- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Най точният отговор..Първоначално написано от Doomcryer
Хора без цели в живота ? Ей значи, рядко тъпи хора има в този форум ... Ако за вас целта на живота е хубаво тяло, то тогава успех в пропиляването му.
Иначе как може да кажеш, че някой, който има няколко излишни килца е човек без цели в живота ?!?!?! Толкова ме е яд, и същевременно смешно, че дори не мога да коментирам твърдението![]()
Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш...Аз изяждам 1 и викам "преядох"
Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
Аз съм закръглена . Сравнително. И се харесвам. И не съм останала без компания. Пък и нямам целулит.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Добре де защо сте толкова озлобени? Как ще отидеш при едно пълно или дори дебело момиче и ще го накараш да се разреве само защото има няколко кг в повече?!Защо се чувствате толкова обидени от това че някой не отговаря на идеала ви за красота? Познавам доста дебеланки ама не е като да страдат всички от липса на самочувствие и мъжко внимание. Има дори такива които се чувстват добре дебели. Къде е вашия проблем? Защо ще обидите някое момиче което нищо не ви е направило просто защото е закръглено?
Пък и нали знаете че отслабването става бавно. Откъде сте сигурни че точно момичето което сте нахранили заради теглото й не е отслабнао вече с 10кг и не е на режим? Направо се чудя колко комплексиран трябва да си за да те дразнят определен тип хора и да реагираш така агресивно.
+Първоначално написано от YouDontKnowMe
А и не знам какво разбирате под дебело момиче![]()
О хардкор принцесо,липсваше ми ма дезачезна.Ти си точно като за мене с тия големи цомби и тоя пърдялник.Нали знаеш Голямо си отива със големи...Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
YouDontKnowMe, не всички закръглени момичета имат целулит. Аз познава слаби такива, които също имат.
Мнението ми се припокрива с това на slun4ice. Нямам какво повече да добавя.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Как мога ли ? Ами според теб едно момиче което е 70-100кг. цел ден си седи в тях и се цупи на света,че е пълна и никой не я иска,човек с цел в живота ли е ?Първоначално написано от Blessed666
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
А ако едно момиче е 70-100кг но по цял ден е навън с приятелки, има хоби, супер весел и забавен човек е, облича се хубаво и има самочувствие какво правим? Тогава пак ли е нещастен човек без цели?Първоначално написано от Doomcryer
Ако получава отношение, каквото демонстрират повечето хора тук, как ще се чувства това момиче ? И защо трябва да променя начина си на живот и фигурата си само заради другите ? Всеки има право на избор как да живее живота си. И никой няма право да съди по такъв начин.
Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/ДПървоначално написано от Callisto
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Познавам закръглени момичета дето изглеждат по начин за който много биха завидели. Имат си и визия и самочувствие, а и достатъчно обожатели. Когато едно момиче е със самочувствие и нахакано поведение мъжете не бягат от нея дори и да е пълничка.
А и ти к`во по-точно разбираш под думите `цели в живота` ?Първоначално написано от slun4ice
![]()
Тя не го прави зарада другите,а заради себе си.Първоначално написано от Blessed666
Точно от това се дразня,че има хубави момичета,които са пълнички и не харесват това,а не искат да направят нищо по въпроса с килограмите,макар и да виждат,че отблъскват част от обществото.
`Помогни си сам, за да ти помогне Господ.`
Не,че нещо,но аз мога да си споря до утре и мнението ми няма да се промени.За това спирам до тук.
Еми, аз това с отблъскването на част от обществото не мога да го възприема.Какво, по-пълните хора не могат/нямат право да бъдат щастливи ли ? Добре, да речем, момичето се вижда, че има някои излишни килограми, как това, че не ги сваля, автоматично означава, че няма цели в живота ? Външният вид не е всичко. И ако хората се отнасят нормално към нея, тя самата ще се чувства така.
![]()
храни се правилно.. на максимум ходи на фитнес отделно спортувай да речем плуване.. яко секс и няма си дебела
е нали викате 4е неизкате дебели за секс тогава последното ти се изклю4ва :P![]()
@Blessed666 -Първоначално написано от Blessed666
1.То е ясно,че повечето от момчетата винаги биха предпочели едно нормалното/слабичкото момиче пред пълното.(Говорим за външния вид.)
2.Разбира се,че те имат право да бъдат щастливи,но трябва малко да се вземант в ръце,а не все другите да са им виновни за всичко.В смисъл не само да се оплакват,че някой не им обръща внимане.
3.Точно заради това споря толкова усилено и точно това ме дразни,че те се примиряват с това,че `имат излишни килограми`.
4.То е ясно,че външния вид не е всичко.
Найстина този пост ми беше последен в темата.
Много странно е наистина че хората не проумяват че има жени които се харесват с повече килограми. Не е нужно някой да се взима в ръце след като се чувства добре такъв какъвто е.Пък и има достатъчно мъже които искат закръглена жена а не слаба. Това че вие познавате само мърляви и нещастни дебелани не значи че всички пълни жени са такива.
Предпочитам си слабичките![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
ГенПървоначално написано от vaseto0o
Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст.
Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).
Ето снимки:
http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png
http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png
http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png
http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png
http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png
Callisto дали е възможно да си имала преди друг ник? Бях попаднала на едно мнение в което момичето разказваше за гаджето си и се препокриваше с историята за твоята връзка. Имаше и снимка. Момичето беше тъмнокосо супер сладко с коса до раменете а момчето светлокосо и светлооко.Просто се сетих ако искаш не отговаряй или отговори на лично. Иначе бюста ти е просто УАУ! Без забележки!
![]()
cride коменатар ти беше ужасно безвкусен. Като харесва слаби момичета не значи че харесва анорексички. А дори такива да харесва това няма нищо общо с децата в Африка. Отвратително!
Ако това си ти, просто...Първоначално написано от Callisto
![]()
100+ са дъ бест от всЕкъде
Усмихни се, докато все още имаш зъби...
Callisto не е слаба , нито дебела.
Така трябва да бъде.
Няма нужда да напълнява и да си разваля гена.
Ако това изобщо е тя де
Иначе съм против пухкави и дебели![]()
Това горе на снимките беше добре.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе не е баш така. То камерата качва килограми, а и съм пила много НестииПървоначално написано от MakeMeLaugh
Иначето, ако нямах проблем нямаше лекарите да ме карат да пълнея, че да ми дойде цикъла, понеже момиче с 40кг няма как да има....те в 1ви/2ри клас вече някои тежът толкова, после защо им идва на 9, а на мен на 15.
![]()
Иначето аз съм си. Поискахте снимки и почти веднага ви направих( а и отговарят на времето-тъмно е).![]()