.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Жена,която се смее до прималяване и често докосва лицето се с ръка,е мечта за всеки мъж,който обича секса.Тя е любопитна мечтателка.За нея сексът е увлекателна и приятна игра.Не му мисли много,много и може да се отдаде спонтанно,прави любов със страст.

Град
    Stara Zagora

Re: Смехът издава женската сексуалност

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Жена,която се смее до прималяване и често докосва лицето се с ръка,е мечта за всеки мъж,който обича секса.Тя е любопитна мечтателка.За нея сексът е увлекателна и приятна игра.Не му мисли много,много и може да се отдаде спонтанно,прави любов със страст.[/b]

Жена,която се смее до прималяване и често докосва лицето се с ръка,е мечта за всеки мъж,който обича секса.Тя е любопитна мечтателка.За нея сексът е увлекателна и приятна игра.Не му мисли много,много и може да се отдаде спонтанно,прави любов със страст.

Добрата и отзивчива жена по-скоро хихика,като навежда глава настрани.Всички я обичат и й се доверяват.Тя трябва да е сигурна в чуствата ви,както се казва,седем пъти ще премери,докато се отдаде.Идеална е за тези,които предпочитат подчиняваща се,нежна,ласкава партньорка,но с "умерен" темперамент.

Някаква комбинация и от 2те съм - смея се по различен начин, но винаги е някой от 2та. Съответно, има неща и от 2те категории в характера ми, както и неща, които не са така. Но е нормално, все пак има 1-2 взаимно изключващи се неща.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    има нещо вярно в това..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    има нещо вярно в това..
    Има бая вярно бих казал .

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    а идиотски смях защо няма
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Браво братле, хубава статия

Има нещо вярно, но не мога да сравня за момента повечето... Има време... а и ще помагаш, нали си У Мадрид
    ~ EviL DeViL ~

Ако жената се смее звънко като камбана и отмята глава назад,тя е доверчива фантазьорка,ласкае се от комплименти,но държи на благоприличието.Обожава да прави любов и да експериментира.Сексът с нея е фееричен и завладяващ.

Не вярвам на това..но все пак май най-пасвам тук!

Добрата и отзивчива жена по-скоро хихика,като навежда глава настрани.Всички я обичат и й се доверяват.Тя трябва да е сигурна в чуствата ви,както се казва,седем пъти ще премери,докато се отдаде.Идеална е за тези,които предпочитат подчиняваща се,нежна,ласкава партньорка,но с "умерен" темперамент.

нещо такова трябва да е , нз може и да е вярно

Не знам за вас, ама според мен тия статии копвани от някой сайт дето изреждат с 3 реда всички типове хора и според тях можеш да определиш някого какъв човек е са меко казано ТЪПИ.

защо посочвате какъв тип сте? важно ли е всички да знаят ? почти всеки е посочил един и същи тип. имам чувството,че гледате сексуалността и тогава решавате как се смеете
    не искам да се заяждам-просто мнение
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Като се смеят,някои жени отварят устата си широко и показват 32-та си зъба.Те са достатъчно темпераментни в леглото,но искат същото и от партньорите си.
    и двете

Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Re: Смехът издава женската сексуалност

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Когато се смее,бърчи носа си.В нея има нещо много детско,наивно и непосредствено.Всъшност тя добре си рпави сметката.Обожава ухажването,цветята,шоколад овите бонбони.Предпочита най-тривиалния секс.От експериментите се интересува чисто теоритично,проиграва ги във фантазиите си и рядко в реалноста.

и аз съм така

хъх..

Като се смеят,някои жени отварят устата си широко и показват 32-та си зъба.Те са достатъчно темпераментни в леглото,но искат същото и от партньорите си. + мятане на тялото във всички посоки + отмятане на главата назад + ,,звънко грухтене,,!!!!! Събирателна работа! .....еЙ ттва жееече съм аз axhahxahxhah

тва ми звучи като мен..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си