- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- падате ли си по дребните моми4ета
падате ли си по ниси4ките и слаби4ки моми4ета или предпо4итате някои високи и с по - големи съответно женски ... принадлежности![]()
I can't stop myself from loving you <3
по-добре да е висока, е не по-висока от мен разбира се.![]()
Оф...
Той ще те хареса, стига да докосне твоето вътрешно "аз" и да почувства твоята енергия как минава през чакрите му и го зарежда с любов, дори да си двуглав змей с пенис.
Бла-бла, лек ден.
ала бала
Определено ги предпочитам.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Еми нормално да харесвам по - дребни ....
Ти кво очакваш някви коне по 2 метра ти казвам 2 глави над мене ли да стърчи искаш![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ако е с добри пропорции (а не ниска и трътлеста или дебела както е обикновено) или дълга и кльощава - що да не
Няма лошо :>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много ясно дребните при мен са с предимство ... много по секси са ... макс 1,70 но примерно нещо от сорта на 1,60-1,65 е трепач...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
1,65 не е ниска,а нормална![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
При мен значение няма![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ако е 150 и е 60 кг освен да разбивам врати с нея за друго не знам както 160 165 да не е дебела е идеално а не волейболния отбор ..
Както обикновеноПървоначално написано от MakeMeLaugh
да взема да ти пратя снимка та да ти размия представата ?
![]()
Джобните гаджета са доста секси, но всеки с вкуса си![]()
Come out, come out wherever you are...
Ами прати като си много отворена;д
Да, секси са. И аз това казвам
Даже те са приемат като по-апетитни
Имах педвид, че шанса джобните момичета са изглеждат по-трътлести от по-високите е по-голям, понеже по-лесно им личат килата на тях, отколкото на високите![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да речем че съм отворена...Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
а аз си мислех че трябва да порасна 163см и 46 кг по горните няколко мнения значи е перфе
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Идеална като пропорции звучи (по мой вкус де) и нормална на ръст като за годините си, може би
-=-
Към Собиески гащите ;д
Хех, ако ти си жената - аз съм шефът
Скачай по-на ниско ;]
Оо шефе, аз въобще не скачам :PПървоначално написано от MakeMeLaugh
Оф пак ли с тези теми....ей ся ще налазят комплексираните дребни и ще почнат да хулят високите или обратното![]()
Едно момче два метра, няма да тръгне с момиче метър и половина..
Както и обратното.. Момче метър и половина няма да тръгне с момиче на което е до или под рамото..
Зависи от момчето. Аз съм 1.65 и нямам ама никакъв шанс с някой 1.80 примерноАма гаджето е 1.70 и малко и определено предпочита ниски момичета. То иначе ще стърчи над него :P
shto da nqma. v posledno vreme vse poveche i opoveche dvoiki vijda s po 20 santa razlikaПървоначално написано от Bellatrix
![]()
зависи от мацката ... и с "джобни" гаджета съм ходил и с високи мацки ... нямам предпочитания, тоест всичко зависи от характера и визията на мацката
Първоначално написано от Jumbie483
Грешиш един приятел 1.83 тръгна с едно момиче 1.54+ -
и си прекарваха добре
И не всички дребни момиченца са с малки пропорции има и такива с бая(откъм гръд),другото нормално![]()
аз съм 1.8 гаджето ми е колкото тебПървоначално написано от Bellatrix
![]()