.
Отговор в тема
Страница 16 от 16 ПървиПърви ... 61213141516
Резултати от 376 до 392 от общо 392
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Za vseki pytnik si ima vlak!
    Точно!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от LaCritic
    Цитирай Първоначално написано от kolarova
    а вие никомпитинтни нлапета знаете ли че палнотата не винаги е вследствие от ядене
    1-генетично от родителите
    2-от стрес има хора слабеят я друти обрантното
    3-болест ако не сте чували ееееее на че има такива болести
    Аре престани да си търсиш оправдания, че си дебела като мамут! И като пишеш на клавиатурата не яж чипс, че пръстите ти се омазняват и пишеш неграмотно!
    Абе болести има ама...ако не ядеш кажи ми от въздуха ли ще напълнееш??? Намирате си оправдания,хлен4ите и нищо не правите,за да се отървете от мазните си сланини!Ей такива хора никак не ги уважавам,без воля и все някой им е виновен!
    П.С. и по-леко с 4ипса,4е много правописни грешки имаш,трябваше няколко минути да ти раз4итам правописа

Повече от фен
    зависи кфо разбираш под "пълнички момичета"

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    разбирам нещо грозно,сериозно,за нищо хубаво не се сещам като 4уя за пълни4ко моми4е

То трябва да се изясни какво се разбира под "по-пълнички". Мисля, че не става дума непременно за дебели или такива с шкембета, а просто, които имат повече.....месо. Образно казано. Very Happy Примерно, Преслава е по-пълничка, не е баш като останалите си колежки, ама пак е зверски секси. Така че...да, и по-пълничките са секси.

90 процента от момичетата в днешно време са слоне.също така като си избираш момиче гледай как е и тъщата,защото ако се влюбиш много и се ожениш жена ти ще стане горе долу като тъщата след 30 години.може да е запазена може и да е кат мекица.а иначе аз не харесвам нито пълнички нито добре закръгление нито дебели и секви такива.тва момиче дет има по голяма ръка от мъжа тва момиче ли е или крака му е като на ланс армстронг.

Емм то зависи какво разбираш под пълнички ... 180 см и 80 кг или 180 см и 70 кг ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да, стига да са симпатични и да не са прекалено пълни.

егати идиотите дет сте
    аз например бях болна и тогава надебелях и немога да смъкна килограмите
    не е никак приятно да прочетеш или разбереш, такива неморални мнения

Цитирай Първоначално написано от gabinceto19
    егати идиотите дет сте
    Няма такова нещо като "Не мога" Може би само с диета не става ... иска и гимнастики иоги спортуване бягане ... коремни преси

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    егати идиотите дет сте
    Няма такова нещо като "Не мога" Може би само с диета не става ... иска и гимнастики иоги спортуване бягане ... коремни преси :)
    ми пробвах не съм мързелива и не ми е особенно приятно да ме обиждаш

егати идиотите дет сте
    Няма такова нещо като "Не мога" Може би само с диета не става ... иска и гимнастики иоги спортуване бягане ... коремни преси
    Не те обиждам, даже се опитах да ти помогна ... ама няма никакъв начин да не може да ги свалиш тези кила освен ако не си на някакви хапове или си още болна ... на практика колко си висока и колко килограма си ... може преди да си била супер слаба и за това сега да ти се струва много тук може да споделиш никои не те познава

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В момента съм над 90 кг. до няколко месеца ще съм малко над 75. Инат му е майката.

gabinceto19, а ти не бъди прекалено докачлива.

егати идиотите дет сте
    Няма такова нещо като "Не мога" Може би само с диета не става ... иска и гимнастики иоги спортуване бягане ... коремни преси :)
    Не те обиждам, даже се опитах да ти помогна ... ама няма никакъв начин да не може да ги свалиш тези кила освен ако не си на някакви хапове или си още болна ... на практика колко си висока и колко килограма си ... може преди да си била супер слаба и за това сега да ти се струва много тук може да споделиш никои не те познава

1.60 - 60

Голям фен Аватара на notlike
    Зависи под какво разбираш пълничка. Допадат ми, да, но не и ако са отпуснати. Важно е да се спортува и да не се яде много мазно. Да ядеш шоколад лошо няма, ако ти дава енергия, с която да тренираш нещо. Ама тези чипсове, гризки, мазни пици, дюнери, джобове - направо холестеролна бомба. По-добре да ядеш свински ушички, отколкото такива неща Аз ям всичко от горепосочените (без уши, не знам защо..), но си правя сметката колко често да го правя, за да не съм отпуснат, а и тренирам волейбол всеки ден. Повечето от момичетата, които са по-закръглени (нека не ги обиждаме, хора сме), си падат по сладките изделия. То лошо няма, ама трябва енергията, която се получава, да се изразходи. Затова моят съвет е - СПОРТ. Диетите са само временно решение. Не е важно да се стопят 10 килограма за един месец, най-добре е по 2-3, но с постоянство, с думи нищо не става. И все пак запомнете - без едно може, ама с едно не може.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си