- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Упражненията и Аеробиката вкъщи.
^ Не е лоша идея.
Благодаря!
XENON, постоянство и ще успееш!![]()
на това се надявамПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Стискаме ти палци.Първоначално написано от XENON
Някой да знае за 90 дневната диета дали мога да хапна след вечерята една ябълка?!![]()
Аз започнах да правя "Pump it up",много е тунизиращо и направо си ме влудиПравя го сряда,събота и неделя-сутрин.Така добре ли е ,трябва ли да го зачестя ?
![]()
Аз в началото бях доста некоординирана с това "Pump it up",но постепенно почнах да свиквам,а тъкмо бях на косъм да се откажа..вече се движа в такт и доста по леко,в сранение с началото,когато бях изключително небрежна,та дори и тромава !
Редум с pump it up-a правя други упражнения и се качвам на степера,който имам в нас и така поддържам форма.
TAE-BO![]()
![]()
![]()
![]()
хем е разведряващо хем забавно![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Абе това Pump it up е много зарибяващо. Само като ги гледам мацките кви яки тела имат... Искам да питам, това всичкото на един път ли се прави?Първоначално написано от tedytyy
![]()
Аз го направих на един път. Днес малко ме болят прасците само. Даже се се изпотих почти докато го правех. А в началото на клипчето мацката казва, че може да се прави всичко наведнъж или само на части. Имай в предвид, обаче, че първото е загрявка, а последното - разтягане, така че тях не е хубаво да ги пропускаш.Първоначално написано от Loshotia
Първоначално написано от Sissy90
Зависи в каква форма си.За по-напредналите можеш на един път да го изкараш,но то си има определени разграничения-там където за малко се спира (паузата) и после пак се почва-там можеш да приключиш за деня,а останалото да продължиш на следващия.
Аз определено не съм от напредналите. Да почвам директно или?
аз си пускам музика и от само себе си почвам да скачам като маймуна и така...![]()
Започвай си.Там къде то ти е трудно да повториш от веднъж стъпките- спри за малко,огледай ги хубаво,натисни пауза,повтаряй ги доакто не ти влезнат напълно в краката и продължавай напред.Така и с всичко останало,което ти е трудно да направиш от първия път.Успех!Първоначално написано от Loshotia
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
А нещо за паласки ще ми препоръчате ли?
яжте Активия 1-2 седмици и вече няма да се чувствате подути...пък ако не стане ,ше ви върнат паричките и ще си вземете 5-6 шоколада
![]()
![]()