- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Утре ми е плодов, ама ще го правя белтъчен, 'щото утре ще правя рд-то с една фр. Няма как просто.На следващия ден си карам воден както си му е реда и се съмнявам да кача кг или да спра да свалям от един променен ден.
направи си утре варивата, не ми се вярва да е фаталноПървоначално написано от silviau66
ще сме заедно на бобовите глупости
![]()
днес ми е втори въглехитратен ден /т.е. 7ми общо/...засега - 1.5. много съм доволна защото съм 50-51 кг така че това за мен си е доста.
иначе за днес -
закуска: ягоди
обяд: сандвичи с домат, маруля, краставица
вечеря: същото + чаша вино
и мен ме съмнява, я си изкарай СУПЕР КУПОНА и да не ти пука хич за килограмите!Първоначално написано от Complicated
![]()
Мерси.Първоначално написано от s3xy
И вие продължавайте. :P
silviau66 - Не се притеснявай чак толкова де, все пак не може да се спазва перфектно.Пък си само в началото, а там повечето хора грешат, докато свикнат.
Да, и аз мисля да си изкарам супер без да ми пука за килограмите, само че няма да има купон.Първоначално написано от s3xy
![]()
Честно казано и аз така си мислех...Първоначално написано от s3xy
:Д :Д
![]()
Ще видим както дойде обяда ...
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
и аз щях да питам, ама все забравях, алкохола не е ли мн калоричен принципно? в някои от диетите дето четох наскоро навсякъде пишеше да се избягва `щото дрън-дрън някакви обясненияПървоначално написано от Ufff
![]()
Ама по принцип във въглехидратния се яде сладко или няк'ви тестени глупости. Това меню по-скоро за белтъчения, даже и за там не става.Първоначално написано от Ufff
Да, и то доста. Той даже е ЗАБРАНЕН, както и газираното.Първоначално написано от s3xy
![]()
Първоначално написано от s3xy
Ами аз също мисля, че е доста калоричен...ама не съм сигурна....Божичко аз като стана 50 кг.. прключвам... За каде ще сваляш бе най - много 2 - 3 кг..
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
вече сиг ви писна от въпросите ми, ама баба ми пита дали и газираната вода (содата) е забраненаПървоначално написано от Complicated
![]()
И аз това се чудя. Аз даже спирам като стана 55 кг. даже и 58 ме устройва, 'щото все пак съм висока и не мисля че ще ми трябва повече.Първоначално написано от silviau66
Значи алкохола като цяло по-лошото му е че забавя метаболизма. Но аз обичам вино с храната и никога по време на диета не съм го спирала![]()
Колкото до менюто ми....ми сладко пак нямам /понеже мразя, направо предпочитам да не ям отколкото да ям торти, и тн/. Не бих казала обаче че е за белтъчен ден, защото в сандвичите ми няма грам белтъчини, а само хляб /въглехидрати отвсякъде/ и зеленчуци. И то бяха бая филии - 4 на обяд и 3 вечеря..
мМм... да и аз тей... Незнам тя си преценява , но аз на 50 г/д твърдо спирам, аз и на 50 и 1, 2 съм доволна, ама по малко от 50..Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Не ни е писнало, споко.Първоначално написано от s3xy
Ми не може. Все пак е газирана... И баба ти ли е на диетата?
Ufff - Казах, че и за него даже не става. И аз не обичам торти, ама ям лютеница и сладолед най-често. Само 2 пъти си взимах форнети, 'щото нямаше к'во друго.
^ съвсем бях забравила за сладоледа, за другия път това ще да е![]()
Ок.Първоначално написано от Ufff
Само да не помислиш, че ти се карам. Просто казвам кое е по-добре, за да може да сваляте всички.
![]()
няма проблемПървоначално написано от Complicated
градивната критика е винаги добра
![]()
Да, и аз искам да ме критикувате, ако има нещо.Първоначално написано от Ufff
Абе много време ми отне да реша за утре, ама смесвам всичко.
Решихме да ядем пилешки крилца, некви карофи и млечна салата.
![]()
Първоначално написано от Complicated
![]()
![]()
![]()
Ох и все пак да питам някой друг... Днес трябваше да ми е бобов ден ама както писах по нагоре ос*ах работата...
![]()
![]()
![]()
Та утре да карам въглехидратен или пак бобов???? Моля ви казвайте..,че не знам какво да правя...
(music)
^ абе аз доста прочетох последните дни за диетата но не видях конкретен отговор по тоя въпрос. аз бих почнала от този, който повече ми допада![]()
Първоначално написано от Ufff
Ами на мен ми допада повече бобовия...но по лесно ще намеря какво да ям във въглехидратния...
![]()
(music)
абе така или иначе си сгафила..давай с по-удобния за теб ден, надали ще е толкова фатално..![]()
Благодаря за отговора...Първоначално написано от Ufff
![]()
![]()
В такъв случай утре е въглехидратен ден...
![]()
(music)