.
Отговор в тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 392

Re: Всяко момиче заслужава да се чувства красиво.

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от sisonkasisi
    Как не ви е срам дори да си го помислите, че една личност може да се определи или харектеризира по някакви си килограми.Няма грозни хора сред нас... има различни, които излизат от създадения стериотип за момента на мас медиите... ако по времето на Рубенс са се харесвали жените, които си имат всичко на всички нормални за една жена места... и са овековечени в неговите картини, сега този тип жени се заклеймяват с определения и 'меко казано' биват наричани 'пухкавички'...защо ли? Ами, защото някой някъде е решил, че нормалната жена трябва да изглежда сякаш не е яла нормално от години... да е с височина, която излиза от нормалните стандарти... защото повечето от нас дори не се доближават до завените мерки на един уважаващ себе си модел...Накъдето и да погледнем около нас - кориците на списанията, вестниците, телевизията... отвсякъде ни заливат с едини и същи лъжи... аз ги наричам лъжи, защото на всички тези снимки на модели - питам кое е истинското в тях - многото грим или многото поправки с Фотошоп... или крайния продукт, който се е получил и не съществува в реалния живот.И как да растат децата в това общество,питам аз??
    Така и от рано започват да не закусват сутрин, започват да не ядат това или онова... или си изяждат пред нас вечерята и после отиват и я повръщат... защото някой им е казал, че онези какички моделките – хубавиците по списанията, които всички харесват – така правят... а други правят точно обратното - депресират се от всичко това и започват да ядат в неограничени количества, за да притъпят болката от мисълта, че никога... ама никога дори няма и да се приближат до вида на един съвременен модел за красота... а вместо това те са поставени всекидневно на присмех от другите...
    92% от момичетата искат да променят външността си.
    57% от момичетата имат майка, която критикува своята външност.
    25% от момичетата, ще помислят за пластична операция.
    75% от момичетата имат проблеми с яденето, пият, пушат, агресивни са към връстниците си, когато се чувстват зле.
    Всяко 7-мо от 10 момичета мисли, че не е достатъчно добро или не отговаря на изискванията за външен вид, с постиженията си в училище и във връзките си с приятелите си и семейството си...
    Комплексирана си-ясно е...
    Излез на улицата и се огледай... Забеляза ли колко много КРАСИВИ СЛАБИ момичета има? Как го постигат? С желание а не със гледане на статистики и опплакване... Лично аз познавам едно супер секси и слабо момиче, което си нагъва джобове чипсове сладко кола в неограничени количества и не е напъляла и 1кг... Ще кажете има бърз метаболизъм-ами като ядете по 1 път не можете да имате бърз метаболизъм
    За да си в добра форма не е нужно да гладуваш... Преди да почнете някои от прослувутите диети от рода на ябълки и секс прочетете малко, ама в някой истински сайт като www.bb-team.org а не съветите на др. Емилова (тая ПАТКА, на чиито ПАТЕШКИ акъл маса народ се връзва)
    Абе, моля ти се! Ям честичко, не по много, но често - така, както казвате, че трябва да се яде. Защо тогава ако 2-3 дни се поотпусна и всичко ми се лепва? Понякога наистина не зависи от самите нас ... или поне не всичко зависи от нас.

Подкрепям напълно sisonkasisi. Не знам откъде е взел(а) там разните проценти, но ще допълня.
    Последните дни от учебната година мои съученички припадаха в часовете защото не са яли. Едната беше до 13-14 часа на едно млечно питие, другата само на вода. Една друга пък миналата година ходила по спешност в болницата, защото решила да го кара 10 дни само на вода. Това нормално ли е?? Те момичетата да не си ги решават сами тия работи - или гледат или слушат странични мнения. На една приятелка майка и и каза, че няма да я пусне на екскурзия ако не свали 4-5 кг. Една друга пък пусна малко коремче и майка и не спря да се шегува с нея. Мога още много примери да дам. Аз и затова съм решила никакви диети да не спазвам. Ужасявам се.

Външността в обкръжаващия ме свят е дотолкова от значение, че започвам да си мисля, че някои хора са болни направо.

Колкото до темата: Един човек има характер, той е личност, има свои ценности, свои мечти и желания, а външността ... тя е нещо толкова променимо, толкова незначително.
    Имаше преди един израз - По-добре се влюби в характера на човека, не във външността му, че като остареете и погрознеете, да има какво да си кажете.

