- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Първоначално написано от ShadyRecords
ти сериозно?
^ О, WaKo, представи си - някои хора колкото и да опитват никога не достигат желаното тегло. Мои приятелки се подлагат на милиони диети. Постигат желаното, решават да се отпуснат за 4-5 дни и качват 2-3 кг. Метаболизмът на човека определя масата му. А ако си мислиш, че е приятно цял живот да ядеш плодове и зеленчуци и да сънуваш шоколади (случвало ми се е) ... еми не е никак приятно. Да, има хора, които не полагат усилия, но не при всички е така.
Аз лично бих предпочела да имам няколко килца отгоре, вместо цял живот да пазя диети. Не говорим за затлъстяване все пак, а за няколко килограма отгоре.
Мнения като тези на wako ми се струват абсурдни направо.
"Ям по един път на ден, но имам бавен метаболизъм" - това е шедьовър![]()
Какъв очакваш да е? Ако искате да отслабнете си разпределете храната на 5 ядения, така никога няма да сте гладни... яжте преди да огладнеете, така няма да се натъпчите. Чувството за глад спира да се усеща доста след като си погълнал достатъчно храна. И метаболизма ви ще е бърз, естетсвено трябва постепенно да увеличавате броя на яденията а не от 1 да скочите на 5... Здрав спорт му е майката
Тва с фитнеса, домашните упражнения не си е работа...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
^ Абе, човеко, хапна ли един шоколадов бонбон, следващите седмици постоянно ми се яде сладко и всичко ми се трупа. А когато се ограничавам да не го ям има случаи, в които се побърквам, сънувам го и т.н. ... Както майка ми казва (тя е доста пълничка) "Разбирам, че искаш да си с идеално тяло, ама помисли си дали си заслужава да си увреждаш психическото здраве за едни килограми." Тя е също като мен - ограничи ли се в нещо, рано или късно започва много да го иска.
P.S.: Мисля, че в темата не става въпрос за това.
Аз пролетта чистих и общо взето боклуци не ядях, когато някой донесе вафли такива неща или карах наще да ги издат или ако бяха от долнопробните вафлички ги изхвърлях в коша![]()
Просто ако знам че в кухнята има нещо сладко, няма как да оцелее![]()
Все пак донякъде наваксвам, спортувам 6 дни в седмицата![]()
^ Забранила съм да има сладки и вредни неща вкъщи. И все пак, дойдат ли дните преди менструация се побърквам за шоколад. Съгласна съм за спортуването, лятото няма никакъв проблем. Ами какво правим когато половин ден съм на даскало, другата половина уча, а вечерта съм с гаджето?
Сексапилът на жената е във формите, така че не мисля, че момичетата имат от какво да се притесняват при няколко килограма отгоре.
Е , имаш време за спорт.Първоначално написано от vaseto0o
А какво става като деня ти е зает с училище, учене и курсове?
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Кирилицата е задължителна!
slun4ice
Ами така е, аз преди бях прилежен зубър, последните 2-3 години след изпитите за 7ми клас (където имах 2ри бял в цяла варна) така се отпуснах... че не ми се говориПървоначално написано от kremen4eto
Общо взето почти не уча, в даскало правя пищови преписвам, тук таме уча изкарвам диплома малко под 5.50 не мога да се оплача
Youdontknow me - знам ужасно еПреди ходих на английски амтематика информатика и баскетбол взимаше ми се акъла... Сега само на английски ходя и се чувствам по-добре. Просто знам че там където искам да вляза няма да ми е толкова трудно, само трябва да се стегна 12ти клас малко... Мене не ми е проблем да уча по 1-2 предмет както ще се наложи (Бг и мат), проблем ми е когато трябва да се подготвям по 15 предмета които са ми безинтересни, нямам абсолютно никакво желание и ги заебавам
![]()
Винаги съм си мечтал за някоя 100 кила живо тегло, просто мед ми капе от сърцето като се сетя как по цял ден ще се тъпче с разни манджи, фафлички, мръвки, как ще и викам на галено '' бише'' или ''гусинце'' как ще я галя зад ушите и по гушата , а тя ще ме гледа с влажен поглед и ще ми грухти мило в знак на обич.![]()
Зле си !Първоначално написано от ozzy
Само това ще ти кажа !
