.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    не е края на света, след 1 седмица ще се смеете на тва, ако не още утре. нормални работи

Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    пфф споко душа нищо ти няма. На една хижа си спомням хората си се ебаха в една стая ние си влизахме вътре да взимаме пиене, да гледаме телевизор, да цакаме карти и никой нищо не каза на другия ден все едно не се е случило.
    Да не ти пука толкова само ми е чудно защо този индивид ви е светил едва ли не цяла минута. В такива случай или се изнасяш мигновено или се присъединяваш.
    ти си човекът!

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Ще е доста кофти ако този съквартирант те е харесвал и то много.

бахти пропуснатата възможност...
    1 път да хванеш двойка на живо в дейстиве и да не снимаш.. на косъм от богатството

п.п. не правете това у дома си, оставете опасността на нас (18+) ;р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

аз бих стоял 1 минута, за да ми врътнеш и на мен.

Град
    Sofia
    Абе отде да знам,малко е странен въпроса...какво можеш да правиш ти не си на 10 можеш да правиш секс с който искаш.Разбира се ако си нямаш гадже.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

бе кво са притисняваш стоял е тъка щото на него му са е искало някой да му прави бибипки но е нямало поне тъка мисля ..

Надявал се е да го поканиш да се присъедини, ама нещо не си му оправдала очакванията
    Walk with me now, fly with me later...

ЩО НЕ МУ ВРЪТНА И НА НЕГО?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си