.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Боя за коса и къна

Ако се боядисам с къна, после ако ми хрумне да си върна червения цвят на косата, дали после ще може да се обезцвети с блондор еветуално, за да мога пак да се направя по-светла?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    След къната нищо няма да ти помогне. Гарантирам Ще трябва да чакаш да израсте.

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    Свищов
    къна?!?!?!?голяма грешка!нищо след нея няма да хване!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Къната в никакъв случай не е грешка. Щади косата ужасно много, даже и подхранва.

Saatana vittu perkele hate crew!

Значи слушайте ся и помагайте плс:

Преди 2седмици си направих косата с къната Herbal (нюанс Yellow) обаче нямаше кой знае каква промяна а само имам оранжев отенък. Косата ми е тъмно руса.. И сега искам да се правя в тъмно червено или в русо и вапроса ми е дали боя ще хване и каква боя ще ми препоръчате? Плс мн ми е спешнооо

Град
    Sofia
    хмм, имам един черен кичур с къна и са ще пробвам а го изсветля
    ако стане, ще е перф

естествения ми цвят е светлокафяво.... 1 г бях черна с къна... преди два месеца ми дойде идея да се изсветлявам... /косата ми е дълга до кръста, съответно няма как да чакам да израстне/ и фризиорката ме обезцвети, след това ми нанесе боя - имах 5 цвята върху косата... много светли в корените, по средата - червеникав, връхчетата - почти черни... Просто много малко къна падна при обезцветяването...
    Втория път ме обезцвети 2 пъти и сложи тъмнокафява боя и сега /1 месец по-късно/ е тъмнокафява с леки червени оттенъци на слънце... Иначе тя ми каза, че косъма ми е много здрав...
    Каната е полезна за косата, но много трудно се маха

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Къната няма махане..Трябва да изчакаш да ти израсте косата

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    глупости... нали аз съм така ... трудно е, но не е невъзмажно... търпение да имаш

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от d_92
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    глупости... нали аз съм така ... трудно е, но не е невъзмажно... търпение да имаш
    2 пъти обезцветяване е много сериозна работа. Шанса да ти остане коса не е особено голям.

емии тя внимава да я запази.... прави и маски и т.н ... иначи до тук ще е с обезцветяванео...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Къната се захваща на повърхността на косата, а боята навлиза в самия косъм, ето защо след като си се боядисала с къна, боята не може да хване.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    хмм, да ви се похваля, аз имах един кичур с черна къна, не много тънък, от не повече от 1 месец и снощи го обезцветих и си стана както се едно съм била с боя и после си го боядисах и него в червено /понеже цялата ми коса е червена/ , та все пак има отърване от къната, даже не ми е изгоряла косата

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    хмм, да ви се похваля, аз имах един кичур с черна къна, не много тънък, от не повече от 1 месец и снощи го обезцветих и си стана както се едно съм била с боя и после си го боядисах и него в червено /понеже цялата ми коса е червена/ , та все пак има отърване от къната, даже не ми е изгоряла косата
    s kakvo to4no go obezcveti kaji mi plsssss 4e ne sam mnogo navatre v ne6tata 4e ot noemvri ne sam se kanosvala i 4akam da padne ama trudna rabota apak nemoga da si ponasqm kosata taka
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Nqkyde tam
    vijte pyk az osven boi i kani kakvo sym 4uvala ...samo 4e ne stava duma za premahvane na kana ili cqlostno boqdisvane, no vse pak ako nqkoi go interesuva:

- otvara ot laika izvetlqva kosata, a ot kopriva potymnqva

за кестеняви оттенъци:
    1.охлажда се водата останала след варене на необелени картофи и с нея се полива косата
    2.отвара от розмарин,салвиа,малинови листа и магданоз
    3.отвара от силно кафе или черен чай
    4.отвара от кафе и орехи
    5.отвара от ябълков оцет,розмарин и кафе

за червени оттенъци:
    отвара от невен или сафрон

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    s kakvo to4no go obezcveti kaji mi plsssss 4e ne sam mnogo navatre v ne6tata 4e ot noemvri ne sam se kanosvala i 4akam da padne ama trudna rabota apak ne moga da si ponasqm kosata taka
    ами с едно на палете дето е в опаковката има и прахче за обезцветяване , в смисъл води се много светло русо, номера е Е20 ако не се лъжа , но ти пак виж, само внимавай да не се изгориш косата , ето така изглежда опаковката и не се води най- светлото, просто кажи 4е трябва да има едно синьо прах4е, продава4ката 6 ти каже
    http://www.goldmax.pl/images/sch_pal_int_col_e20.gif

Голям фен
    благодаря therichbitch ще пробвам
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Може ли да ви попитам и наистина се извинявам , ако вече има подобен въпрос тук, но в момента съм на къна. Доволна съм и ми харесва текущия ми цвят, но понеже ми е за първи път и не съм много запозната с къната, бихте ли ми казали дали скоро тя ще се махне. Бих искала да си остане така. Косата ми е малко под раменете. След колко време ще се махне. Пропуснах да кажа, че отдолу имам едни отвратителни рижаво-руси кичури и се боря да ги скрия. Слагах боя , но пак проличаха и искам да ви попитам къната ще ги закрие ли за дълго и след като косата ми израсте ще се върне ли естественият ми цвят без кичури, без къна ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си