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Za vseki pytnik si ima vlak!
    точно..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Град
    •••Пловдив•••
    обичам да има месце
    по добре така отколкото слабо до кокали момиче

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от pebals
    точно..
    За всеки влак си има пътници!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    От сега казвам-момичета,НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ОТСЛАБВАТЕ НЕНУЖНО.
    Имах малко коремче и реших да понамаля малко яденето.То хубаво го понамалих,бедрата ми станаха по-слаби,коремчето изчезна.Никога не съм била дебела-1.75 съм висока и тежа 55 кила,слаба съм.
    Обаче като поманалих яденето си викам 'Айде и занапред да ям по толкова,че да си седя точно толкова слаба,колкото искам'.И коремът ми се сви,започнах да ям още по-малко,и то не защото се опитвах да отслабна,а защото наистина не бях гладна.
    Резултатът-Тази сутрин излязох за около 20 минути и като се прибрах легнах да спя,защото нямах енергия.От неядене толкова нямам сили,че и най-простата физическа дейност ме уморява.И сега с мъки се опитвам да си върна организма към нормалното му състояние.
    Момичета-какво от това,че имате някой килограм отгоре.Като мен ли искате да станете? Да се изморявате от ходенето до магазина?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от kolarova
    а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
    1-генетично от родителите
    2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
    3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
    А ти знаеш ли, че се пише "нЕкомпЕтЕнтни", вместо "никомпитинтни"?

Отговора ми е твърдо нье !
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Аз лично сега си имам срашно готин приятел,който въобще не е дебел
    Но когато бях четвърти клас (сега съм девети) Си бадах точно по един слон Но той имаше страхотно излъчване! Винаги се усмихваше
    Отговора ми по темата е ДАААА!!!

ДАА ! Падам си по малко по заоблени дупенца , като прасковки да са даже и малко коремче да имат не е голям проблем. Въпреки , че аз лично се стремя да имам изрядно тяло , без излишни мазнини...

Like Redman said: More cushing for the Pushing

аз имах едно по пълно гадже от една страна са по свестни ама на външен вид ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Тапак .. не външния вид е всичко..
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Тоя пък колко е умен че не ми схвана наме ка ЦИТИРАМ:ОТ ЕДНА СТРАНА СА ПО-СВЕСТНИ... !!! има се в предвид че дори да не е дъ бест е свястна ма като загряваш кат албански релтан аз кво съм ти виновен

Град
    София
    Тоя пък колко е умен че не ми схвана наме ка ЦИТИРАМ:ОТ ЕДНА СТРАНА СА ПОСВЕСТНИ... !!! има се в предвид че дори да не е дъ бест е свястна ма като загряваш кат албански релтан аз кво съм ти виновен
    ок сорка ма си го написал като чели са свестни ма на външен вид за нищо не стават
    Exorcism !

Тоя пък колко е умен че не ми схвана наме ка ЦИТИРАМ:ОТ ЕДНА СТРАНА СА ПОСВЕСТНИ... !!! има се в предвид че дори да не е дъ бест е свястна ма като загряваш кат албански релтан аз кво съм ти виновен
    ок сорка ма си го написал като чели са свестни ма на външен вид за нищо не стават
    А ко изках да го кажа щях да намекна ...

Град
    Dresden
    Предпочитам ги даже. Жени с манекенски пропорции изглеждат най-често кофти. Друго си е да пипнеш повече мръвка. Естествено под "пълни" нямам предвид 100 килограмови сумистки, а по-така закръглени-около 60 кг.

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    точно..
    А бегайте у некоя кофа с тия клишета.

Цитирай Първоначално написано от Marky
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    точно..
    А бегайте у некоя кофа с тия клишета.
    Аа не тва е уникално изказваане

Дебелите момичета ядат к*ра ама само в преносно значение

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Аз примерно харесвам такижа момичета но не мечоци примерно ... ако е ниска е нормално да е не дебела ами да ти се струва пулна ... олеле пиша пълни глупости яко съм във филма ... с финес сичко се оправа ... примерно момичето в което съм влубен е ниска и изглежда закръглена но сега се нави и си изкара карта за фитнес пак и на нейната възраст тепърва започва да расте

Град
    във филма ..
    Добре бе... до сега НИКОЙ ли не прочете заглавието на темата?? "ПО-ПЪЛНИЧКИ", защо го обръщате на "дебели" не ми е ясно? По-пълни не означава дебели О.о

Who's next!

Фен
    Град
    Shumen
    не!
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

ами да ви кажа аз съм слаба,но немога да разбера какво против пълните момичета...ако говорим за хигиена то няма разлика колко кила си зависи от теб как се подържаш..
    п.п Не говоря за ужасно дебелите тогава или е болест или просто е мърда

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Не !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си