.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Китайските хапчета-какво мислите за тях?

Предполагам, че има хиляди тякива теми в сайта, но ако трябваше да ги чета една па една ... такам аз искам да Ви попитам какво мислите за китайските хапчета за отсрабване ... дали са ефикасни и дали са вредни за хора на моята възраст ( 16 год.)..? Благодаря Ви за отговорите

Град
    Е там...
    идват от китай и тъпаци като вас ги купуват и пълнят джоба на китай(които излизат по умни от вас)

Дали са китайски,американски,полск и и т.н хапчета-все са си същият боклук!Все същата химия са си,все същата отрова са си!Глупавите кафета,които уж ги водят за отслабване-също!Не разбрахте ли,че за да отслабне човек е нужно здравословно балансирано хранене и спорт.Ако не спорт,то поне повечко движение.Не може да изядеш 5 сладоледа,шоколад и 2 пакета чипс за 3 часа,после да изпиеш 2 хапчета/дъвки/чайове/кафета за отслабване и да очакваш да станеш 45 кг без усилие.Глупавите диети в тинейджърска възраст влияят зле на организма,за такива химии да не говорим!Хапченца,чайченца, афенца,мафенца,дъвчици,леп енки и всякакви такива глупави истории ще ти съсипят организма преди още да се е доразвил!Недей се съсипва.Наистина рецептата е проста:здравословно хранене(или поне да се сведът до минимум сладкишите,газираните напитки и готовите храни,всякакви чипсове,снаксове и т.н) и спорт.Ако няма къде да се запишеш(например),едно 30 минути на велометъра,после още 10-15 на крос-тренажора,още около 20 на пътеката и си готова.Когато времето е хубаво,както сега,ходи да тичаш в парка,разхождай се повечко,недей да мързелуваш у вас,нищо че е ваканция.Недей да се подвеждаш по звездните реклами по телевизията,чиято цел е да припечелят най-много за най-кратко време.Онея колани,вибриращите,също не действат,пък много ги хвалят.Същото е и с тея хапчета.Вместо да се чудиш как да мързелуваш,а да слабееш,ще се поизпотиш малко в парка или във фитнеса.Движение му е майката!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Аз пък съм на друго мнение.Пих едни хапчета "ЦЕНЗУРА"(не помня дали бяха китайски или нещо такова) но съм СУУУУПЕР доволна от тях-за 1 месец (т.е.,една опаковка) съм минус 6 кг и то без особенно голямо натоварване физически .Хапчетата са на принципа на намаляването (да не кажа направо ИЗЧЕЗВАНЕТО) на апетита и зареждането на огранизма с енергия.Въпросът е да ядеш само когато НАИСТИНА си гладен/а , а не понеже няма какво да правиш.Хапчетата са страхотни сега благодарение на тях се вмъквам в 28 номер дънки просто тялото ми е перфектно (почти..още малко фитнеса да си каже думата ) .

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Аз пък съм на друго мнение.Пих едни хапчета "ЦЕНЗУРА"(не помня дали бяха китайски или нещо такова) но съм СУУУУПЕР доволна от тях-за 1 месец (т.е.,една опаковка) съм минус 6 кг и то без особенно голямо натоварване физически .Хапчетата са на принципа на намаляването (да не кажа направо ИЗЧЕЗВАНЕТО) на апетита и зареждането на огранизма с енергия.Въпросът е да ядеш само когато НАИСТИНА си гладен/а , а не понеже няма какво да правиш.Хапчетата са страхотни сега благодарение на тях се вмъквам в 28 номер дънки просто тялото ми е перфектно (почти..още малко фитнеса да си каже думата ) .
    И колко пари са тези хапчета?
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си