- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Лелеголями шматки сте сичките
![]()
Аз днес съм на плодове,но още съм си болна и се чувствам ужасно![]()
Последния път,тоест преди 2 дни,като се мерих бях точно 60кг. свалила съм 4-5кг. , и аз стигна ли 50кг. дори и с няколко над 50,ще съм пре-доволна![]()
А алкохол мацки,моля ви не пийте,строго забранен е във всички диети !![]()
![]()
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Ох ще закуся един банан,нищо че бананите не са желателни :P
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Днес закусвахИзядох 2 банана, за обяд картофена салата, за вечеря може би същоъо.
Що ще сме шматки бе /??/Първоначално написано от KristinCavallari
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
от днес се записвам и аз... искам да сваля 2 - 3 кг ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Ами колко си висока и колко тежиш и като са 2 - 3, защо се хващаш.... >??Първоначално написано от GreenMimss
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
ъм..май никой не пие бульоназ само да кажа, че от 5 дена я нарушавам мн яко и да не казвам голяма дума НЕ съм качила, даже съм отслабнала с някой др милиметър
не се шегувам
Успех на новоприсъединилите се :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
+1Първоначално написано от pinki
Е все още не съм я нарушила чак много фатално .. ама...
Мда успех...
![]()
(music)
е не чак толкова фатално ама си хапвам по доста.. нз ебаси вълчия глад дето ме гони от 5 дена :SПървоначално написано от silviau66
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не ми говориКоличеството картофена салата, което изядох би стигнало на 3ма не яли от 2 дни
![]()
Първоначално написано от TeenSpirit
ЕеЕ не преувеличавай...
![]()
![]()
![]()
![]()
(music)
Може ли да кажеш колко тежиш и колко си висока...Първоначално написано от GreenMimss
![]()
![]()
(music)
хахаха последните няколко дена и аз бях същата! събуждах се в 3 през нощта от гладПървоначално написано от silviau66
![]()
![]()
иначе и днес проспах закуската .. после ядох салата домати-краставици с 2оо грама царевичка, такава Бондюел ;д , след 4 часа ще ям ябълка и на вечеря ще ям сиг не 1оо ами 7о грама царевица с малко салатка( за сега вървя по план! )
![]()
Браво...Първоначално написано от s3xy
![]()
Ох искам да дойде другата събота..за да видя резултати...
![]()
![]()
![]()
Днес ми е въглехидратен ден.... за закуска портокал...обяд сандвич с домат ... и вечеря нямам представа... Ох оказа се по - трудно от колкото си мислех (чудя се какво да ям..)
Само аз ли имам чувството, че след въглехидратния ден напълнявам... И възможно ли е ...???
(music)
Първоначално написано от silviau66
дам ^^ 164 съм висока и тежа 52 кг.... искам да стана 49 примерно^^ но ако постигна повече- супер ^^
аз искам да попитам има ли нещо лошо, ако си пиивам по един чай на обяд - (аз не пия бульоните определени за обяда) и следобяд със плода или зеленчука ^^ (аз първо мн обичам чай - пия го с мед- и второ сега започват гриповете и ме е страх да не се разболея) ^^
П.с. днес за закуска ядох 20тина зрънца бяла грозе
за обяд една печена, пълнена чушка със сирене + чай
следобяд - един морков + чай
вечеря ще бъде 1/2 чушка със сирене ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Първоначално написано от GreenMimss
никой не пие болионите а за чая абе язбягвай да слагаш мед
+1 Абе момичеее каде ще сваляшшш бее...Това си е твое решение де ...ама.... по добре недей ...Сигурна съм,че изглеждаш много добре...Първоначално написано от stelit0
(music)
Здрастии!![]()
Много сте изписали, ама ей сега ще ви прчета.
Днес мина прекрасно!.Ама я е**х в диетата.
Закуска в 8-ябълка, в 10-една топка шоколадов сладолед. Към 2-три пилешки крилца и салата снежанка. За вечеря, преди малко, че автобуса пристигна сега, а в него не можеше и ядох диетичен сандвич (черна питка, домати, краставица и сирене).
![]()
GreenMimss - По-добре яж здравословно и спортувай. Тази диета е, ако има да се свалят повече кг.![]()
Аз с нетърпения очаквам утрешния ден... ще си хапна хубавичко и от двете тортиПотекоха ми лигите чак.
А да питам- Към 21 и нещо може ли да изям 1 ябълка.
и аз очаквам с нетърпение, баба ще прави тиквеникПървоначално написано от TeenSpirit
освен това съм решила да ям спагети на обяд!
иначе днес мина точно по план, не опкесках нищо, ядох две ябълки между обяда и вечерята и се гордея с себе си![]()
![]()
почти убедена съм, че няма да има проблем с ябълката, TeenSpirit![]()
Вече няма значение.
Отидох за ябълка, но се натъпках с ориз с гъби и месо![]()
И аз един път ходих за ябълка, ама се натъпках с месо и картофи.Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
В менюто ми за днес добавям: 1 ябълка, 1 морков и някъде 20 грама шоколад, че беше останал, пък като съм развалила деня вече нямаше к'во да му мисля.![]()
^ хаха и аз съм го правила тоя номер с `ябълката`![]()
ма я да не ви пука, нали за това е 90 дни!
![]()
Мда.Първоначално написано от s3xy
Леле, утре съм на вода.
Ама ще легна към 3-4-5 и ще стана към 12 сиг, и няма да е проблем.
![]()
Вие на кой ден станахте вече?