.
Отговор в тема
Страница 11 от 16 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 392
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    понеже момиче с 40кг няма как да има....
    Не е вярно, до организъм си е, когато на мен ми дойде със сигурност нямах 40кг.

По темата - всичко си е до пропорции, но не смятам че +2-3кг са нещо тооолкова фатално, колкото някои го описват.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    понеже момиче с 40кг няма как да има....
    Не е вярно, до организъм си е, когато на мен ми дойде със сигурност нямах 40кг.

По темата - всичко си е до пропорции, но не смятам че +2-3кг са нещо тооолкова фатално, колкото някои го описват.
    Зависи къде са се лепнали. Една приятелка качи 3 килограма на гърди, докато друга 3 на коремче и има голяма разлика.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Зависи къде са се лепнали. Една приятелка качи 3 килограма на гърди, докато друга 3 на коремче и има голяма разлика.
    Аз затова казах, че зависи от пропорциите, ако се качат равномерно няма да има кой знае каква разлика.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от erotix
    Цитирай Първоначално написано от kolarova
    а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
    1-генетично от родителите
    2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
    3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
    А ти на ясно ли си ,че каквато и да е причината.. ако не ядеш високо въглехидратни храни няма как да качиш такаче дебелите са такива защото ги марзи .. глупава работа.

Дриско, може да не ядеш нищо и пак да си кюфте.
    Тея болести са на хормонална основа.
    Като си тъпо комплексирано мъжле не говори без да знаеш.

Повече от фен
    И ще взема да ви обясня, тъпаци, какво значи пълничък, защото май не знаете.
    Пълен не значи дебел.
    Тея дето обясняват за 100 килограмови момичета може да отворят тълковен речник.
    Ако някое момиче или момче има в малко повече месо, това е пълничък.
    Второ - има хора на които просто не им отива да са слаби.
    Трето - не обичам кльощави хора. Ходи ги разбирай мъже ли са жени ли са, безполово ми изглеждат, сори. Отделно че са плод на комплексарщина.
    И четвърто повечето мъже тука са толкова безобразно тъпи.
    Благодаря ви, че ме разсмяхте в тази прекрасна сутрин.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Не, като го вкарам искам да простърже на кокал А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
    True True...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Callisto по мойте стандарти си е слабичка,но пък тези гърди много я отварят.Ако беше плоска като мен,хептен слаба щеше да изглеждаш.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Момичетата с големи гърди винаги изглеждат по-пълни. Ти аз ако нямах такива цици къде къде по-слаба щях да изглеждам ама съдба .

Повече от фен
    Съгласна съм с CryForMe. Вие ги сложихте всичките под общ знаменател. И аз се имам за пълна (не чак дебела, но пълна), поне на фона на моите съученички. И да ви кажа, ям по-малко от повечето от тях, спортувам (не съвсем редовно, но пак спортувам), ама какво да направя като ми е такава структурата- ниска и с по-широк задник?!?

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... Аз изяждам 1 и викам "преядох" Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
    Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д
    Ген Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).

Ето снимки:

http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png

http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png

http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png

http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png

http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png
    КО стааа тука ве браааааат =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

чей че превъртях, такива гърди на такова слабо момиче без силикон не мислих че е възможно да има, се едно някой да има 23 санта нормален х*й

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ehhhhhh, не

on a side note: обичам момичета, които си снимат гърдите
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Rousse
    Ми лов ми а фат чик ... Моър кушен фор да пушен...

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз съм 40 килограма и ще се радвам да напълнея малко. Гаджето все ме кара да ям даже и да не искам. Като отидем в Мак Донълдс и поръчва 20/30 сандвича и вика почвай да ядеш... Аз изяждам 1 и викам "преядох" Да видите после как ме насилва да изям 3. Според мен леко пухкавото момиче си е перфектно. Нито прекалено слабо като мен, нито прекалено дебело. Както казаха " да има какво да пипнеш". Е при мен има какво да се пипне. Имам хубав ген, гърди размер "д", слабо тяло...баба ми като е родила на 30 години е била 40 килограма(като мен) като е забременяла и 43 килограма кпреди да роди в 9тия месец, а бебето е било 3 килограма.
    Аве момиче, помня че имаше неква снимка в оная тема ама 80 страници не ми се ровят... ще сложиш ли няколко тука? колко си висока? малко странно ми се струва 40кг и да имаш сутиен Ц/Д
    Ген Мама има и по-големи а фигурата и е по-хубава от повечето момичета на моята възраст. Аз не искам да ми растът повече гърдите. Купувам си сутиен и на другия ден вече ми е малък. Даже и този не ми е много по мярка(то си личи, къде свършва обръча, а къде гърдите ми).

