- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как до сваля зимните килограми
Днес четох в един женски вестник за таблетки, с който отслабвали холивудските звезди-Hollywood diet.Да сте чували нещо по подробно?
ол да....Първоначално написано от jelina
На колко си ? Таблетки не ползвай..едно че са опасни друго че ефекта е нулев.. Спортувай повече, яж здравословно и прави упражнения.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Абе повечето хора са като мечките,изпадат в летаргия,после отслабват.........хахха не се ли научихте,че тялото се подържа независимо от сезона.
аз свалих 3-4 килограма за 1 месец без някакви строги диети, даже сладко ям, само спрях хляба, тия закуски ... общо взето по-тежките храни
и правя коремни сутрин и вечер... а и стягащ лосион си купих на Oriflame уж има ефект, но нз дали е от него или от коремните преси...не съжалявам, че си го купих , иначе нямаше да ги правя всеки ден, това ми е нещо като стимул
![]()
правилно хранене+ спорт и си готова![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
то спортът си е спорт, ама килограмите не се смъкват.Та затова питах за тези таблетки.Много реклами им четох по вестниците.Може и да има истина в това, което се казва за тях.
При мен не се получава като спра хляба и тестените изделия.За това вече ми е писнало от диети и търся нещо друго.
Ами то не е нужно да спреш само хляба. Ами и сладко, и газирано. И кардио. Повече движение и равномерно хранене, а не тъпчене или пък хич да не ядеш.
не вярвям, че всички тези холивудски звезди залагат единствено на спорта.или скалпелът играе или тези таблетки наистина са чудо.със спорт не можеш да изглеждаш така, както те изглеждат.
Тези *звезди* си имат лични треньори и още куп хора, които се грижат те да изглеждат слаби и енергични. Това е реклама (ако мислиш, че в рекламите не се лъже...) Ясно че търсиш лесния начин, но няма такъв.
*ПП.то спортът си е спорт, ама килограмите не се смъкват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
търся ефикасния начин.само спорт не ми помага.
Извинявай,ако не съм разбрала ама ти твърдиш,че със спорт не се отслабва така ли?Първоначално написано от jelina
Нормално хранене (под нормално нямам предвид 3 сандвича на обед за вечеря 1 тава мусака) ми плодове зеленчуци малко месо по малко хляб МНОГО вода и спорт... това е единствения ефикасен начин ... хапчетата въобще не са ефикасни и немисля че помагат не че съм пробвал просто мнение... аз смятам че не търсиш ефикасен начин а бърз... извинявам се но за жалост няма бърз начин и на мен ми се иска но.. така еПървоначално написано от jelina
Първоначално написано от Drogiranata_
.......
точно такаПървоначално написано от Madn3s5
спорт +здравословно хранене
бъди активна![]()