.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

как до сваля зимните килограми

Днес четох в един женски вестник за таблетки, с който отслабвали холивудските звезди-Hollywood diet.Да сте чували нещо по подробно?

Град
    Е там...

Re: как до сваля зимните килограми

Цитирай Първоначално написано от jelina
    Днес четох в един женски вестник за таблетки, с който отслабвали холивудските звезди-Hollywood diet.Да сте чували нещо по подробно?
    ол да....

Град
    Somewhere over the rainbow*
    На колко си ? Таблетки не ползвай..едно че са опасни друго че ефекта е нулев.. Спортувай повече, яж здравословно и прави упражнения.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ^мхм
    и друг път не се тъпчи през зимата.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    пълни глупости

Град
    Wonderland
    Абе повечето хора са като мечките,изпадат в летаргия,после отслабват.........хахха не се ли научихте,че тялото се подържа независимо от сезона.

аз свалих 3-4 килограма за 1 месец без някакви строги диети, даже сладко ям, само спрях хляба, тия закуски ... общо взето по-тежките храни
    и правя коремни сутрин и вечер... а и стягащ лосион си купих на Oriflame уж има ефект, но нз дали е от него или от коремните преси... не съжалявам, че си го купих , иначе нямаше да ги правя всеки ден, това ми е нещо като стимул

Супер фен Аватара на galu6a
    правилно хранене+ спорт и си готова
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

то спортът си е спорт, ама килограмите не се смъкват.Та затова питах за тези таблетки.Много реклами им четох по вестниците.Може и да има истина в това, което се казва за тях.

При мен не се получава като спра хляба и тестените изделия.За това вече ми е писнало от диети и търся нещо друго.

Ами то не е нужно да спреш само хляба. Ами и сладко, и газирано. И кардио. Повече движение и равномерно хранене, а не тъпчене или пък хич да не ядеш.

не вярвям, че всички тези холивудски звезди залагат единствено на спорта.или скалпелът играе или тези таблетки наистина са чудо.със спорт не можеш да изглеждаш така, както те изглеждат.

Тези *звезди* си имат лични треньори и още куп хора, които се грижат те да изглеждат слаби и енергични. Това е реклама (ако мислиш, че в рекламите не се лъже...) Ясно че търсиш лесния начин, но няма такъв.
    *ПП.
    то спортът си е спорт, ама килограмите не се смъкват

търся ефикасния начин.само спорт не ми помага.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    то спортът си е спорт, ама килограмите не се смъкват.Та затова питах за тези таблетки.Много реклами им четох по вестниците.Може и да има истина в това, което се казва за тях.
    Извинявай,ако не съм разбрала ама ти твърдиш,че със спорт не се отслабва така ли?

търся ефикасния начин.само спорт не ми помага.
    Нормално хранене (под нормално нямам предвид 3 сандвича на обед за вечеря 1 тава мусака) ми плодове зеленчуци малко месо по малко хляб МНОГО вода и спорт... това е единствения ефикасен начин ... хапчетата въобще не са ефикасни и немисля че помагат не че съм пробвал просто мнение... аз смятам че не търсиш ефикасен начин а бърз... извинявам се но за жалост няма бърз начин и на мен ми се иска но.. така е
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    На колко си ? Таблетки не ползвай..едно че са опасни друго че ефекта е нулев.. Спортувай повече, яж здравословно и прави упражнения.
    точно така спорт +здравословно хранене
    бъди активна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си