.
Отговор в тема
Страница 6 от 16 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 392
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Нищо ново под слънцето... Момчетата действително харесват кльощави момичета, а не нормални или пълнички. Защо? Хах мн е просто. Истината е че повечето момчета са хълбави... факт! Тези, които ходят на фитнес или тренират са просто божествени и на нас ни текат лигите по тях, НО нека кажем 70-80 % са само кожа и кости. Е извинете много ама е смешно момче-хилка да ходи с нормално или пълничко момиче, най-малкото защото ТЯ ЩЕ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО! и той ще изглежда като недоразвит до нея (какъвто всъщност е, но все пак ние не искаме другите да го разбират, че ще ни се развали имиджът). Затова въобще не ме учудва че повечето са отговорили "нееее", "никога", "дебелана", "слоница" и подобни. Така че, харесвайте си кльощавите момичета, а ние нормалните или пълничките ще ходим с батковците, които могат да вдигнат нашите 50-60 кила с една ръка...
    БРАВО БЕ! ЕВАЛА ! И аз се опитах да обясня това ама ест момчетата/мъжете се вдигнаха на нож Радвам се, че има и др на моето мнение
    pinki и аз се радвам че има МИСЛЕЩИ хора в тоя форум като теб, а не надувки, тоест извинете перфекционистки като Mihailova...

ПП pinki видях снимките ти и мога да кажа, че си мацка и половина. Mihailova е права за едно обаче - тя наистина няма бузи, а скули, вярно е... виж паласките са съвсем друго нещо все пак да бъдем перфекционистки
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Абее като говорехте назад за момичета които ядат разни калорични неща чипсове и ала бала ... Всеки ги яде ... Няма много хора които да ядат само ябълчици ии краставички... Просто някои момичета качват по бързо.. Е сега тези които се тъпчат нон стоп с такива екстри нема ги обсъждам

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от KathieXx
    Абее като говорехте назад за момичета които ядат разни калорични неща чипсове и ала бала ... Всеки ги яде ... Няма много хора които да ядат само ябълчици ии краставички... Просто някои момичета качват по бързо.. Е сега тези които се тъпчат нон стоп с такива екстри нема ги обсъждам
    ми има го и това, че някой си се тъпчат ама не им личи...баси как им завиждам
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

samo pylni4kite me prevli4at vuv slabite nevijdam nishto hubavo
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

От както ми направиха операциите започнах да пълнея,имам познати 1 хляб не им стига на ядене {през останалото време замезват},а са мега слаби вятър да ги духне ще ги издуха Мога да кажа че тия кг от операциите и да се кундя не мога да сваля но нямаше как бях предупредена но смятах че няма да кача повече от 2-3кг от теглото си,но уви иииииии кво ся че някакав не ме харесвал,че кът не ме харесва да ме вземе у тях,да не ме гледат хората момичето {с бузките} абе момиче супер си си,ако бях момче щях да те взема,не се тревожи те тука събраня някви ЛАЙНЕНЦА,така че споко
    момчета това което пишете не говори на добре за българия ,а аз се чудя що казват че в България останали малоумниците
    Същото се отнася и за някои момичета
    Вземете прочетете нещо за болести какво води до тях и всякакви такива най-вече за стреса
    Учете брееее

не сме седнали да учим биология и болести
    а всеки да си каже вкуса

и това с фитнеса... ми аз ходя на фитнес и пак харесвам слабичките..

и темата мисля, че се питат момчетата дали харесват по-слаби момичета - вие какво пишете и се защитавате не мога да разбера и да ни убеждавате какво да харесваме.. ако забелязвате само момичета си пишете тук..

всеки си има различен вкус - не се месете, а се поучете кое е вървежно според някои

аз се изказах
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    а всеки да си каже вкуса

и темата мисля, че се питат момчетата дали харесват по-слаби момичета - вие какво пишете и се защитавате не мога да разбера и да ни убеждавате какво да харесваме.. ако забелязвате само момичета си пишете тук..

