- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смехът издава женската сексуалност
Жена,която се смее до прималяване и често докосва лицето се с ръка,е мечта за всеки мъж,който обича секса.Тя е любопитна мечтателка.За нея сексът е увлекателна и приятна игра.Не му мисли много,много и може да се отдаде спонтанно,прави любов със страст.![]()
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
Жена,която се смее до прималяване и често докосва лицето се с ръка,е мечта за всеки мъж,който обича секса.Тя е любопитна мечтателка.За нея сексът е увлекателна и приятна игра.Не му мисли много,много и може да се отдаде спонтанно,прави любов със страст.
Добрата и отзивчива жена по-скоро хихика,като навежда глава настрани.Всички я обичат и й се доверяват.Тя трябва да е сигурна в чуствата ви,както се казва,седем пъти ще премери,докато се отдаде.Идеална е за тези,които предпочитат подчиняваща се,нежна,ласкава партньорка,но с "умерен" темперамент.
Някаква комбинация и от 2те съм - смея се по различен начин, но винаги е някой от 2та. Съответно, има неща и от 2те категории в характера ми, както и неща, които не са така. Но е нормално, все пак има 1-2 взаимно изключващи се неща.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
има нещо вярно в това..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Има бая вярно бих казалПървоначално написано от pampers
.
а идиотски смях защо няма![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Браво братле, хубава статия
Има нещо вярно, но не мога да сравня за момента повечето...Има време... а и ще помагаш, нали си У Мадрид
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ако жената се смее звънко като камбана и отмята глава назад,тя е доверчива фантазьорка,ласкае се от комплименти,но държи на благоприличието.Обожава да прави любов и да експериментира.Сексът с нея е фееричен и завладяващ.
Не вярвам на това..но все пак май най-пасвам тук!
Добрата и отзивчива жена по-скоро хихика,като навежда глава настрани.Всички я обичат и й се доверяват.Тя трябва да е сигурна в чуствата ви,както се казва,седем пъти ще премери,докато се отдаде.Идеална е за тези,които предпочитат подчиняваща се,нежна,ласкава партньорка,но с "умерен" темперамент.
нещо такова трябва да е , нз може и да е вярно![]()
![]()
Не знам за вас, ама според мен тия статии копвани от някой сайт дето изреждат с 3 реда всички типове хора и според тях можеш да определиш някого какъв човек е са меко казано ТЪПИ.
защо посочвате какъв тип сте? важно ли е всички да знаят ?почти всеки е посочил един и същи тип. имам чувството,че гледате сексуалността и тогава решавате как се смеете
не искам да се заяждам-просто мнение![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Жена,която се смее до прималяване и често докосва лицето се с ръка,е мечта за всеки мъж,който обича секса.Тя е любопитна мечтателка.За нея сексът е увлекателна и приятна игра.Не му мисли много,много и може да се отдаде спонтанно,прави любов със страст.
Като се смеят,някои жени отварят устата си широко и показват 32-та си зъба.Те са достатъчно темпераментни в леглото,но искат същото и от партньорите си.
![]()
и двете
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
и аз съм такаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
хъх..
Като се смеят,някои жени отварят устата си широко и показват 32-та си зъба.Те са достатъчно темпераментни в леглото,но искат същото и от партньорите си. + мятане на тялото във всички посоки + отмятане на главата назад + ,,звънко грухтене,,!!!!! Събирателна работа!![]()
![]()
.....еЙ ттва жееече съм аз axhahxahxhah
![]()
![]()
тва ми звучи като мен..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..