.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Съквартирантът му ни хвана

3дравейте,хора.
    Пф,гадно ми е и се сетих эа форума.Направо ще мина към случката,эа да не ставам прекалено досадна..
    Приятелят ми живее на квартира и има съквартирант,който аэ поэнавам и дори няколко пъти иэлиэахме эаедно аэ,приятелят ми и той.Прекахвахме си много готино и със съквартиранта му добре се раэбираме и много се хилим.Таэи седмица даже трябваше тримата да ходим на кино.И днес стана тя каквато стана - това лафче съм го прихванала от домооправителя на входа ни Раэхождахме се с моя човек,ходихме в някаква пицария и накрая решихме да ходим в тях.Нямаше никого и уж нямало иэгледи съквартирантът му скоро да си дойде.Вляэохме в стаята му и почнахме нещо да се целуваме ала бала.Стана ясно какво ще правим.И эапочнах да му правя свирка.Супер яко ни беше и на двамата.Някакви раэгорещени бяхме и в един момент вратата се отвори и съквартирантът му ни эяпна.Иэгледа ме странно,иэцъкли се и каэа,че после ще говори с него каквото е имал да говори.Тъпото е,че кат пън седя една минута и гледаше...а аэ докато се усетя...с няколко думи - стана ми тъпо,че ме эавари да му духам.Не энам эащо,не е нещо ненормално,но ми е кофти като се сетя,че ще иэлиэаме с тоя човек...абе,не мога да го погледна Ебати цирка...не энам как можете да ми помогнете,ама ако вие имате идея ще е добре.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ми нормално е това големи сте вече само като се сетите може да се смеете заедно няма от какво да се притесняваш

Имаш някакви скрити чувтсва към тоя човек?
    Какво толкова ти е гузно и пука?
    Да ти е неудобно да, ама то минава, ама да ти пука, чес и духала на пр-ля си..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е за какво да е неудобно като са добри приятели и се знаят

Не е приятна случката,но пък не е и нещо трагично.
    Недей да се притесняваш.Не си правила нищо ненормално.Момчето сигурно просто не е очаквало да види това и се е притеснило,че ви се натриса в тоэи момент Спокойно,мацка..
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    In the middle of nowhere
    Е че то това си е нормално друг е въпроса защо е връхлетял така...
    Come out, come out wherever you are...

^
    Аа, викаш нормално е да я хващат с пълна уста с морков

Ей така профилактично, а ;д

Че да почвам и аз профилактиките тогава, щом ще е тъй
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

трябваше и той да бъде гол и да вика там името на приятеля примерно : ИДВАМ ПЕШШООО

Град
    In the middle of nowhere
    Абе аз друго имах предвид, ама ...
    Ти още ли не си почнал с профилактиката ?
    AlokiNn това е много извратено бе човек

Е па знам бе, прочетох ти мислите ;р

Хохо, профилактиките ги правя по-добре от достатъчното, ама явно трябва да засиля темпото като гледам тука трябва да има развитие

Град
    In the middle of nowhere
    Не е прилично да се четат мислите на хората...

Град
    София
    Спокойно - той също се е стреснал. Това са ситуации, в които човек се шашка. Не се тормози - освен да завиди на приятеля ти няма какво друго да го тормози. И на мен ми се е случвало подобна случка, след време ще се обърне на майтап

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Да аз имам най-добрия съвет ЗАКЛЮЧВАЙ ВРАТАТА КАТО ПРАВИШ СЕКС. Просто ми е малко странно как ще ви хване току-така нз...

Голям фен
    Град
    Варна
    Пу къв тоз загубения съквартирант кат види че се ебе някой , да излезе какво е застанал да гледа ще кажеш вижда нещо свръх естествено.
    Пък и на тебе ко ти пука , нали се забавляваш с гаджето си , нямаш нищо общо с ония , само сте приятели , туиче докато ви е гледал му се е приискало и на него да те лопне и друга приказка .
    Гаджето ти какво имаше в устата си зада не му каже да излезе и да ви остави за половин 1 час.
    И кажи на гаджето си да се разбере с ония , че вийсте гаджета и е нормално да правите такива неща, и от време на време ще го правите там в квартирата и тои да се изнася на някаде за час-два.

нас един път ни хвана сестра ми , набързо затвори вратата, ама не зяпа 1 мин се пак. малко беше странно, ама и нищо не се виждаше - бяхме под одялото. сетне малко странно се гледахме 3-та ама минава споко

Е и ?! .. Предполагам големи хора сте .. Случва се .. Е да неудобно е , ама ще го преживееш
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    пфф споко душа нищо ти няма. На една хижа си спомням хората си се ебаха в една стая ние си влизахме вътре да взимаме пиене, да гледаме телевизор, да цакаме карти и никой нищо не каза на другия ден все едно не се е случило.
    Да не ти пука толкова само ми е чудно защо този индивид ви е светил едва ли не цяла минута. В такива случай или се изнасяш мигновено или се присъединяваш.

Голям фен
    Град
    Варна
    Ми тои човека се е надявал да го поканят сигурно ) че затуи сигурно е седял една минута и е гледал кат пукал Другия път като ви хване земете го поканете ) една троика да направите

кво ти пука той съквартиранта знае кви ги вършите просто се е уверил със собствените си очи дремее тиии духай си там

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Ми тои човека се е надявал да го поканят сигурно ) че затуи сигурно е седял една минута и е гледал кат пукал Другия път като ви хване земете го поканете ) една троика да направите

Повече от фен
    Не се тревожи. Случват се такива неща. И неговият секвартирант парави разни работи.. Няма страшно!

Иииииииииииха то голям проблем... че си правила свирка на приятеля си и неговия съквартирант ви е хванал..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Нека го е яд копелето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си