И още нещо : " Присмял се хърбел на щърбел. "![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
OWNED !!!Първоначално написано от hgfh
Съгласен съм на 100%, жените трябва да са женствени а не некви мазни пухкавиПървоначално написано от miminko
![]()
Как не ви е срам дори да си го помислите, че една личност може да се определи или харектеризира по някакви си килограми.Няма грозни хора сред нас... има различни, които излизат от създадения стериотип за момента на мас медиите... ако по времето на Рубенс са се харесвали жените, които си имат всичко на всички нормални за една жена места... и са овековечени в неговите картини, сега този тип жени се заклеймяват с определения и 'меко казано' биват наричани 'пухкавички'...защо ли? Ами, защото някой някъде е решил, че нормалната жена трябва да изглежда сякаш не е яла нормално от години... да е с височина, която излиза от нормалните стандарти... защото повечето от нас дори не се доближават до завените мерки на един уважаващ себе си модел...Накъдето и да погледнем около нас - кориците на списанията, вестниците, телевизията... отвсякъде ни заливат с едини и същи лъжи... аз ги наричам лъжи, защото на всички тези снимки на модели - питам кое е истинското в тях - многото грим или многото поправки с Фотошоп... или крайния продукт, който се е получил и не съществува в реалния живот.И как да растат децата в това общество,питам аз??
Така и от рано започват да не закусват сутрин, започват да не ядат това или онова... или си изяждат пред нас вечерята и после отиват и я повръщат... защото някой им е казал, че онези какички моделките – хубавиците по списанията, които всички харесват – така правят... а други правят точно обратното - депресират се от всичко това и започват да ядат в неограничени количества, за да притъпят болката от мисълта, че никога... ама никога дори няма и да се приближат до вида на един съвременен модел за красота... а вместо това те са поставени всекидневно на присмех от другите...
92% от момичетата искат да променят външността си.
57% от момичетата имат майка, която критикува своята външност.
25% от момичетата, ще помислят за пластична операция.
75% от момичетата имат проблеми с яденето, пият, пушат, агресивни са към връстниците си, когато се чувстват зле.
Всяко 7-мо от 10 момичета мисли, че не е достатъчно добро или не отговаря на изискванията за външен вид, с постиженията си в училище и във връзките си с приятелите си и семейството си...
Понятията за 'пълничка' и 'слаба' са се поразмили в последните години.Аз като малка си бях висока,но си бях и пухкавка,не пълна.Сега съм си слаба,нормално слаба,а не анорексична.Познавам пълнички момичета,които са много по-секси от щеките.
Лошото е,че с тоя курволяк,дето ни залива от тв-то и нета хората си променят представите.Оня ден гледах Шоуто на Слави и там се беше появила Преслава.Значи толкова много народ я смята за невероятно секси,а тя е дебелогъза,късокрака и трътлеста.Вярно,цици бог дал (по-скоро пластичният хирург),ама иначе доста зле.
Тежа 58 и съм 1,75,но ако ям чипс или нещо такова,веднага ми отива на бедрата.Имам адски бавен матеболизъм.Всичко си зависи от човека.Една съученичка ходеше на фитнес,пазваше диети и отслабна много.Преди беше дебела,а сега си е пълничка.И какво-да спре да яде изобщо ли?Ставало й е лошо от проклетите диети,но е продължила.И съм сигурна,че ако някоя куха лейка й види снимка,ще каже,че е дебела.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
1во Прслава има естествени цици..
