяд пържени яйца с сирене и огромна салата домати-краставицисега ще изчакам още един час и ще вечерям, утре бобов, сиг ориз ще ям, с какво мога да го комбинирам принципно?
^^^ Мисля ...да
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
И аз пропуснах закуска, 'щото реших да си поспа повече.На обяд 3 филийки лютеница, ама тея филийки са некви мнгоо малки.
И за вечеря сладолед + малко черен шоколад.
![]()
s3xy - със зеленчуци?
TeenSpirit - =D> И аз си хапвам плодове понякога. Да, през всеки ден може.
ThePowerOfLove - Мисля, че няма човек, който да не е свалил поне 1 кг от диетата.
и аз обмислям някакви варианти, май пак със салаткаПървоначално написано от Complicated
Complicated ти със сиг още си отслабнала!
s3xy ... Някакви резултати...Аз съм много доволна от мойте... и ако продължавам така... Направо не повярвах, че съм свалила нещо понеже имах доста грешки досега, а ми е едва 6ти ден ...![]()
![]()
![]()
![]()
Complicated ...Нови резултати...???
И към другите същия въпрос...![]()
![]()
(music)
мен ме е страх като я пропусна, се си мисля че би трявало понее мъъъничко от ябълката на гладно ( разражда се по добре ) да се отслабва .. нз нз ..Първоначално написано от TeenSpirit
оо аз направя ли грешка през деня ( обикновено на обядПървоначално написано от silviau66
) после го карам целия грешен .. та един вид не бях на диетата .. но забелязвам (и ми казват) че в краката малко съм отслабнала .. дано! ся се хващам мн сериозно и няма да бъркам поне 2 седмици, да видя до къде ще стигна
![]()
Еми аз и да искам не мога, ама и не искам.Първоначално написано от TeenSpirit
Свикнала съм да закусвам, а ако закусвам повечко не съм толко гладна през деня.
Нямам идея колко кг съм свалила, ама тея дънки са ми станали още по-широки. Даже мислех, че са се разпънали, ама обух други и явно не са.![]()
Само че ще ми липсват (дънките).
![]()
![]()
![]()
леле браво!! продължавате да слабеете всички, на пук на есентаПървоначално написано от Complicated
![]()
Първоначално написано от s3xy
![]()
Аз редовно се опитвам да карам целия ден правилен...ама..
Днес станах и ядох един портокал...на обяд обаче бях на гости... и ядох пилешко(печено) и малко картофи а трябваше да е ден за варива... А за вечеря картофи на фурна съвсем малко... и салата със сирене...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо целия ден отиде по дяволите...
![]()
![]()
![]()
(music)