- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
идеята по скайп да си говорим за диетата е добра,защото все пак тук не е чат,а форум ... евала на тоя дето я измисли тая идея![]()
![]()
ако искате всеки да си остави скайп и така :
Почвам : miminka__94 :P
Аз моя скайп тука не го давам. Пишете на лично.Ако някой иска да се хване да направи общ чат, че в момена е мързи.
![]()
Аз го направих, ама само 2ма човека. Казвайте скайповете тук или на лично да добавям.![]()
Аз принципно съм с леки кости и за това си мисля, че тези кг ще са ми идеални, но и 50 да стана пак няма да е злеПървоначално написано от silviau66
.
За днес менюто е:
закуска-ябълка
обяд-печено пиле и два домата
вечеря-същото(на половина)
П.П. Сега отивам да изпия едно чайче :P .
Е ок Успех...Първоначално написано от MissIndependant
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Днес за обяд изядох 1 парче торта, а преди малко за вечеря 3 сандвича с маргарин, домат и краставица.
Малко размених местата на обяда и вечерята, но се надявам да не е проблем.
Не е голям проблем. На мен ми беше воден и пих вода до 3, ама после ядох. (Само заради РД-то, ама все пак ядох.)Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
мерсиПървоначално написано от silviau66
![]()
Здравейте.. Утре съм на белтъчен ден.. И ме интересува какво мога да обядвам при условие че съм на даскало..някакви предложения..?
![]()
Мляко?Първоначално написано от falshiwata
На кой ден си вече?
Първоначално написано от Complicated
Ми днес ми е 6чти ден..
Плодово кислело става нали..? А айрана става ли..?
Плодово май не, ама не съм сигурна, а айряна става.Първоначално написано от falshiwata
![]()
Първоначално написано от Complicated
Благодаря тище го имам в предвид..
![]()
I kakvo.. kolko svalihte , koga q zapochnahte?.. mn mi e int, chudq se da pochvam li i za tova..![]()
pls, bez da si izmislqte, ako vi e sram nedeite da mi otgovarqte.. iskam to4ni i vqrni mneniq i rezultati, please :]]
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
аз има един въпрос:как се спазва диета,когато си на училище и да кажем ти трябва най-малкото повече енергия?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^Чудех се същото преди и след като я започнах,но след седмица някъде свикнах и сега дори да не ям до към 15-16ч. не ми прилошава..нзз![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Няма защо.Първоначално написано от falshiwata
Също така продават едни сандвичи с черна питка, сирене, домати и краставици, те пак стават.
Хора къде сте ?? Как е диетата? Къде изчезнаха сички?
TeenSpirit,silviau66,Секси??
Само Complicated е тук,на кой ден си ? Свалила ли си още някое килце?![]()
аз издържам с едно солети до 2 часа,но въпроса ми по-скоро беше:при толкова изкушения и хора,хапващи сладичко покрай вас,как успяватя да се придържате към диетата?Първоначално написано от KristinCavallari
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
tonie__ - Аз закусвам в нас 1 по-голяма ябълка и тя засища. В даскало вода и дъвки Орбит. Свършвам в 12:30 или в 13:10. И ям към 1:30 някъде. Обаче в дни като днес, ако няма ток и тролея спре, трябва да издържиш малко повече.А и ако съм мнгоо гладна за всеки ден мога да си избера к'во да ям в даскало.
akinom - Аз съм на 1 месец и за точни кг не знам, обаче с 2 номера и ПОЛОВИНА (вече) на дънките по-малко. Утре ще кажа колко кг съм свалила, че ще ходя до личната за здравно-профилактична карта.
![]()
И аз се чудя къде изчезна TeenSpirit, а със Силвето си пиша всеки ден.Първоначално написано от KristinCavallari
Я дай скайп на лично (ако искаш де) да те добавим в общия.
Еми вече 2 номера и ПОЛОВИНАкакто казах на дънките. От 33-34 на 31.
![]()
При теб к'во става?![]()
В училище няма никакви изкушения,а другите като ги гледам с кво се тъпчат.. ми се повръщаПървоначално написано от tonie__
Иначе трудно се устоява на шоколади,сладолед,чипс,ама се свиква пък и мисълта за това,което искам да постигна е по-силна
![]()
![]()
Еми аз не обичам много сладко.Първоначално написано от tonie__
А пък и хората, с които ходя в даскало също не ядат. Само една нагъва палачинки всеки ден и пак е слабичка.
Свиква се, и то много. Преди не можех без сладко, а сега просто не ми харесва толкова и не се нуждая много.
![]()
аз поптинцип не ям в училище и също като вас не се изкушавам толкова от сладките и чипсовете,но винаги съм си мислела,че в училищно време надали ще успея с някоя диетаама пък все гледам разни с определно време на ядене и хиляда хранения на ден
няма значение де,евала момичета,че успявате,късмет ви пожелавам
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Мерси.Първоначално написано от tonie__
![]()
Днеска преди да започне първия час видях през прозореца един, който носеше 2 сандвича и само гледам така![]()
. И аз съм яла сандвичи, ама 2..
![]()