.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Май прекалявам с прясното мляко.

В момента съм в процес на избягване много калоричните храни и нездравословни такива, ама имам чувството, че прекалявам с прясното мляко.
    Един литър си го праскам за по-малко от ден. Татко вече се е научил всеки ден да ми купува мляко. Чат-пат ям по някое и друго варено яйце, 2-3пъти в седмицата хапна неква риба, ама тва мляко.... чак току-що осъзнах, че го пия като вода. Тодаже може да се каже, че почти вда не пия.. максимум чаша-две на ден, другото е само мляко и чайове и с мнооого мед.
    Така може ли да се отслабне?
    Или наистина да го намаля тва мляко.. (ама е много вкусно........)

Град
    Okinawa

Re: Май прекалявам с прясното мляко.

И аз съм се замисляла по този въпрос за себе си.. сутрин ям мюсли(в мляко) с чаша прясно мляко,на обед ям 2 кофички кисело мляко,следобед пия айрян + мюсли и то става една...
    Ама умръзва..3-4 дена така и ще спреш
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    гр. Пловдив
    Тия мюсли мога да ги ям не повече от веднъж на седмца. Даже итогава ми идват в повече.
    След хилядите натяквания на една приятелка да намаля тия шибани въглехидрати и в частност - киселото млко (което чесно казано пия само на айран ) и вареите картофи... то стана еднааа шантава.. сега го карам яко на прясно мляко...
    Абе, не знам и аз какво точно тази вечер се замислих за това.
    Тия дни ще поразптам и някои приятели, да видим т какво мнение ще дадат по въпроса.

Не мисля,че млякото пречи.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    гр. Пловдив
    ^ Дано!
    Ама нали знаеш, че всичко прекалено е грозно.
    или казано по друг начин - нищо прекалено не е на хубаво.
    Абе, не мога да го кажа с точните думми, както звучи по-респектиращо.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Щом ти е сладко,пий си по 2/3 чашки на ден.
    По-добре го замени с литрове вода ;дд
    Суетата.Моят любим грях.

Трябва да е с ниска масленост
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Пий вода, пий чая с много малко мед... А колкото до млякото... колкото и да е странно, прясното мляко не е подходящо в твърде големи количества за възрастни. Когато си малък и още растеш и организмът ти се развива- да, но след това не, защото калция се усвоява по- бавно и започва да се натрупва. Киселото мляко е за предпочитане.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Вземай мляко с процентност май беше 0.3

И на мен ми се пие мляко!

Топло или студено го пиеш?...щото аз като пия топло нз защо, ама от 1 чаша ми става лошо

hottie
    Guest
    Ами ако е с по-нисък процент няма проблем. Бих казала, че млякото е полезно

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    И аз пия мляко като водичка... мисля,че няма проблеми
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Пий вода, пий чая с много малко мед... А колкото до млякото... колкото и да е странно, прясното мляко не е подходящо в твърде големи количества за възрастни. Когато си малък и още растеш и организмът ти се развива- да, но след това не, защото калция се усвоява по- бавно и започва да се натрупва. Киселото мляко е за предпочитане.

Така е,прясното мляко е полезно за малките деца,възрастните също могат да го пият,но не така безразборно,ами римерно по 1 чашка,и то не всеки ден.
    Доколкото знам в стомаха на бебета и на децата докато са по-малки има някакви влаканца,които помагат млякото дас е усвоява по-добре.
    Но при върастните вече ги няма.
    Леле как го обясних
    Ама така де,не прекалявай.
    А що се отнася за отслабването,прясното мляко съдържа много лактоза,така че не е най-подходящото нещо,ако си решила да сваляш килограми.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    oh i az sam pristrastena kam prqsnoto mlqko..piq go studeno bez zahar..a kato mi se priqde sladko si kupuvam mlqko 6oko na fibela i taka ne mi se qde sladko..abe spored men ako ne se prekalqva mnogo,ima dori otslabva6t efekt..na men mi pomogna

Млякото пълнее.
    И не е много полезно в големи количества, научно доказано е.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    един съученик постоянно пие прясно мляко то е кто в торбичка..мисля че беше 1 литър(или половин) и госпожата по химия му каза че не било мн хубаво в големи количетсва.. в смисъл да не си купува второ.. не запомних точно кви проблеми създавало ама като цяло в големи количества не било добре (макс 5-6 чаши) на ден или нещо такова каза

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ^ Дано!
    Ама нали знаеш, че всичко прекалено е грозно.
    или казано по друг начин - нищо прекалено не е на хубаво.
    Абе, не мога да го кажа с точните думми, както звучи по-респектиращо.

аз така си понъпълнях тази зима с айранчета и ето ся се чудя как да свалям килограми,. ограничи млякото или го спри
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

прясно млякооооооооооо

Супер фен
    Град
    в килера
    Сега ям мюсли с прясно мляко...
    Но не мога да си представя как пиеш по литър на ден :О
    Не е полезно попринцип. Знам само, че някаква слуз се отделя от някъде, затова е полезно само за деца. Даже по чаша на ден може да е много.
    Но съм забелязвала, че когато съм на диета, се вманиачавам по някоя определена храна, на която преди не съм обръщала внимание преди. Даже се пристрастявам :Д
    Имала съм такива случаи с мляко, с яйца, с 2 килограма ябълки дневно и други разни

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ако искаш да отслабваш не трябва да пиеш повече от 250мл ниско маслено прясно мляко на ден.И друго.Който ви е казал,че от меда не се дебелее ви е излъгал.В повечето диети меда се отрича и се препоръчват изкуствени подсладители(захарин).

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Между другото, натрупването на калций наистина е доста вредно. Може да доведе до проблеми с бъбреците и т.н. А толкова прясно мляко ще ти докара такова натрупване.

друг е въпроса с какво точно е блъскано млякото (ако го купуваш от магазина, разбира се. Бабите са сейф сорс).

Ако решиш да намалиш млякото, не забравяй, че така или иначе 2 литра е МИНИМУМ количество течности за тялото за ден. Колкото повече - толкова по-добре

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Между другото, натрупването на калций наистина е доста вредно. Може да доведе до проблеми с бъбреците и т.н. А толкова прясно мляко ще ти докара такова натрупване.

друг е въпроса с какво точно е блъскано млякото (ако го купуваш от магазина, разбира се. Бабите са сейф сорс).

Ако решиш да намалиш млякото, не забравяй, че така или иначе 2 литра е МИНИМУМ количество течности за тялото за ден. Колкото повече - толкова по-добре
    emi to ako 6t ee tyi dai da hakame vodka i 6te gi dokarame 2ta litra

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Да, но алкохола е диуретик, което значи, че трябва да добавиш още бая течности към тези 2 литра водка

Saatana vittu perkele hate crew!

colymoly може да си надебеляла от айрани,но все пак не при всички може да се получи такова нещо.Аз пия даже повече мляко от авторката,защото принципно си купувам мляко в големи количества и често замествам водата с мляко и така си се мъкна с бутилки мляко. Обаче и едно кило не съм качила от 2 години насам,даже отслабнах.
    Иначе би било добре да намалим млякото,защото е бъкано с какви ли не боклуци...

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Да, но алкохола е диуретик, което значи, че трябва да добавиш още бая течности към тези 2 литра водка
    и аз попаднах на човек професионалист какво е диуретик

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си