.
Отговор в тема
Страница 39 от 58 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1445
    идеята по скайп да си говорим за диетата е добра,защото все пак тук не е чат,а форум ... евала на тоя дето я измисли тая идея

ако искате всеки да си остави скайп и така :

Почвам : miminka__94 :P

Аз моя скайп тука не го давам. Пишете на лично. Ако някой иска да се хване да направи общ чат, че в момена е мързи.

Аз го направих, ама само 2ма човека. Казвайте скайповете тук или на лично да добавям.

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Цитирай Първоначално написано от MissIndependant
    Привет на всички !
    От утре и аз мисля да се присъединя към вас,че имам доста за сваляне.Висока съм 163 ,тежа 58 и искам да сваля около 10кг.
    Добре дошла.. Само да питам не са ли много малко 48 кг.... Незнам може аз да имам грешна представа ...ама...Хмм щото аз също съм 162-3 само че тежах 65кг., а сега съм 62 и мисля да спра около 50...
    Аз принципно съм с леки кости и за това си мисля, че тези кг ще са ми идеални, но и 50 да стана пак няма да е зле
    .
    За днес менюто е:
    закуска-ябълка
    обяд-печено пиле и два домата
    вечеря-същото(на половина)
    П.П. Сега отивам да изпия едно чайче :P .

Повече от фен Аватара на silviau66
    Привет на всички !
    От утре и аз мисля да се присъединя към вас,че имам доста за сваляне.Висока съм 163 ,тежа 58 и искам да сваля около 10кг.
    Добре дошла.. Само да питам не са ли много малко 48 кг.... Незнам може аз да имам грешна представа ...ама...Хмм щото аз също съм 162-3 само че тежах 65кг., а сега съм 62 и мисля да спра около 50...
    Аз принципно съм с леки кости и за това си мисля, че тези кг ще са ми идеални, но и 50 да стана пак няма да е зле
    .
    За днес менюто е:
    закуска-ябълка
    обяд-печено пиле и два домата
    вечеря-същото(на половина)
    П.П. Сега отивам да изпия едно чайче :P .
    Е ок Успех...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Днес за обяд изядох 1 парче торта, а преди малко за вечеря 3 сандвича с маргарин, домат и краставица.
    Малко размених местата на обяда и вечерята, но се надявам да не е проблем.

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Днес за обяд изядох 1 парче торта, а преди малко за вечеря 3 сандвича с маргарин, домат и краставица.
    Малко размених местата на обяда и вечерята, но се надявам да не е проблем.
    Не е голям проблем. На мен ми беше воден и пих вода до 3, ама после ядох. (Само заради РД-то, ама все пак ядох.)

Е ок Успех...
    мерси

Здравейте.. Утре съм на белтъчен ден.. И ме интересува какво мога да обядвам при условие че съм на даскало.. някакви предложения..?

Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Здравейте.. Утре съм на белтъчен ден.. И ме интересува какво мога да обядвам при условие че съм на даскало.. някакви предложения..?
    Мляко?
    На кой ден си вече?

Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Мляко?
    На кой ден си вече?

Ми днес ми е 6чти ден..
    Плодово кислело става нали..? А айрана става ли..?

Мляко?
    На кой ден си вече?

Ми днес ми е 6чти ден..
    Плодово май не, ама не съм сигурна, а айряна става.

Мляко?
    На кой ден си вече?

Ми днес ми е 6чти ден..

Благодаря ти ще го имам в предвид..

Голям фен Аватара на akinom
    I kakvo.. kolko svalihte , koga q zapochnahte?.. mn mi e int, chudq se da pochvam li i za tova..
    pls, bez da si izmislqte, ako vi e sram nedeite da mi otgovarqte.. iskam to4ni i vqrni mneniq i rezultati, please :]]
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Пловдив
    аз има един въпрос:как се спазва диета,когато си на училище и да кажем ти трябва най-малкото повече енергия?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

^Чудех се същото преди и след като я започнах,но след седмица някъде свикнах и сега дори да не ям до към 15-16ч. не ми прилошава..нзз
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Мляко?
    На кой ден си вече?

Ми днес ми е 6чти ден..

Благодаря ти ще го имам в предвид..
    Няма защо. Също така продават едни сандвичи с черна питка, сирене, домати и краставици, те пак стават.

Хора къде сте ?? Как е диетата? Къде изчезнаха сички?
    TeenSpirit,silviau66,Секси??
    Само Complicated е тук,на кой ден си ? Свалила ли си още някое килце?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KristinCavallari
    ^Чудех се същото преди и след като я започнах,но след седмица някъде свикнах и сега дори да не ям до към 15-16ч. не ми прилошава..нзз
    аз издържам с едно солети до 2 часа,но въпроса ми по-скоро беше:при толкова изкушения и хора,хапващи сладичко покрай вас,как успяватя да се придържате към диетата?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

tonie__ - Аз закусвам в нас 1 по-голяма ябълка и тя засища. В даскало вода и дъвки Орбит. Свършвам в 12:30 или в 13:10. И ям към 1:30 някъде. Обаче в дни като днес, ако няма ток и тролея спре, трябва да издържиш малко повече. А и ако съм мнгоо гладна за всеки ден мога да си избера к'во да ям в даскало.

akinom - Аз съм на 1 месец и за точни кг не знам, обаче с 2 номера и ПОЛОВИНА (вече ) на дънките по-малко. Утре ще кажа колко кг съм свалила, че ще ходя до личната за здравно-профилактична карта.

Хора къде сте ?? Как е диетата? Къде изчезнаха сички?
    TeenSpirit,silviau66,Секси??
    Само Complicated е тук,на кой ден си ? Свалила ли си още някое килце?
    И аз се чудя къде изчезна TeenSpirit, а със Силвето си пиша всеки ден.
    Я дай скайп на лично (ако искаш де) да те добавим в общия.

Еми вече 2 номера и ПОЛОВИНА както казах на дънките. От 33-34 на 31.
    При теб к'во става?

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    аз издържам с едно солети до 2 часа,но въпроса ми по-скоро беше:при толкова изкушения и хора,хапващи сладичко покрай вас,как успяватя да се придържате към диетата?
    В училище няма никакви изкушения,а другите като ги гледам с кво се тъпчат.. ми се повръща Иначе трудно се устоява на шоколади,сладолед,чипс,ама се свиква пък и мисълта за това,което искам да постигна е по-силна

Еми аз не обичам много сладко. А пък и хората, с които ходя в даскало също не ядат. Само една нагъва палачинки всеки ден и пак е слабичка. Свиква се, и то много. Преди не можех без сладко, а сега просто не ми харесва толкова и не се нуждая много.

Град
    Пловдив
    аз поптинцип не ям в училище и също като вас не се изкушавам толкова от сладките и чипсовете,но винаги съм си мислела,че в училищно време надали ще успея с някоя диета ама пък все гледам разни с определно време на ядене и хиляда хранения на ден няма значение де,евала момичета,че успявате,късмет ви пожелавам
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

аз поптинцип не ям в училище и също като вас не се изкушавам толкова от сладките и чипсовете,но винаги съм си мислела,че в училищно време надали ще успея с някоя диета ама пък все гледам разни с определно време на ядене и хиляда хранения на ден няма значение де,евала момичета,че успявате,късмет ви пожелавам
    Мерси.
    Днеска преди да започне първия час видях през прозореца един, който носеше 2 сандвича и само гледам така . И аз съм яла сандвичи, ама 2..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си