.
Отговор в тема
Страница 40 от 58 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1445
    Аз днес пак я обърках. от утре съм решила даже и плодове да не хапвам м/у хараненията и да я спазвам както първите дни и да но успея.

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Аз днес пак я обърках. от утре съм решила даже и плодове да не хапвам м/у хараненията и да я спазвам както първите дни и да но успея.
    И аз от няколко дни не мога да не сбъркам. Днеска за вечеря пак ядох лютеница, а то е по-добре сладко, ама все едно..

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    И аз от няколко дни не мога да не сбъркам. Днеска за вечеря пак ядох лютеница, а то е по-добре сладко, ама все едно..
    Амии... и аз нещо напоследък доста бъркам... Ммм утре ми е белтъчен ден... Днес ми е 11ти ден... Вие на кой ден сте... ????? И резултати.... И ако някой има желание за скайп или да погледне по назад в темата или да пише ЛС ... Целувки и успех на всички...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Голям фен Аватара на akinom
    мерси за отговора
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на pinki
    аз бях на нея официално 11 дни, но ми се натрупаха мн празнични дни и все си хапвах от всичко и от вчера я започнах пак сериозно Та днес ми беше ден за бобови
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Според мен погледкай малко клипчета във Vbox7 за анорексията (:
    и после спазвай 90 дневна диета

Аз лично не очаквх да има чак такъв ефект, но пък за 12 дни отслабнах около 5 килограма.. много съм доволна.

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Според мен погледкай малко клипчета във Vbox7 за анорексията (:
    и после спазвай 90 дневна диета
    Според мен прочети каква е диетата и после пиши в темата.

Голям фен Аватара на pathetic
    много си е чук диетата.

и полезна!
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Днес ми е 1ви ден.. Закусих 2 круши, за обяд салатка със сирене, варено яйце и филийка хляб, за вечеря само салатка с хляб..

Утре и аз я започвам, дано да има ефект и при мен и да сваля някой друг килограм
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

biskwitkatta, Pepincetyy - Успех!

Аз съм на белтъчен. Закуска-нищо (спах ). Обяд-3 пилешки крилца. Вечеря ще бъде само 1, 'щото са големи. Обаче след крилцата язядох 1 ябълка. Тъкмо мислех, че днес няма да има грешки и... ама поне не е толкова фатална.

^ мерси, успех и на теб
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    ^ мерси, успех и на теб
    Мерси, ще ми е нужен, 'щото нещо почнах да се отпускам.

Complicated Успех и на теб.. Не мисля, че една ябълка е толкова фатална грешка.. Аз като за 1ви ден съм добре.. Няма издънки.. за сега

Цитирай Първоначално написано от biskwitkatta
    Complicated Успех и на теб.. Не мисля, че една ябълка е толкова фатална грешка.. Аз като за 1ви ден съм добре.. Няма издънки.. за сега
    Мерси. Е, не е много фатална, да, обаче като се сетя колко време нямаше почти никакви грешки и от няколко дни само греша... Менюто ти е добро, само една забележка (Не мога без тях, ще ме извинявате, ама.. ) белтъците не могат да се смесват т.е. или само сиренето, или само яйцето.

Мерси. Е, не е много фатална, да, обаче като се сетя колко време нямаше почти никакви грешки и от няколко дни само греша... Менюто ти е добро, само една забележка (Не мога без тях, ще ме извинявате, ама.. ) белтъците не могат да се смесват т.е. или само сиренето, или само яйцето.
    Мерси за савета Следващият път ше се поправя..

Мерси за савета Следващият път ше се поправя..
    Моля. Е, и това не е много фатално, ама не трябва да се смесват по принцип.

biskwitkatta, Pepincetyy - Колко имате да сваляте? Колоко кг сте сега и колко сте високи? Ако не е тайна де.

biskwitkatta, Pepincetyy - Колко имате да сваляте? Колоко кг сте сега и колко сте високи? Ако не е тайна де.
    Висока съм 163 см.. тейа 57 кг.. искам поне 9..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    а самата диета къде мога да прочета ? никога не съм спазвала диети, но разбрах,че тази е по-точно нещо като режим за здравословно хранене

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Аз съм висока 157, тежа 53 кг. ... колко кг искам да сваля .. нз точно, но правя диета най-вече за да си сваля краката и корема.
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    а самата диета къде мога да прочета ? никога не съм спазвала диети, но разбрах,че тази е по-точно нещо като режим за здравословно хранене

http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5

това устройва ли те?
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    благодаря
    ще прочета всичко и ако имам въпроси ще ги задам към вас, по-запознатите

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ей,как сте?Нямаше ме няколко дни И заради тези няколко дни съм доста ядосана направих 2 дни грешки След 3 дни ми е воден ден..
    Днес съм на Бобови:закуска 2 ябълки,обяд паничка грах+1фил. препечен хляб и няколко вилички зелева салатка към 16ч. пак грах почти без хляб
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си