.
Отговор в тема
Страница 45 от 58 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1445
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    еми някак е странно да върви из града с вакъмирана пържола в ръка
    Така си е, ама може мляко.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    еми наблизо видях само пица
    пък ми беше много зле

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И аз прегреших с три бири "Шуменско специално" ама се успокоявам с това,че на обяд ядох само портокал
    Утре мисля да хапна за обяд няколко от ония глупости с ябълката,които майка ми е купила,а след това само на плодове ... + някой друга бира вечерта,защото ще съм на едно купонче и няма как просто
    Е поне през седмицата съм стриктна
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на pathetic
    ядох лайна и ги повърнах.
    да ви серем на грешките.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Споко бе хора. Аз греша от водния, ама пука ли ми.. Обаче днес няма. Закуска-1 ябълка и половина; обяд-лютеница; вечеря-сладолед с бисквити.

pathetic - На кой ден си?

сега съм на белтъчините... ама вчера се осрах много!

KristinCavallari,Complicated - на 38

Е, споко. И аз се осрах.
    Аз съм на 40тия. Колко бързо се минава т'ва време...

мдаа.
    ама не е хубаво да повръщам.
    пък ми се случва.
    голяма съм глупост аз.

Повече от фен Аватара на silviau66
    Аиде пишете бе.. Каде се губите... Нямате ли резултати...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Ааа, добре, че я изкара на 1ва страница.
    Хораа, аз ви напуснах ония ден.
    40 дни изкарах и съм много доволна. От сега нататък ще се храня здравословно и спорт, когато мога докато отслабна коклкото искам и после яко спорт.

Аз от утре я почвам отново.
    Тоя път ще ми е нужна по- силна воля, тъй като послените 2 седмици се тъпча като прасенце и не знам как ще спра изведнъж

И аз от днес почвам..

Цитирай Първоначално написано от emili21
    И аз от днес почвам..
    Ми казвай резултати ..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Здравейте на всички.. Днес ми е 3`ти ден.. но все още не виждам резултати..
    Първите два дни минаха добре и ги спазих от - до.. Но днес понеже бях на училище и не закусвах плод.. След това като се прибрах кам 15ч. изядох една пастичка и преди малко изядох 5 блокчета щоколад.. Ще има ли скоро резултати.. А иначе съм висока 164 см , тежа 59 кг.. Утре ми е плодов ден

Цитирай Първоначално написано от ofthestory
    Здравейте на всички.. Днес ми е 3`ти ден.. но все още не виждам резултати..
    Първите два дни минаха добре и ги спазих от - до.. Но днес понеже бях на училище и не закусвах плод.. След това като се прибрах кам 15ч. изядох една пастичка и преди малко изядох 5 блокчета щоколад.. Ще има ли скоро резултати.. А иначе съм висока 164 см , тежа 59 кг.. Утре ми е плодов ден
    Ами зависи от организма и от това колко имаш да сваляш.. Аз имам доста смис някаде 12 кг. и на 4тия де някаде бях -3 кг ... Обаче след това я оклепах като отидох на един РД и то не от торта или нещо таков а, а щото пихме многоо бира.. А алкохола е забранен и от днес съм пак.. Успех и споделяй ако постигнеш резултати..

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми да зависи от това колко имаш да сваляш и от това колко бързо самият ти организъм сваля. Аз например исках само 3 кг да сваля и за по-малко от седмица бях готова, даже си ги запазих
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мхм... Ами аз вече минах 3`ти ден .. Не съм се мерила, но и не усешам разлика.. Мисля да се меря чак след първият воден ден.. ..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми да зависи от това колко имаш да сваляш и от това колко бързо самият ти организъм сваля. Аз например исках само 3 кг да сваля и за по-малко от седмица бях готова, даже си ги запазих
    Уу да. И аз мисля, скоро пак да я почна, че и аз имам да свалям толкова.
    Но от др седмица, може би ;Д

Мен утре ми е 5`ти ден.. Гадното е че имам практика и ще готвим руло " стефани" , салата от зеле и моркови, мляко с грис и картофено пюре. Учителката задължително ни кара да ядем от всичко.. само ще си прецакам диетата

Град
    silviau66 аз бях в същата ситуация Гадна,гадна бира ...

ofthestory взела си едно прекрасно решение Обаче няма да е зле в началото на диетата да се притеглиш и да се измериш (гръдна обиколка,бедра,ханш,корем ...) и после ще си още по-доволна от резултатите

Аз цяла седмица се тъпчех с разни сладки,картофки със сирене и доста бира (все пак бях на четири РД-та ),но за щастие не съм качила и килограм ... От днес обаче отново съм на режима и мисля този път да издържа поне месец

Успех момичета и много минуси

Супер фен
    И аз почвам диетата 155/50кг Само да попитам може ли за закуска вместо плод да изпия един сок?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    И аз почвам диетата 155/50кг Само да попитам може ли за закуска вместо плод да изпия един сок?
    Да, ест.

А може ли във въглихидратния ден за вечеря да се яде палачинка със сладко?Аз от утре почвам да я спазвам стриктно, защото до след обяд я спазвам и вечерта съм 9-10 се наям едно хубаво с каквото ми падне.Най-много мажа филии с шипков мармалад.Обаче да ви кажа аз пия чая със сладко от къпини , дали може ако слагам една малка лъжичка
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Град
    MichellePhan можеш да изпиеш фреш от някакъв плод (но плода да е само един вид),но не и натурални сокове,защото в тях има захар и други глупости,които не влизат в диетата.

Irenchety не може!В сместа за палачинките се слага мляко и яйца,а те се консумират през белтъчния ден!!!

Резултати имате ли... Какво се умълчахте.... Има ли някой на диетата в момента... ?? Абе споделяйте.... нещо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си