- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета ...
Момичета , коя част от мъжкото тяло заглеждате/харесвате най-много?
Потърсих , и открих само една сходна тема,в която момчетата трябваше да споделим нашето мнение(излезе че е дупето),сега сте вие :р
Всичко.
Не може да погледнеш едно момче в сините му очи,а пък иначе да не става.Както има момчета със страшни дупета,пък в лице са ужас.Не казвам,че има перфектни,ама горе долу да става.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
за мен е цялостното излъчване. изражението на лицето стойката естествено всеки си има критерии. примерно аз харесвам по слабички тъмно коси някви такива, но винаги може да има изключения![]()
ами като изключим лицето обръщам внимание на височината и на телосложението , обичам по-едри мъже, по-мускулести![]()
Не заглеждам нищо конкретно. Трябва да ми хареса самото излъчване на момчето, комбинацията между цялостнта визия и държанието му. А до това кое харесвам най-много - различни неща в различните момчета.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз гледам косата. Обожавам момчета с дълга коса. Ако включим и брадичка катинарче просто си го водя у нас![]()
Мога да ти кажа,кое най често заглеждат момичетата.Това са ръцете.
Цялостното излъчване![]()
Come out, come out wherever you are...
еми ако ме погледне с едни сини очи , а когато се усмихне и се пояжят тръбчинки на бузите му просто няма да устоя , но иначе аз харесвам по-силни момчта ,да не са много по-високи от мен ии иначе има и изключения , винаги казвам че като видя момчето ще го позная .
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Абе с една дума е важно всичко, но 90% от момичетата си падат по сините очи![]()
това в оригинал си беше първото нещо което ме впечатли в моят синеочко
![]()
![]()
Очите, ръцете и косата.![]()
Обожавам момчета със зелени или пъстри очи. И кафяви очи обичам. Обаче не ме кефят сините очи..
![]()
+1Първоначално написано от dragonfly92
![]()
Но също така и гръбчетооо...като цяло самототтяло,но и лицето също е важно,защото до една степен по него се познава и момчето как се поддържа![]()
Не знам защо,но винаги гледам към мускулите на ръцете.Не понасям да са некви културисти,дето не могат да си докоснат рамото.А например малки,но да си личи че ги има
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да бе бате,и аз така мисля :PПървоначално написано от x3eme
за маникюр ли гледашПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Ми структората .. Висок , не дебел , не слаб .. Лицето , косата .. И на последно място дупето![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
защо темата е в раздел ''Секс'' ?
emi nai-4esto gledam o4ite,usmivkata,kosata,rucete...abe kato cqlo kak izglejda.ina4e natatyk est i haraktera,no tva mai ne se iska ot men kato otgovor v tazi tema...
МОМИЧЕ СЪМ!!!