- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Не е вярно, до организъм си е, когато на мен ми дойде със сигурност нямах 40кг.Първоначално написано от Callisto
По темата - всичко си е до пропорции, но не смятам че +2-3кг са нещо тооолкова фатално, колкото някои го описват.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз затова казах, че зависи от пропорциите, ако се качат равномерно няма да има кой знае каква разлика.Първоначално написано от Callisto
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от erotix
Дриско, може да не ядеш нищо и пак да си кюфте.
Тея болести са на хормонална основа.
Като си тъпо комплексирано мъжле не говори без да знаеш.
И ще взема да ви обясня, тъпаци, какво значи пълничък, защото май не знаете.
Пълен не значи дебел.
Тея дето обясняват за 100 килограмови момичета може да отворят тълковен речник.
Ако някое момиче или момче има в малко повече месо, това е пълничък.
Второ - има хора на които просто не им отива да са слаби.
Трето - не обичам кльощави хора. Ходи ги разбирай мъже ли са жени ли са, безполово ми изглеждат, сори. Отделно че са плод на комплексарщина.
И четвърто повечето мъже тука са толкова безобразно тъпи.
Благодаря ви, че ме разсмяхте в тази прекрасна сутрин.
True True...Първоначално написано от WaKo
Callisto по мойте стандарти си е слабичка,но пък тези гърди много я отварят.Ако беше плоска като мен,хептен слаба щеше да изглеждаш.
Момичетата с големи гърди винаги изглеждат по-пълни. Ти аз ако нямах такива цици къде къде по-слаба щях да изглеждам ама съдба.
Съгласна съм с CryForMe. Вие ги сложихте всичките под общ знаменател. И аз се имам за пълна (не чак дебела, но пълна), поне на фона на моите съученички. И да ви кажа, ям по-малко от повечето от тях, спортувам (не съвсем редовно, но пак спортувам), ама какво да направя като ми е такава структурата- ниска и с по-широк задник?!?
КО стааа тука ве браааааатПървоначално написано от Callisto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чей че превъртях, такива гърди на такова слабо момиче без силикон не мислих че е възможно да има, се едно някой да има 23 санта нормален х*й![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ehhhhhh, не
on a side note: обичам момичета, които си снимат гърдите![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ми лов ми а фат чик ... Моър кушен фор да пушен...![]()
![]()
![]()
Ами може.Първоначално написано от vaseto0o
Моя се опитва да ми хване гърдата цялата с 2 ръце и не може и направо се влудява, понеже все нещо не е захванал.
Ма якото е, че тялото ми го побърква..пука му, че не може да ги хване като хората. Лошото е, че тр да нося само блузи по тялото, понеже като нося по-широка тениска гърдите ми избутват тениската напред и изглежда все едно имам коремче и не ме радва.
Иначето един бивш кура му си беше естествен 22см на 17 години(сега 1
,а брат му на 14 години му беше 19см....всичко е до ген и няма невъзможни неща.
Айде, айде сега, яд го било че не можел с 2 ръце...актьор. Лошо било, че създавали илюзията за корем, щото били мн големи... хах
Стига реклами и вдигания на самочувствието. Хубаво момиче си, ама не преигравай сега.
Беше ми симпатична, ама започна да прекаляваш
Без лоши чувства, просто стигна границата на мъжкото мислене/отегчаване
Темата беше за пълни момичета и как искаш да напълнееш.
Следва продължение
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
комплексира меПървоначално написано от glamouros
кокалите ми даже мен самата ме ръбят като легна
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Бе хубаво си е да има кво да пипнеш, но в умерени количества, не некви брадати, космати, годзили, мамути...![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ям веднъж на ден. Понякога даже не ям. Ако ям веднъж, не се натъпквам като прасе. Спортувам - ако не друго, то поне около 200 коремни и 100 клякания на ден правя. С такъв режим си задържам килограмите. Не отслабвам, просто стягам.Първоначално написано от BiGBaDWolF
Не съм от мързел такава. Имам си остатъци от малка още, тогава съм била дебеланка малко. Пък и съм дребна , с бавен метаболизъм. Не се оправдавам, но понякога от учене и глупости не стига време за фитнес и пр. И факта , че съм леко пълна , не ме прави мързелива. Имам си достатъчно други задължения и отговорности.
За да не каже някой нещо - позволила съм си да седна на компа, защото днес съм играла 4 часа физическо, и то доста интензивно.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
DaemonBoy какво общо имат космите с килограмите?![]()
Ники това което каза Калисто и на мен ми е познато въпроса е че никой мъж не го интересува че с тениска изглеждам като бременна защото блузата вири. Малко не е за тая тема просто иначе не мисля че се изсилва.
Не ме разбра, това беше от една песен![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Хаха е извинявай тогава. Наистина не схванахПървоначално написано от DaemonBoy
.
Няма нужда от такива дълбоки обяснения, изглеждаш добре. Култът към точилките е същото нелепо клише като "метросексуалните" фешънчета, които се навъдиха в последно време.Първоначално написано от YouDontKnowMe
хаха тая тема ми хареса .. и аз спадах до преди 2 години към тежкотоварнитемалко повече разходки, танци и ядове и .. всички ми казват, че от както отслабнах съм станала още по криво гадно копеленце .. по принцип са ми адски грозни мацките, които могат да кандидатстват за мястото "Скелет с тапицерия" ама от къде да знам ..
P.S.: повечето момчета, с които съм говорила за това предпочитат момичета с месце по кокалите .. е не свиня майка с 300 малки .. но все пак .. на човек да мяза![]()
зависи къде как са сложени ,аз хърбави не обичам ,искам да има месце![]()
Направих си труда да прочета всички мнения по въпроса..Аз лично мисля,че всичко си е до човека.Важното е ние сами да се харесваме и да се поддържаме (до колкото можем),ако успеем да спазим това и другите ще ни симпатизират.Друг е въпроса,че на някой момиченца просто не им пука от нищо и никой ,и макар и пълнички си позволяват да хапват от всичко..докато други търпят какви ли не ограничения само и само да се харесат на някой.
![]()
Най-добрият войн е този, който успее да превърне врага в приятел.
Не. Обичам по-стегнатите