.
Отговор в тема
Страница 10 от 16 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 392
    Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Цитирай Първоначално написано от Doomcryer
    За мен дебелите хора,които не се харесват(заради кг.) са хора без цели в живота.(Като изключим тези по болест.)
    А иначе не,мразя дебели момичета,ако имат малко акъл ще вземат да се пойнтересуват за външния си вид.Защо едно момче трябва да блъска цял ден във фитнеса,а дебелите момичета само да си мислят `ех ,защо аз не мога да си имам момче с атлетично тяло?` Е нема бате...
    Най точният отговор..

Хора без цели в живота ? Ей значи, рядко тъпи хора има в този форум ... Ако за вас целта на живота е хубаво тяло, то тогава успех в пропиляването му.

Иначе как може да кажеш, че някой, който има няколко излишни килца е човек без цели в живота ?!?!?! Толкова ме е яд, и същевременно смешно, че дори не мога да коментирам твърдението

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... Аз изяждам 1 и викам "преядох" Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз съм закръглена . Сравнително. И се харесвам. И не съм останала без компания. Пък и нямам целулит.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Добре де защо сте толкова озлобени? Как ще отидеш при едно пълно или дори дебело момиче и ще го накараш да се разреве само защото има няколко кг в повече?! Защо се чувствате толкова обидени от това че някой не отговаря на идеала ви за красота? Познавам доста дебеланки ама не е като да страдат всички от липса на самочувствие и мъжко внимание. Има дори такива които се чувстват добре дебели. Къде е вашия проблем? Защо ще обидите някое момиче което нищо не ви е направило просто защото е закръглено? Пък и нали знаете че отслабването става бавно. Откъде сте сигурни че точно момичето което сте нахранили заради теглото й не е отслабнао вече с 10кг и не е на режим? Направо се чудя колко комплексиран трябва да си за да те дразнят определен тип хора и да реагираш така агресивно.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Аз съм закръглена . Сравнително. И се харесвам. И не съм останала без компания. Пък и нямам целулит.
    +
    А и не знам какво разбирате под дебело момиче

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    +
    А и не знам какво разбирате под дебело момиче
    О хардкор принцесо,липсваше ми ма дезачезна.Ти си точно като за мене с тия големи цомби и тоя пърдялник.Нали знаеш Голямо си отива със големи...
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

YouDontKnowMe, не всички закръглени момичета имат целулит. Аз познава слаби такива, които също имат.
    Мнението ми се припокрива с това на slun4ice. Нямам какво повече да добавя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Blessed666
    Хора без цели в живота ? Ей значи, рядко тъпи хора има в този форум ... Ако за вас целта на живота е хубаво тяло, то тогава успех в пропиляването му.

Иначе как може да кажеш, че някой, който има няколко излишни килца е човек без цели в живота ?!?!?! Толкова ме е яд, и същевременно смешно, че дори не мога да коментирам твърдението
    Как мога ли ? Ами според теб едно момиче което е 70-100кг. цел ден си седи в тях и се цупи на света,че е пълна и никой не я иска,човек с цел в живота ли е ?
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Град
    Германия

Как мога ли ? Ами според теб едно момиче което е 70-100кг. цел ден си седи в тях и се цупи на света,че е пълна и никой не я иска,човек с цел в живота ли е ?
    А ако едно момиче е 70-100кг но по цял ден е навън с приятелки, има хоби, супер весел и забавен човек е, облича се хубаво и има самочувствие какво правим? Тогава пак ли е нещастен човек без цели?

Ако получава отношение, каквото демонстрират повечето хора тук, как ще се чувства това момиче ? И защо трябва да променя начина си на живот и фигурата си само заради другите ? Всеки има право на избор как да живее живота си. И никой няма право да съди по такъв начин.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... Аз изяждам 1 и викам "преядох" Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
    Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Познавам закръглени момичета дето изглеждат по начин за който много биха завидели. Имат си и визия и самочувствие, а и достатъчно обожатели. Когато едно момиче е със самочувствие и нахакано поведение мъжете не бягат от нея дори и да е пълничка.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice

А ако едно момиче е 70-100кг но по цял ден е навън с приятелки, има хоби, супер весел и забавен човек е, облича се хубаво и има самочувствие какво правим? Тогава пак ли е нещастен човек без цели?
    А и ти к`во по-точно разбираш под думите `цели в живота` ?