Ето снимки:

http://img813.imageshack.us/img813/6857/86553372.png

http://img812.imageshack.us/img812/8029/74264650.png

http://img823.imageshack.us/img823/1015/67051959.png

http://img820.imageshack.us/img820/9027/34518949.png

http://img812.imageshack.us/img812/2315/66951823.png
    КО стааа тука ве браааааат =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

чей че превъртях, такива гърди на такова слабо момиче без силикон не мислих че е възможно да има, се едно някой да има 23 санта нормален х*й
    Ами може. Моя се опитва да ми хване гърдата цялата с 2 ръце и не може и направо се влудява, понеже все нещо не е захванал. Ма якото е, че тялото ми го побърква..пука му, че не може да ги хване като хората. Лошото е, че тр да нося само блузи по тялото, понеже като нося по-широка тениска гърдите ми избутват тениската напред и изглежда все едно имам коремче и не ме радва. Иначето един бивш кура му си беше естествен 22см на 17 години(сега 1,а брат му на 14 години му беше 19см....всичко е до ген и няма невъзможни неща.

Айде, айде сега, яд го било че не можел с 2 ръце...актьор. Лошо било, че създавали илюзията за корем, щото били мн големи... хах
    Стига реклами и вдигания на самочувствието. Хубаво момиче си, ама не преигравай сега.
    Беше ми симпатична, ама започна да прекаляваш

Без лоши чувства, просто стигна границата на мъжкото мислене/отегчаване

Темата беше за пълни момичета и как искаш да напълнееш.
    Следва продължение
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Да ве кк всички големи разбирачи се изкарахте. Аз не харесвам дебели момчета, дебелите момичета ме отвращават. Но пълни да. Не харесвам други момчета освен по-пълнички. А по мое мнение момичето трябва да си има всичко. Не някоя торба с кокали.
    комплексира ме кокалите ми даже мен самата ме ръбят като легна
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Бе хубаво си е да има кво да пипнеш, но в умерени количества, не некви брадати, космати, годзили, мамути...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Не, като го вкарам искам да простърже на кокал А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
    True True...
    Ям веднъж на ден. Понякога даже не ям. Ако ям веднъж, не се натъпквам като прасе. Спортувам - ако не друго, то поне около 200 коремни и 100 клякания на ден правя. С такъв режим си задържам килограмите. Не отслабвам, просто стягам.
    Не съм от мързел такава. Имам си остатъци от малка още, тогава съм била дебеланка малко. Пък и съм дребна , с бавен метаболизъм. Не се оправдавам, но понякога от учене и глупости не стига време за фитнес и пр. И факта , че съм леко пълна , не ме прави мързелива. Имам си достатъчно други задължения и отговорности.
    За да не каже някой нещо - позволила съм си да седна на компа, защото днес съм играла 4 часа физическо, и то доста интензивно.

Град
    Германия
    DaemonBoy какво общо имат космите с килограмите?

Ники това което каза Калисто и на мен ми е познато въпроса е че никой мъж не го интересува че с тениска изглеждам като бременна защото блузата вири. Малко не е за тая тема просто иначе не мисля че се изсилва.

Не ме разбра, това беше от една песен

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Не ме разбра, това беше от една песен
    Хаха е извинявай тогава. Наистина не схванах .

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Ям веднъж на ден. Понякога даже не ям. Ако ям веднъж, не се натъпквам като прасе. Спортувам - ако не друго, то поне около 200 коремни и 100 клякания на ден правя. С такъв режим си задържам килограмите. Не отслабвам, просто стягам.
    Не съм от мързел такава. Имам си остатъци от малка още, тогава съм била дебеланка малко. Пък и съм дребна , с бавен метаболизъм. Не се оправдавам, но понякога от учене и глупости не стига време за фитнес и пр. И факта , че съм леко пълна , не ме прави мързелива. Имам си достатъчно други задължения и отговорности.
    За да не каже някой нещо - позволила съм си да седна на компа, защото днес съм играла 4 часа физическо, и то доста интензивно.
    Няма нужда от такива дълбоки обяснения, изглеждаш добре. Култът към точилките е същото нелепо клише като "метросексуалните" фешънчета, които се навъдиха в последно време.

хаха тая тема ми хареса .. и аз спадах до преди 2 години към тежкотоварните малко повече разходки, танци и ядове и .. всички ми казват, че от както отслабнах съм станала още по криво гадно копеленце .. по принцип са ми адски грозни мацките, които могат да кандидатстват за мястото "Скелет с тапицерия" ама от къде да знам ..
    P.S.: повечето момчета, с които съм говорила за това предпочитат момичета с месце по кокалите .. е не свиня майка с 300 малки .. но все пак .. на човек да мяза

Град
    •••Пловдив•••
    зависи къде как са сложени ,аз хърбави не обичам ,искам да има месце

Направих си труда да прочета всички мнения по въпроса.. Аз лично мисля,че всичко си е до човека.Важното е ние сами да се харесваме и да се поддържаме (до колкото можем),ако успеем да спазим това и другите ще ни симпатизират.Друг е въпроса,че на някой момиченца просто не им пука от нищо и никой ,и макар и пълнички си позволяват да хапват от всичко..докато други търпят какви ли не ограничения само и само да се харесат на някой.
    Най-добрият войн е този, който успее да превърне врага в приятел.

Не. Обичам по-стегнатите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си