Иначе те подкрепям, за височина 1.75 нормално тегло е над 55кг![]()
не всичко упира до външтността ...Нима вече преценяме хората единствено по това..ее аз не мога да го повярвам.Аз лично харесвам Преслава , и когато слушам музиката ,която прави не мисля дали е дебела или слаба или със силикон ..просто се наслаждавам.Всяко момиче има право да е хуваво и е такова по един или друг начин и най често се случва това, което на пръв поглед ни се струва не толкова впечатляващо да крие прекрасна сърцевина!И тези наложени стандарти не могат да бъдат критерий. Всеки, който се чувства добре в тялото си и е щастлив такъв какъвто е ,то той озлъчва красота. Нека не сме толкова повърхностни и да се унищожаваме така един друг , аз лично съм преживявала много борби с килограмите и ми е наистина болна тема, предполагам и ще продъжвм.Ако нещо го правя то то е за самата себе си , а не да робувам на тези болни мозъци.
Oк,на Преслава са й естествени гърдите.И другите меса са й естествени![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Смисълът на тази тема е да повдига самочувствието на момичета, които са пълни и нямат воля да направят нещо по въпроса / мое мнение /
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
За мен лично тази тема е да се покажи, че няколко килограма не те правят по различен от другите. Никой няма право да наскарбява друго човешко същество.А защо изобщо се чудя защо има такива теми ?? нямаме ли си по-важни неща за вършене , на всеки ли му е толкова идеален живота, че се е седнал да злобее. "Са к`во да сажа : "Дебелите са мазни говеда и не заслужават да ги харесват.. Само слабите са хора.." ?" само от това изказване ми става ясно що за народ сме се превърнали..
То хората са си казали - Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме! Вярно, че тук е форум, но това не значи да се изказваш неподготвен/а... Даже няма да си правя труда да обяснявам защо постът ти е напълно безсмислен. Само се замисли колко слаби момичето има по света, които нямат капчица воля, и после продължавай с коментарите.Първоначално написано от Sofff
По темата: Ако искаш другите да те харесват, трябва ти самият да се харесваш. (отнася се както за момчетата, така и за момичетата) Мога да кажа още много, но мисля, че това е достатъчно. Поздравления, Extremescream, за смислените постове.![]()
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Комплексирана си-ясно е...Първоначално написано от sisonkasisi
Излез на улицата и се огледай... Забеляза ли колко много КРАСИВИ СЛАБИ момичета има? Как го постигат? С желание а не със гледане на статистики и опплакване... Лично аз познавам едно супер секси и слабо момиче, което си нагъва джобове чипсове сладко кола в неограничени количества и не е напъляла и 1кг... Ще кажете има бърз метаболизъм-ами като ядете по 1 път не можете да имате бърз метаболизъм![]()
За да си в добра форма не е нужно да гладуваш... Преди да почнете някои от прослувутите диети от рода на ябълки и секс прочетете малко, ама в някой истински сайт като www.bb-team.org а не съветите на др. Емилова (тая ПАТКА, на чиито ПАТЕШКИ акъл маса народ се връзва)
За теб аз съм комплексирана ..може би наистина е така ,но не е от факта килограми .. била съм пълна .. гладувала съм,тренирала съм с месеци по 4 часа на ден ,докато не станах 43 килограма с перфектно тяло към ,което много хора се стремят . направих го не за хората, а за себе си и поуката която си всех не беше много хубава, защото от този момент започнах да съм робиня на мнения , чувствах се смазана и уморена от живота загубила пламачето в очите си , което някога съм имала.. хората да ме преценят като парче месо , а не като човек и знаеш ли с няколкото отгоре килограма ми е много по хубаво защото съм умна , красива с цели ..имам си всичко , за което някога съм мечтала. Но ме е жал , че има такива нищожества , които мачкат наред без да мислят как могат да съсипят един живот . Сега за тези няколко килограма цял живот ще страдам от язви гастрити и тн. за хора като теб ,,И 100 килограма да съм предпочитам пред и секунда да мисля по начина по който ти го правиш . Всяко упорито момиче може да стане с идеално тяло, но когато критерия ти е насочен кам това никога не можеш да се промениш