.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Противозачатъчни вече само с рецепта...

Ся като ходих да си взема Ясмин и ми каза че за последно ми дава без рецепта. От другия месец с лекарско предписание
    Само размотаваници

Град
    Paradise
    Хах, нова тъпотия... То все едно не можеш да си вземеш от лекарката. Само дето ще те разкара и да висиш пред кабинета 100 часа.

Аптекарките се грижат за отрицателния прираст

Така е по-добре.Много хора се правят на всезнаещи и мислят,че могат сами да си изпишат противозачатъчни.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

hottie
    Guest
    най-накрая се сетиха !

Град
    Варна
    Така трябваше да е от много отдавна. Жалкото е , че просто виждам как до 1 месец форума ще се е напълнил с теми типаж "БРеменна ли съм , не ми дадоха противозачатъчни , а ме беше хванал нагона , той ми се изпразни в ухото. Бременна ли съм?"
    Envoi moi ! ;]

hottie
    Guest
    ако стана така значи са много глупави

Град
    Варна
    Те вече са го доказали , че са глупави.
    Envoi moi ! ;]

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Са остава и презервативи с рецепта да пуснат

Е чак пък толкова
    И кво стоиш пред кабинета на личната и тя идва,и те пита:ти за какво си,а ти отговяряш :да ми изпишеш презервативи

Голям фен
    Град
    Варна
    Абсурдистан БГ ) още малко ще стане че и презервативи ако нямаш 18 години без предружител родител няма да можеш да си вземеше.
    или пък щи искат и рецепта от личния лекар какъв презерватив ти трябва , кои размер , с каква смазка с какви аромати ) от коя марка .
    Тия вече се чудят по какъв начин да ограничават и контролират народа на макс.

^ Има разлика м/у презервативите и противозачатъчните
    От презерватива нищо няма да ти стане,докато хапчетата са друго нещо(ако не са ти изписани,както трябва).

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Така трябваше да е от много отдавна. Жалкото е , че просто виждам как до 1 месец форума ще се е напълнил с теми типаж "БРеменна ли съм , не ми дадоха противозачатъчни , а ме беше хванал нагона , той ми се изпразни в ухото. Бременна ли съм?"
    много си права...

hottie
    Guest
    Вие добре ли сте или сте глупави??? Презерватива е ЛАТЕКС, а противозачатъчните са ХОРМОНИ ! Я пораснете малко

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Затова е хубаво да си имаш познати фармацевти ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Свищов
    и това няма да е само за противозачатъчните а и за аспирин даже.по новините казаха че всички хапчета,дори и витамините,ще се закупуват с рецепта.донякъде са прави ама чак за аспирин и аналгин...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не са прави за масовите хапчета - аспирин, аналгин, някои сиропи за кашлица, хапчета за гърло и т.н, неща, които са от първа необходимост при простуда ..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Rofl4e
    лошо че всеки месец трябва да висиш пред кабинета на личния..

Град
    Хасково
    Това са пълни глупости?? Как може подобна простотия. Аз веднъж като са ми изписали противозачатъчни и дай всеки месец до лекаря за нова рецепта? Побъркан свят... И да не можеш сам да си вземеш аналгин като те боли глава или да речем Терафлу като ти потекат сополите.. Ужас!

hottie
    Guest
    Рецептата важи 3 или 6 месеца. Няма нищо да ви стане толкова да се поразходите до личния. А аспирина си остава на свободна продажба, както и хапчетата за гърло,споко. Не се шашкайте преди да знаете

E нека се надяваме,че докато го приемат ще го и оправят тоя закон..Тъпо е за аналгин да се ходи до лекарката..да чакаш 37651174 пенсионера,47654 майки с деца и 572772 нахални и бързащи уж само нещо да им подпишат.Ама е по-добре щото после лекарите се чудят как да оправят самолекували се А и все пак с противозачатъчните шега не бива!

Не виждам нищо абсурдно да се продават противозачатъчни само с рецепта.Срамота е 14, 15, 16 годишни да пият противозачатъчни само за да правят кефа на гаджето си Това са хормони, може да има толкова много последствия... Къде ви е акъла бе хора? Някой ден оная ви работа ще ви потрябва и за нещо друго не само да я начешете

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Е най-накрая! На мен в Кипър като пиех Ясмин ми даваше ГИНЕКОЛОГА ми (а не личен лекар ) рецепта за 6 месеца която можех да оставя в аптеката и всеки месец просто ходех и си ги взимах.

Крайно време беше!!Те половината не знаят как защо и кога се пият тези противозачатъчни,ама блъскат там..айде поне като си зимат рецепта,да ходят и да се ограмотяват,а не да си бъркат по хормоните

Град
    Свищов
    Много добре направиха, крайн време беше!

Град
    Момини Цици
    за противозачатачните съм съгласна да са с рецепти,както и др "по-тежки" лекарства, малко кофти от др стана, че личните лекъри ще се нагълтат с много пари..
    а и доколкото разбрах вече и за всички обезболяващи ще трябва рецепта-за това не съм съгласна, малко не се връзва да стоя с десетки пациенти пред кабинета на личния ми лекър с оплакване менструални болки и да вися 2 часа, за дами изпише Бусколизин или Немизил..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си