- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кои са най-гадните цигари според вас?
Първоначално написано от eazye
къчак ... (не съм сигурна за правописа)![]()
![]()
![]()
или казано на по разбираем език ... цигарите без филтър...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
всички![]()
На мен ми се повръща от всички. Баща ми преди пушеше "Арда" или "Мелник"....Смърдяха ужасно!
Първоначално написано от TheNewReligion
Бялото Виктори го развалиха, от Карелиата ми се присира, Джумая мразя,а тези Вайсрой,Л&М, Пол Мол са адски гадни.
West - ета това са наи миризливите цигарти честно иначе червено боро за мен си е №1
Бащата на приятеля ми беше зел от някъде цигари Ромео и ЖулиетаБяха отвратителни!
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от plmn
[b]Roxboro, Partner, Primo, RYM, Promo, Business Royal, Regal, Davidoff, Parlament, GD. Ардата, варната и мелника са си класика и са за тия по кварталните кръчми...ааааа да и Valentine са гадни, също и червено Боро без бандерол. Пал Мал, LM, MG, GL, Romeo & Guliet, West. Развалиха и Синия трезор 100, Джумаята, Бялото Вики и Victory Exclusive, но малко пооправиха NEW Silvera. Малката фемина не съм я пушил от години... Вайсроя е съсипан, освен ако не си намерите сръбският.
Мелник![]()
![]()
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Femina![]()
Pall Mall ... Не ги опитвайте даже ! Дръпнах си 1-2 пъти и подарих кутията на един приятел.![]()
Поезията е храна за душата !!!
Средец! Супер миризливи! MM и White Victory rlz. Все пак се учих на Средец, но сега са ми гадни.
мерилин !!!![]()
![]()
viceroy![]()
+1Първоначално написано от lipstik
With a thousand lies
And a good disguise
Hit ‘em right between the eyes
Hit ‘em right between the eyes
When you walk away
Nothing more to say
See the lightning in your eyes
See ‘em running for their lives
Мразя цигари.. колкото и пати да са ми давали да пробвам... Всеки един човек от компанията пуши .. само аз и още 1 момиче не пушим
Цигари - отврат.Няма смисъл да пуша.Не искам да се трова и да пукна .![]()
Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..
Всички са ми отвратителни /непушач съм и цигареният дим ми бърка в здравето/!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!