- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
!!!!!!!!!!!!!!! 100% вярноПървоначално написано от WaKo
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Ти бузи нямай, но имаш широк таз и задник. Така че не разправяй колко си перфектна, да не говорим, че имаш много малки очи и странен нос. Никак не си хубава. :PПървоначално написано от Mihailova
Поече от 60 кила живо тегло има ли баце го дааме на кучтетата![]()
Народна мъдростПървоначално написано от OneBoy
![]()
Westside rollin' all day, every day
Да, харесвам.Това дали е пална или не няма никакво значение щом я обичам.
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
АБЕ ТИ КЪВ МЪЖ СИ БЕПървоначално написано от pitbullxx
![]()
![]()
![]()
Ако съм на 1 каса бира МОЖЕ !
Exorcism !
Точно т'ва е, че той е мъж, а ти си сополанко, който мисли, че като пие бира или водка и ме държи за шлифера ;]Първоначално написано от ozzy
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
'Първоначално написано от Annihilati0N
Абе кухар тва е ташак ... леле винаги ше има некой такъв идиот който няма да разбере![]()
![]()
![]()
![]()
Exorcism !
Кухар е баща ти, че те е направил...
По темата : Зависи колко пълничка е... Ако е над 80 кила и е ниска ми идва малко в повече... :X
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Прав си .. ако знаех че ще станеш такъв щеше да летиш с чикия в стенатаПървоначално написано от Annihilati0N
Exorcism !
...За някой им трябва пътнически ,а за други - товарни ...Първоначално написано от moneycomeme
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
ПА дай пуснете некоя снимка де![]()
Азис - Хоп [music]
Би скочил на 80 килограмово момиче, пич оправи си критериитеПървоначално написано от Annihilati0N
![]()
60кг е максимума за момиче при това ако е високо![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Емиии... аз съм си от пълничките де, ама си имам приятел от някво време, той си ме харесва, правим си секс и всички екстриНе съм някоя нали супер дебела (според него де, аз изобщо не се харесвам), просто съм закръглена и си имам "месце". В един миг като много се влюбиш, според мен, поне, килограмите ако не са някакви отвращаващи вече там да не ти се вижда лицето от гуши, нямат толкова огромно значение.
![]()
Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.
А аз мога да ви кажа, че има хиляди жени по света, които може да са по-пухкавки, но са 10 пъти повече жени от някой кльощи.. Всичко опира до излъчването..
И все пак, странното е тази дискриминация на високи-ниски слаби-дебели тъмни-светли![]()
True True...[/quote]
Ям веднъж на ден. Понякога даже не ям. Ако ям веднъж, не се натъпквам като прасе. Спортувам - ако не друго, то поне около 200 коремни и 100 клякания на ден правя. С такъв режим си задържам килограмите. Не отслабвам, просто стягам.
Не съм от мързел такава. Имам си остатъци от малка още, тогава съм била дебеланка малко. Пък и съм дребна , с бавен метаболизъм. Не се оправдавам, но понякога от учене и глупости не стига време за фитнес и пр. И факта , че съм леко пълна , не ме прави мързелива. Имам си достатъчно други задължения и отговорности.
За да не каже някой нещо - позволила съм си да седна на компа, защото днес съм играла 4 часа физическо, и то доста интензивно.[/quote]
абе кво се обясняваш тука бе, все едно си длъжна и все едно някой е в правото си да ти държи сметка кое как е
по тематта: всеки със вкуса си, едни харесват слабички, други нормални, а има и такива индивиди, които си падат по дебелани![]()
а и нормално, слабите момичета да защитават едното, а пухкаввите другото
Не точно така.. Са к`во да сажа : "Дебелите са мазни говеда и не заслужават да ги харесват.. Само слабите са хора.." ?Първоначално написано от mrunxmrun
![]()
никoй не казва да кажеш нещо, казвай квото искаш просто в повечето случаи е такаПървоначално написано от diksi
а всъшност всеки си има различен вкус и колкото и да се опитва някой да си НАТРАПИ мнението, едва ли ще промени това на другия така, че е безсмислено да се спори
![]()
Братле бил съм с 180 см момиче, което тежи 75 кг. и не можеш да й ги дадеш по никакъв начин, така че не ми говори за моя критерий. ;]Първоначално написано от vaseto0o
Точно така, например, ако едно момиче е 175, ако тежи 45-50 килограма, на нищо няма да приличаПървоначално написано от Annihilati0N
![]()
Първоначално написано от WaKo
Съгласен съм най доброто мнение до сега !
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"