- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Абе, моля ти се! Ям честичко, не по много, но често - така, както казвате, че трябва да се яде. Защо тогава ако 2-3 дни се поотпусна и всичко ми се лепва? Понякога наистина не зависи от самите нас ... или поне не всичко зависи от нас.Първоначално написано от vaseto0o
Подкрепям напълно sisonkasisi. Не знам откъде е взел(а) там разните проценти, но ще допълня.
Последните дни от учебната година мои съученички припадаха в часовете защото не са яли. Едната беше до 13-14 часа на едно млечно питие, другата само на вода. Една друга пък миналата година ходила по спешност в болницата, защото решила да го кара 10 дни само на вода. Това нормално ли е?? Те момичетата да не си ги решават сами тия работи - или гледат или слушат странични мнения. На една приятелка майка и и каза, че няма да я пусне на екскурзия ако не свали 4-5 кг. Една друга пък пусна малко коремче и майка и не спря да се шегува с нея. Мога още много примери да дам. Аз и затова съм решила никакви диети да не спазвам. Ужасявам се.
Външността в обкръжаващия ме свят е дотолкова от значение, че започвам да си мисля, че някои хора са болни направо.
Колкото до темата: Един човек има характер, той е личност, има свои ценности, свои мечти и желания, а външността ... тя е нещо толкова променимо, толкова незначително.
Имаше преди един израз - По-добре се влюби в характера на човека, не във външността му, че като остареете и погрознеете, да има какво да си кажете.![]()
точно..Първоначално написано от moneycomeme
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
обичам да има месце![]()
по добре така отколкото слабо до кокали момиче![]()
За всеки влак си има пътници!Първоначално написано от pebals
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
От сега казвам-момичета,НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ОТСЛАБВАТЕ НЕНУЖНО.
Имах малко коремче и реших да понамаля малко яденето.То хубаво го понамалих,бедрата ми станаха по-слаби,коремчето изчезна.Никога не съм била дебела-1.75 съм висока и тежа 55 кила,слаба съм.
Обаче като поманалих яденето си викам 'Айде и занапред да ям по толкова,че да си седя точно толкова слаба,колкото искам'.И коремът ми се сви,започнах да ям още по-малко,и то не защото се опитвах да отслабна,а защото наистина не бях гладна.
Резултатът-Тази сутрин излязох за около 20 минути и като се прибрах легнах да спя,защото нямах енергия.От неядене толкова нямам сили,че и най-простата физическа дейност ме уморява.И сега с мъки се опитвам да си върна организма към нормалното му състояние.
Момичета-какво от това,че имате някой килограм отгоре.Като мен ли искате да станете?Да се изморявате от ходенето до магазина?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
А ти знаеш ли, че се пише "нЕкомпЕтЕнтни", вместо "никомпитинтни"?Първоначално написано от kolarova
![]()
Отговора ми е твърдо нье !
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Аз лично сега си имам срашно готин приятел,който въобще не е дебел
Но когато бях четвърти клас (сега съм девети) Си бадах точно по един слонНо той имаше страхотно излъчване!
Винаги се усмихваше
![]()
Отговора ми по темата е ДАААА!!!
ДАА ! Падам си по малко по заоблени дупенца , като прасковки да садаже и малко коремче да имат не е голям проблем. Въпреки , че аз лично се стремя да имам изрядно тяло , без излишни мазнини...
аз имах едно по пълно гадже от една страна са по свестни ама на външен вид ...![]()
Тапак .. не външния вид е всичко..Първоначално написано от sokol02
Exorcism !
Тоя пък колко е умен че не ми схвана наме ка ЦИТИРАМ:ОТ ЕДНА СТРАНА СА ПО-СВЕСТНИ... !!! има се в предвид че дори да не е дъ бест е свястна ма като загряваш кат албански релтан аз кво съм ти виновенПървоначално написано от ozzy
ок сорка ма си го написал като чели са свестни ма на външен вид за нищо не ставатПървоначално написано от sokol02
Exorcism !
А ко изках да го кажа щях да намекна ...Първоначално написано от ozzy
Предпочитам ги даже. Жени с манекенски пропорции изглеждат най-често кофти. Друго си е да пипнеш повече мръвка. Естествено под "пълни" нямам предвид 100 килограмови сумистки, а по-така закръглени-около 60 кг.
А бегайте у некоя кофа с тия клишета.Първоначално написано от gia_sena_mono
Аа не тва е уникално изказваанеПървоначално написано от Marky
![]()
Дебелите момичета ядат к*ра ама само в преносно значение![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз примерно харесвам такижа момичета но не мечоци примерно ... ако е ниска е нормално да е не дебела ами да ти се струва пулна ... олеле пиша пълни глупости яко съм във филма ... с финес сичко се оправа ... примерно момичето в което съм влубен е ниска и изглежда закръглена но сега се нави и си изкара карта за фитнес пак и на нейната възраст тепърва започва да расте
Добре бе... до сега НИКОЙ ли не прочете заглавието на темата?? "ПО-ПЪЛНИЧКИ", защо го обръщате на "дебели" не ми е ясно? По-пълни не означава дебели О.о
Who's next!
не!![]()
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
ами да ви кажа аз съм слаба,но немога да разбера какво против пълните момичета...ако говорим за хигиена то няма разлика колко кила си зависи от теб как се подържаш..
п.п Не говоря за ужасно дебелите тогава или е болест или просто е мърда![]()