Ако получава отношение, каквото демонстрират повечето хора тук, как ще се чувства това момиче ? И защо трябва да променя начина си на живот и фигурата си само заради другите ? Всеки има право на избор как да живее живота си. И никой няма право да съди по такъв начин.
    Тя не го прави зарада другите,а заради себе си.

Точно от това се дразня,че има хубави момичета,които са пълнички и не харесват това,а не искат да направят нищо по въпроса с килограмите,макар и да виждат,че отблъскват част от обществото.

`Помогни си сам, за да ти помогне Господ.`

Не,че нещо,но аз мога да си споря до утре и мнението ми няма да се промени.За това спирам до тук.

Еми, аз това с отблъскването на част от обществото не мога да го възприема. Какво, по-пълните хора не могат/нямат право да бъдат щастливи ли ? Добре, да речем, момичето се вижда, че има някои излишни килограми, как това, че не ги сваля, автоматично означава, че няма цели в живота ? Външният вид не е всичко. И ако хората се отнасят нормално към нея, тя самата ще се чувства така.

храни се правилно.. на максимум ходи на фитнес отделно спортувай да речем плуване.. яко секс и няма си дебела

е нали викате 4е неизкате дебели за секс тогава последното ти се изклю4ва :P

1.Еми, аз това с отблъскването на част от обществото не мога да го възприема. 2.Какво, по-пълните хора не могат/нямат право да бъдат щастливи ли ? 3.Добре, да речем, момичето се вижда, че има някои излишни килограми, как това, че не ги сваля, автоматично означава, че няма цели в живота ? 4.Външният вид не е всичко. И ако хората се отнасят нормално към нея, тя самата ще се чувства така.
    @Blessed666 -
    1.То е ясно,че повечето от момчетата винаги биха предпочели едно нормалното/слабичкото момиче пред пълното.(Говорим за външния вид.)
    2.Разбира се,че те имат право да бъдат щастливи,но трябва малко да се вземант в ръце,а не все другите да са им виновни за всичко.В смисъл не само да се оплакват,че някой не им обръща внимане.
    3.Точно заради това споря толкова усилено и точно това ме дразни,че те се примиряват с това,че `имат излишни килограми`.
    4.То е ясно,че външния вид не е всичко.

Найстина този пост ми беше последен в темата.

Град
    Германия
    Много странно е наистина че хората не проумяват че има жени които се харесват с повече килограми. Не е нужно някой да се взима в ръце след като се чувства добре такъв какъвто е. Пък и има достатъчно мъже които искат закръглена жена а не слаба. Това че вие познавате само мърляви и нещастни дебелани не значи че всички пълни жени са такива.

Предпочитам си слабичките
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д
    Ген Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).

Ето снимки:

http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png

http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png

http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png

http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png

http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png

Град
    Германия
    Callisto дали е възможно да си имала преди друг ник? Бях попаднала на едно мнение в което момичето разказваше за гаджето си и се препокриваше с историята за твоята връзка. Имаше и снимка. Момичето беше тъмнокосо супер сладко с коса до раменете а момчето светлокосо и светлооко. Просто се сетих ако искаш не отговаряй или отговори на лично. Иначе бюста ти е просто УАУ! Без забележки!

cride коменатар ти беше ужасно безвкусен. Като харесва слаби момичета не значи че харесва анорексички. А дори такива да харесва това няма нищо общо с децата в Африка. Отвратително!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Ген Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).

Ето снимки:

http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png

http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png

http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png

http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png

http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png
    Ако това си ти, просто...

100+ са дъ бест от всЕкъде
    Усмихни се, докато все още имаш зъби...

Callisto не е слаба , нито дебела.
    Така трябва да бъде.
    Няма нужда да напълнява и да си разваля гена.

Ако това изобщо е тя де

Иначе съм против пухкави и дебели
    Това горе на снимките беше добре.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Callisto не е слаба , нито дебела.
    Така трябва да бъде.
    Няма нужда да напълнява и да си разваля гена.

Ако това изобщо е тя де

Иначе съм против пухкави и дебели
    Това горе на снимките беше добре.
    Абе не е баш така. То камерата качва килограми, а и съм пила много Нестии Иначето, ако нямах проблем нямаше лекарите да ме карат да пълнея, че да ми дойде цикъла, понеже момиче с 40кг няма как да има....те в 1ви/2ри клас вече някои тежът толкова, после защо им идва на 9, а на мен на 15.
    Иначето аз съм си. Поискахте снимки и почти веднага ви направих( а и отговарят на времето-тъмно е).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си