- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Днес ми е 18-ти на мен. Обиколката на краката ми е - 3 см; на бедрата -2.5 см и на талията -3см.
Привет на всички!
От утре и аз мисля да се присъединя към вас,че имам доста за сваляне.Висока съм 163 ,тежа 58и искам да сваля около 10кг.
Включвам се и аз..Ами днес ми е 7ми ден и засега съм -3-4 кг.
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Добре дошла..Първоначално написано от MissIndependant
![]()
![]()
Само да питам не са ли много малко 48 кг.... Незнам може аз да имам грешна представа ...ама...Хмм щото аз също съм 162-3 само че тежах 65кг., а сега съм 62 и мисля да спра около 50...
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Айде добре дошла и от мен.Първоначално написано от silviau66
Еми и аз си мисля, че е малко AGAIN
, ама не се знае каква и е структората. Може кокалите да са и леки. Познавам някой, които са мега слаби и са 60 кг, и други, които са доста пълнички, ама тежат 55кг някъде. Ама не изкювам варианата, че някой може да искат да станат анорексички..
Първоначално написано от Complicated
![]()
[-o<
Ми да права си ...Моите кости са тежки, което не променя факта, че съм дебеличко...За което много съм си блъскала главата ама...кфо да се прави...Сега вече е само надеждата и волята, че няма да остана свиня за винаги
![]()
![]()
(music)
Аз мойте не знам какви са.Първоначално написано от silviau66
![]()
Ей, спокойно, ще видиш, че ще отслабнеш.Както всички, които сме на диетата и спортуваме. С воля всичко се постига.
![]()
Ама аз днеска го карам на.. не знам и аз на к'во. Добавяме и 1 парче наденица с лютеница. Искам някой да ме гръмне.![]()
Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
![]()
ти сериозно ли?!
НЯМА ДА Я БЪРКАМ ПОВЕЧЕ ПОНЕ ДО 20тия ДЕН![]()
![]()
И сега ще пия 2 в 1 /няма друго/. Лелее, днес се наядох като за световното.
![]()
блазя ти!Първоначално написано от Complicated
искам да сме вече утре на обяд или утре вечер, че и аз да видя храна
![]()
![]()
първите дни е най-гадно ..
[quote="s3xy"]блазя ти!Първоначално написано от Complicated
искам да сме вече утре на обяд или утре вечер, че и аз да видя храна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
(music)
Мда.. Блазя ми, ама сигурно съм качила някой грам. Няма как просто, ама не ми пука.Първоначално написано от s3xy
Утре най-после ще имам време и отивам да карам колело.
Само дано да не вали, че на почти всеки мой рожден ден вали...
Абе я кажете нещо друго, осатвете тея килограми. Малко ще оспамим темата, ама все едно.![]()
гледах преди малко `Нострадамус: 2012`Първоначално написано от Complicated
![]()
принципно не вярвам в тия простотии, ама това изглежда отвратително, че чак плашещо научно погледнатогледайте го и вие, че почвам да се чудя дали съм луда като вярвам
![]()
като си представя, че дори няма да завърша гимназията .. ://
Първоначално написано от s3xy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Между другото ако някой има желание може да ме намери в skype ... silviay66
И ако може да напише кой е, че има такива които редовно ми предлагат виртуален секс...
![]()
![]()
![]()
(music)
даПървоначално написано от s3xy
![]()
Явно имам доста да свалям зат'ва са такива резултатите.
Преди да започна диетата бях 57кг / 168 съм висока/.
да бе, как ше си имала мн за свалянеПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
момичета, тряват ми идеи за соса за спагетитепредложения?
мина ми през ум да си купя ено доматено пюре и да се престоря, че е идеално, ама искам нещо дето ще ме засити поне 4 часа ..моля помагайте!
Охх аз нямам идеи и на мен ми трябват такива..понеже преди диетата спагетите ги ядях с малко лютеница и сирене... сега незнам с какво да ги правя...Първоначално написано от s3xy
(music)
За соса знам само за гъбите, 'щото не ям спагети.![]()
silviau66 - Исках ти пълномощно. Ако някой иска да дава скайп и може да направим общ чат, за да не спамеме тука.![]()
Утре съм на 3-тия си ден,ама днеска обърках сичко:Изядох половин пакет пуканки(щоту бях на кино и просто не издържах);вечерях съвсем различно нещо(ама половината от количеството на обяд)..сяга отначало трябва ли да почвам или може да продължа?
![]()
![]()
![]()
^Еми незнам,според мен не си сгафила чак толкоова,ако искаш си я продължи и гледай да няма такива други дни!
Аз днес съм на Белтъчен,и ще ям яйца(обаче пържени) и ми е 21-ви ден от цялата диета,леле след 8 дни ми е воден :P
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
нямам време да спортувам... пак и с тая храна в училище сто % ще напълнея ако не спазвам някаква диетаПървоначално написано от Complicated
![]()
не съм от онези момичета дето са клечки и казват,че са дебели, просто преди бях доста пълна и сега мн ме е страх да не напълнея отново![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Еми щом сега не си толко пълна наистина няма смисъл от диетата. А пък не яж в училище. Копувай си мляко или нещо такова като си на даскало. Както си решиш де, само казвам.Първоначално написано от GreenMimss
![]()
^Еми ок,щом си решила да почваш диетата,твое решение,успех от мен ;Р
А аз обядвах 1 пържено яйце и салата от две кисели краставички и една лъжица лютеница и една филия хляб,само че ядох към 11:40,не 12![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!