всеки си има различен вкус - не се месете, а се поучете кое е вървежно според някои

аз се изказах
    чувал ли си за женската злоба.. която като види нещо че го няма и започва да се заяжда.. не цитирам имена !

xaxaaxax
    М-да, вярно.. права си

всички мн се фъчкат на вървежни, но са малко истинските 'кралици' ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    В облаците ;]
    xaxaaxax
    М-да, вярно.. права си

всички мн се фъчкат на вървежни, но са малко истинските 'кралици' ;д
    мислиш като мен ще те взимам за казанлък

ХАхахХахах, да ми покажеш как ухае долината на розите ли :P
    -=-

Това с бузите е простотия.
    И аз познавам момичета, дето нямат бузи даже слаби в лице, пък са широкички в ханша... Всичко е ген.

И също мега странно и чудно ми се видя, къде пък се слага Михайлова към добре изглеждащите и че нямала била бузи - а скули??
    Първо бас бая наедряла ми се види, да не кажа дебела..
    И второ - окей може и да имаш изразени скули, но наред с пухестите бузи ;д;д
    Не искам да обиждам, злорадствам и т.н., ама това да се правиш на някой и да обсуждаш другите, пък ти да си една/по-зле от тях е леко казано: комично...

Шш тва да дискутираш с жена е като да спориш с развалено радио даева.. пуу

Град
    В облаците ;]
    -=-

И аз познавам момичета, дето нямат бузи даже слаби в лице, пък са широкички в ханша... Всичко е ген.

И също мега странно и чудно ми се видя, къде пък се слага Михайлова към добре изглеждащите и че нямала била бузи - а скули??
    Не искам да обиждам, злорадствам и т.н., ама това да се правиш на някой и да обсуждаш другите, пък ти да си една/по-зле от тях е леко казано: комично...

на мен ли го казваш пък за долината на розите идвай ще намерим каде да спиш

Супер фен Аватара на pinki
    -=-

Хе шефе 1 да сме на едно мнение Дай да те цункам
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

hottie
    Guest
    Въобще не следя разховора, но според мен Mihailova е секси

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз съм момиче и ще изкажа мнение че от момичешка гледна точка за мен по-пълничките са по сладк ии готини!!! Пък който както го предпочита...

хахахаххаха Михайлова няма бузи..вие слепи ли сте...на черното бяло да казвате...СКУЛИ има момичето, за жалост не всеки може да се похвали с такива. Пък другото момиче си има бузи, но това не я прави по грозна....

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от plushinka1
    хахахаххаха Михайлова няма бузи..вие слепи ли сте...на черното бяло да казвате...СКУЛИ има момичето, за жалост не всеки може да се похвали с такива. Пък другото момиче си има бузи, но това не я прави по грозна....
    suglasen sum s teb

Цитирай Първоначално написано от sarin4eto
    а всеки да си каже вкуса

аз се изказах
    чувал ли си за женската злоба.. която като види нещо че го няма и започва да се заяжда.. не цитирам имена !
    +1
    Готина тема
    По темата няма против пълничките и дебелите хора, не всеки има добър метаболизъм, има хора с болести.Аз самата трябва непрекъснато да гладувам, за да изглеждам прилично, разваля ли режима - ставам си кюфтенце и това си е- не ми пука, не съм перфекционистка, не мисля че външния вид е най-важното нещо в един човек. Саринчето няма бузи, и си е хубаво, слабичко момиче. Михайлова пък избива комплекси...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

ем по-добре са от некви гърчава

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Нищо ново под слънцето... Момчетата действително харесват кльощави момичета, а не нормални или пълнички. Защо? Хах мн е просто. Истината е че повечето момчета са хълбави... факт! Тези, които ходят на фитнес или тренират са просто божествени и на нас ни текат лигите по тях, НО нека кажем 70-80 % са само кожа и кости. Е извинете много ама е смешно момче-хилка да ходи с нормално или пълничко момиче, най-малкото защото ТЯ ЩЕ ТЕЖИ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО! и той ще изглежда като недоразвит до нея (какъвто всъщност е, но все пак ние не искаме другите да го разбират, че ще ни се развали имиджът). Затова въобще не ме учудва че повечето са отговорили "нееее", "никога", "дебелана", "слоница" и подобни. Така че, харесвайте си кльощавите момичета, а ние нормалните или пълничките ще ходим с батковците, които могат да вдигнат нашите 50-60 кила с една ръка...

