Аз й се разкрещях как може да ми чете хронологийте,да излезе веднага,развалила ми е ваканцията и т.н. Не мога да повярвам,майката на най-добрата ми приятелка ако го прочете това за нейната дъщеря,ще си каже ''Леле,колко е готин'' или нещо такова.МОята постоянно иска да се бърка навсякъде и да знае всичко и си мисли,че знае всичко...Ако се беше държала поне малко по-нормално,всичко щеше да е наред.
Каза ми,че иска ако я обичам,да го блокна и да прекратя всякакви отношения.Е,това няма да стане по простата причина,че се е държала гадно с мен,не ми се е доверила и ,защото на човека нищо му няма.Мога да науча много полезни неща от него,просто е бунтар.Днес ми писа,че се е бил с някакви и т.н...Това не е моя работа и за това приемам всичко спокойно.Просто няма да му пиша от същия скайп.
А майка ми,не знам какво да й кажа.Ако й крещя и само я нападам,ще стане по-зле защото е много истерична в такива ситуаций.Пък ако й кажа,че съм се шегувала с него(което не е вярно де) и ,че нищо не е вярно не знам дали ще ми повярва.Като се има предвид,че тая вечер му споменах за едни мои снимки,които са по-фрапиращи...но ,които съм изтрила.Майка ми сигурно ще си помисли,че и голи снимки съм пращала Пълни глупости!Просто исках да ми прати няколко негови снимки,защото сега не съм си на компа и ..просто ей така иза това му казах,уж да сме квит....Кой знае какво е чела...