- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква прическа ще ми отива?
Пробвай със бодлички
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Не знам.. Излез на улицата и може да видиш хиляди мъжки прически , тази която най - много ти хареса - прибери се вкъщи и си я направи или поне опитай ! ,, Намери сам подходящата прическа
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ами можеш да си пуснеш бритона малко по дълаг и да го залижеш на еднаат страна а останалата коса пак леко по дългичка и на иглички си я правиш с гел и си готов![]()
понеже си нямаме достатъчно фешъни в БгПървоначално написано от lolipop1
понеже косата ти е светла може да я оставиш по дълга и след това с гел да си зализваш бритона, а останалата коса ще я дигаш нагоре. Малко емовски звучи ама пробвай ако искаш![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
Според мен, ако си пуснеш косата малко по-дълга и я държиш рошава (ама без гелове, само лак и то малко за тая прическа) ще ти е най-яко. То по-принцип т'ва ми е любимата мъжка прическа и сигурно за това ти я казвам.![]()
ако бях момче вечно щях да съм окълцана 1 номер или гола глава :Д
![]()
обожавам!
....но такива също харесвам![]()
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
ами бодлички примерно..,понеже не ми се прави нова тема .... може ли някои да каже ка да си напрая бодлички с лак... по колко се слага .. на влажна или суха коса.. и ... абе всичко
![]()
мерси предварително
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Мисля да пробвам нещо такова:
![]()
Твоята коса е по-рядка и няма да стои точно така (според мен) но все пак ти си решавашПървоначално написано от BiboW
![]()
Така как е?
## http://i39.tinypic.com/11c9p35.jpg
Идеално е !Първоначално написано от BiboW
To infinity and beyond.
А така как е :P (с гел, предишното беше с пяна)
http://i41.tinypic.com/rayiqu.jpg