- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Аз днес пак я обърках. от утре съм решила даже и плодове да не хапвам м/у хараненията и да я спазвам както първите дни и да но успея.
И аз от няколко дни не мога да не сбъркам. Днеска за вечеря пак ядох лютеница, а то е по-добре сладко, ама все едно..Първоначално написано от TeenSpirit
Амии... и аз нещо напоследък доста бъркам...Първоначално написано от Complicated
![]()
Ммм утре ми е белтъчен ден...
![]()
![]()
![]()
Днес ми е 11ти ден... Вие на кой ден сте...
????? И резултати.... И ако някой има желание за скайп или да погледне по назад в темата или да пише ЛС ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Целувки и успех на всички...
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
мерси за отговора![]()
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
аз бях на нея официално 11 дни, но ми се натрупаха мн празнични дни и все си хапвах от всичко и от вчера я започнах пак сериозноТа днес ми беше ден за бобови
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Според мен погледкай малко клипчета във Vbox7 за анорексията (:
и после спазвай 90 дневна диета![]()
Според мен прочети каква е диетата и после пиши в темата.Първоначално написано от bloodymirror
![]()
много си е чук диетата.
и полезна!
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Днес ми е 1ви ден.. Закусих 2 круши, за обяд салатка със сирене, варено яйце и филийка хляб, за вечеря само салатка с хляб..![]()
![]()
Утре и аз я започвам, дано да има ефект и при мен и да сваля някой друг килограм![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
biskwitkatta, Pepincetyy - Успех!![]()
Аз съм на белтъчен. Закуска-нищо (спах). Обяд-3 пилешки крилца. Вечеря ще бъде само 1, 'щото са големи. Обаче след крилцата язядох 1 ябълка.
Тъкмо мислех, че днес няма да има грешки и... ама поне не е толкова фатална.
![]()
^ мерси, успех и на теб![]()
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Мерси, ще ми е нужен, 'щото нещо почнах да се отпускам.Първоначално написано от Pepincetyy
![]()
Complicated Успех и на теб..Не мисля, че една ябълка е толкова фатална грешка..
Аз като за 1ви ден съм добре..
Няма издънки.. за сега
![]()
Мерси. Е, не е много фатална, да, обаче като се сетя колко време нямаше почти никакви грешки и от няколко дни само греша...Първоначално написано от biskwitkatta
Менюто ти е добро, само една забележка (Не мога без тях, ще ме извинявате, ама..
) белтъците не могат да се смесват т.е. или само сиренето, или само яйцето.
![]()
Мерси за саветаПървоначално написано от Complicated
Следващият път ше се поправя..
![]()
Моля.Първоначално написано от biskwitkatta
Е, и това не е много фатално, ама не трябва да се смесват по принцип.
![]()
biskwitkatta, Pepincetyy - Колко имате да сваляте? Колоко кг сте сега и колко сте високи? Ако не е тайна де.![]()
Висока съм 163 см..Първоначално написано от Complicated
тейа 57 кг.. искам поне 9..
![]()
а самата диета къде мога да прочета ? никога не съм спазвала диети, но разбрах,че тази е по-точно нещо като режим за здравословно хранене
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз съм висока 157, тежа 53 кг. ... колко кг искам да сваля .. нз точно, но правя диета най-вече за да си сваля краката и корема.Първоначално написано от Complicated
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5Първоначално написано от POLLINA
това устройва ли те?
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
благодаря
ще прочета всичко и ако имам въпроси ще ги задам към вас, по-запознатите![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ей,как сте?Нямаше ме няколко дниИ заради тези няколко дни съм доста ядосана направих 2 дни грешки
![]()
![]()
След 3 дни ми е воден ден..
Днес съм на Бобови:закуска 2 ябълки,обяд паничка грах+1фил. препечен хляб и няколко вилички зелева салаткакъм 16ч. пак грах почти без хляб
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!