Едно от трите смислени мнения.
    Don't worry, be happy!

Град
    ВаРнА
    хмм по-пълнички... MORE CUSHION FOR THE PUSHIN !!!
    ~{_.:._}~ Opel & Honda Team - Варна ~{_.:._}~ | SkYp3 - deathgiver666
    =======================
    1110.0100.11111000111
    =======================
    Е.4.7С7
    =======================
    16.4.3707
    =======================

Град
    Саламанка,Испания

За мен това е перфектното тяло за една се жена ( момиче )
    Не мога да разбера защо когато някой каже че еди-коя си ( Марая ) е затлъстяла го нападате и му показвате АНОРЕКСИЧКИ като мисля че е ЯСНО,че не това иска той ... това че сте с леко наднормено тегло,не означава че трябва да нападате,или да твърдите че мъжете не разбираме,че нямаме такива проблеми ... тн. Над 60 килограмови момичета за ръст под/около 170 си е наднормено.Не казвам да сте по 40 кила,но 55/50 е една страхотна цифра и форма.Но наистина имеше един човек прав,като спомена че наскоро много са затлъстялите момичета.Отдавна не се бях разхождал по Витошка и видях ужасно много момичета,които просто са се отпуснали и си папкат на воля,но пък си им личи че преди това са били по слаби,обличат се много добре,обаче са запазили същите маниери,и изглежда сякаш имат едно самочувствие без СЕГАШНО покритие.
    Reality is wrong,dreams are for real.

^ Перфектно казано!
    100% мисля по този начин

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Ами точен пример е моя приятел.. Той обича не дебели, а такива като мен. 170 см и 60-65 кг.. Там някъде е неговия вкус. И аз съм си там някъде.. Но бях и 75 преди 2 месеца и той пак си ме обичаше... Незнам защо всички гледате дали едно момиче има по- голям задник или по- малък... Това са глупости според мен. А и аз не отслабнах заради него или някой друг, а заради себе си, защото така реших че искам да бъде. Има хора с различни вкусове. Някой по- горе беше казал , че иска да прави секс и да се удря в кокали... Е, но има и други, които искат да си им е мекичко. Не говодя за адските дебелани, а за приятно закръгленките момичета. Но както вече казах, всеки има различно мнение относно слаб, закръглен и дебел...
    Еми ,ако можеш да отслабнеш или да се опиташ поне ще е добре... според мен си с наднормено тегло ....
    И да не би случайно да си ме виждал/а , че да знаеш как ми стоят килограмите... Просто аз така си се харесвам, но реших да си понямаля малко обиколките. Имам си хубаво, не кльощаво оформено дупе, баджаци като козуначета и мекичко коремче. И малко паласки които исках да махна защото не ме кефиха, и почти ги махнах.. Аз не мисля че съм с наднормено тегло, защото не се възприемам като дебелана а и хората си ме харесват такава

Не съм съгласен с такива твърдения , "Ама той ако ме обича , и 60-70 килограма да съм няма значение " Това е твърдение на грозните Понеже ви мързи малко да се стегнете в кръста и да почнете да ядете както си трябва умерено и здравословно , не да гмурате боклуци и каквото ви падне по всяко време , значи аз мога да тренирам всеки ден и волейбол и фитнес , а вие да гмурате яко ... да ходите по кафетата и да кръстосвате магазинте.Не ми харесват! , нямам нищо против кой с каква фигура е всеки си преценява сам за себе си , но не бих облагодетелствал някоя закруглена , няма как да стане , предпочитам някоя спортистка , или поне някое обикновенно момиче със що годе добро тяло. Няма да съм на принципа "Хубавите круши "свиниете" ги яли"

Град
    Хасково
    Аз пак си казвам, че не е задължително да си перфекно слаб! Всеки си решава сам как да се храни и как да изглежда! Както и съм на мнение, че дали си 45 кг или 85 кг, пак ще си намериш половинката, която няма да цени перфектността ти, а качествата ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си