.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на brokeninside13

Мускулна треска.

Здравейте. Искам да попитам дали има хапчета за мускулна треска. бях на фитнес и се натоварих много (най-вече ръцете и около тях). освен 'Упсарин' знаете ли нещо друго, ако ще да са бабешки деветин.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сериозно... би ли ми обяснил/а що е то мускОл?

Но ако случайно имаш предвид мускулна треска, това което аз знам е, че се взима аспирин след тренировката, т.е още преди да усетиш мускулната треска.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Тренировката ти става леко безсмислена като вземеш аспирин,изчакай сама да премине и колкото и болезнено да ти звучи натоварвай умерено мускулите за да изкараш млечната киселина от тях.
    Йога и мъдрост

Аз след фитнес,когато имам мусколна треска си разтварям упсарин,взимам си един отпускащ горещ душ и лягам да спя.На следващия ден съм като нова.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Мускулна треска.

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Здравейте. Искам да попитам дали има хапчета за мускулна треска. бях на фитнес и се натоварих много (най-вече ръцете и около тях). освен 'Упсарин' знаете ли нещо друго, ако ще да са бабешки деветин.
    "упсарин" за мускулна треска = хехеееехееехеееее........диво тии

"В-комплекс" х4 p.d. или вс с мощни дози на "В" групата витамини, но цялата

Аспирин ,преди треската.След това е късно за всичко.Сега щото ме мързеше да пия 1 аспирин оня ден ръцете ми са неадекватни...

Какви дивотии?! Мен винаги това ме оправя.. хаха Защо ли имам чувството,че щом така говориш дори не си и запознат с действието на успарин..? Не се излагай..

УПСАРИН=РАЗТВОРИМ АСПИРИН ако незнаеш.. което явно е очевидно.. ама айде изказвайте се малко по-подготвени.. много обичате да се правите на всезнайковци..

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Тренировката ти става леко безсмислена като вземеш аспирин,изчакай сама да премине и колкото и болезнено да ти звучи натоварвай умерено мускулите за да изкараш млечната киселина от тях.
    аз така си пия аспирин и не знаех, че не е хубаво, но го правя рядко
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Тапая, Кирибати
    За мускулна треска не ти трябват хапчета а студени компреси и масажи, за разнасяне на млечната киселина. При мен винаги действа.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Цитирай Първоначално написано от tedytyy
    Какви дивотии?! Мен винаги това ме оправя.. хаха Защо ли имам чувството,че щом така говориш дори не си и запознат с действието на успарин..? Не се излагай..

УПСАРИН=РАЗТВОРИМ АСПИРИН ако незнаеш.. което явно е очевидно.. ама айде изказвайте се малко по-подготвени.. много обичате да се правите на всезнайковци..
    Прав е, не се набирай... Няма ефект. На тебе ти минава, щото, както ти каза, си вземаш топил душ, което е равносилно на топъл компрес, така се подобрява кръвообращението в страдащите от треска мускулни групи и по този начин се ускорява възстановяването на травмираните мускулни влакна. Аспирина и Упсарина ти се натрупват в бъбреците и разреждат кръвта. Така че, заминава ти хемоглобина на кино от РАЗТВОРИМ АСПИРИН= УПСАРИН

Град
    София
    Научете се, че тая млечна киселина може да я избиете с още една тренировка само! К'во кат' ви боли? К'ви сте такива мъже, че като Ви боли пиете хапчета!? А и като ходите по веднъж в месеца на фитнес е така.
    Don't tell me what I can or can't do !

хора стига сте се тровили с хапчета топъл компрес масаж това е истината и неспирайте като имате мускулна треска както казаха кви сте такива мъже аз примерно даже съм като мазохист радва ме мускулната треска въпреки че малко масаж и топъл компрес я махам но се радвам че имам мускулна защото знам че има ефект тренировката
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    абсолютно вярно аз много мразя мускулната треска

Град
    в света на приключенията ..
    Почивай си един ден или повече.Мускулите ти ще си починат и ще ти мине.Няма нужда да се тъпчеш с лекарства.

Мале мале... големите разбирачи!

Не само не е полезно, но е и вредно да се наливате с разтворим аспирин! Уврежда стомаха и ще плачете след време..
    Не че аз не съм пил.. но човек се учи докато е жив.
    Когато вече имаш мускулна треска, най-доброто решение е масаж и/или упражнения.
    Но иначе след силна тренировка.. за да се предпазиш, поне до голяма степен, можеш да ядеш шоколад - това е най-доброто, може също бира или кисело мляко.
    А чрез лекарства - най-добре е МАГНЕЗИЙ. Има разтворими, аз лично си купих комбинирано калций + магнезий + цинк + D3 + C като разликата в съдържанието на магнезий в тази опаковка в сравнение с тази, която има само магнезий, е много малка. Затова предпочетох комбинацията. Успех!

Мускулната треска предствалява събиране на киселина при мускулите.Стар и доста ефективен метод е раздвижването.
    There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
    a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
    between love and hate.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Maexxna
    Мускулната треска предствалява събиране на киселина при мускулите.Стар и доста ефективен метод е раздвижването.
    Ако беше изчел останалите мнения щеше да разбереш, че поста ти е безмислен. Натрупването на млечна киселина не е хубаво, нали?

До "някой си" с мнението за шоколада. Не е ли още по-добре вместо бира, да пием някакъв концентрат, за да свърже млечната киселина и да се разкара под формата на урина веднага !?
    Don't tell me what I can or can't do !

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    за аспирин знае всеки но също и кофеина също помага щото той блокира рецепторите в мозъка и се облекчава малко болката

купувате си една "Гроздова" и масажирате с нея местата, които ви болят, тва не е само шегичка, защото аз винаги правя така от домашната ракия на дядо
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Град
    между Риман§Рахманинов

Цитирай Първоначално написано от tedytyy

омръзнало ми е да ме реплекират пикльовци и пикли неположили елементарно усилие да се запознаят с биохимията на собстеното си тяло преди да започнат да опонират просташки и маймунски да крещят колко добър аналгетик е примерно хероина!

първо се научете какво е цъкъл на Кребс, какво е аеробна и анаеробна редукция, какви са разпадните продукти, кога, как при какви условия нещото като мравчена киселина и млечна киселина имат отношение към това, което наричате "мускулна треска" и какво се получава като добавите ацетилсалицилова киселина към тях, която всъщност се продава под търговското име "аспирин" "упсарин" etc... - заповядайте да си поговорим по темата "защо не ни боли, когато все пак клетките ни умират от хипоксията" !

Аз преди тренирах спорнта гимнастика и имам някакъв опит с тея гадните мускуни трески... Препоръчвам ти да правил упражнения като си натоварен не прекалявай Това при нас се получава ако не съм ходил много време на тренировка и изведнъж се натоваря на другия ден съм като труп....

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mufff
    Аз преди тренирах спорнта гимнастика и имам някакъв опит с тея гадните мускуни трески... Препоръчвам ти да правил упражнения като си натоварен не прекалявай Това при нас се получава ако не съм ходил много време на тренировка и изведнъж се натоваря на другия ден съм като труп....
    хич не са "гадни",
    сигнални са по-скоро, винаги когато умира тъкан БОЛКАТА има сигнална функция. когато не умеем да компенсираме кислородния дефицит в мускулната клетка - това е тъжният резултат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си