- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
pinki и аз се радвам че има МИСЛЕЩИ хора в тоя форум като теб, а не надувки, тоест извинете перфекционистки като Mihailova...Първоначално написано от pinki
ПП pinki видях снимките ти и мога да кажа, че си мацка и половина. Mihailova е права за едно обаче - тя наистина няма бузи, а скули, вярно е... виж паласките са съвсем друго нещовсе пак да бъдем перфекционистки
Първоначално написано от Riot
Абее като говорехте назад за момичета които ядат разни калорични неща чипсове и ала бала ... Всеки ги яде ... Няма много хора които да ядат само ябълчици ии краставички... Просто някои момичета качват по бързо.. Е сега тези които се тъпчат нон стоп с такива екстри нема ги обсъждам![]()
ми има го и това, че някой си се тъпчат ама не им личи...баси как им завиждамПървоначално написано от KathieXx
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
samo pylni4kite me prevli4at vuv slabite nevijdam nishto hubavo
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
От както ми направиха операциите започнах да пълнея,имам познати 1 хляб не им стига на ядене {през останалото време замезват},а са мега слаби вятър да ги духне ще ги издуха Мога да кажа че тия кг от операциите и да се кундя не мога да сваля но нямаше как бях предупредена но смятах че няма да кача повече от 2-3кг от теглото си,но уви иииииии кво ся че някакав не ме харесвал,че кът не ме харесва да ме вземе у тях,да не ме гледат хората момичето {с бузките} абе момиче супер си си,ако бях момче щях да те взема,не се тревожи те тука събраня някви ЛАЙНЕНЦА,така че споко
момчета това което пишете не говори на добре за българия ,а аз се чудя що казват че в България останали малоумниците![]()
![]()
![]()
Същото се отнася и за някои момичета![]()
Вземете прочетете нещо за болести какво води до тях и всякакви такива най-вече за стреса
Учете брееее![]()
![]()
![]()
не сме седнали да учим биология и болести
а всеки да си каже вкуса
и това с фитнеса... ми аз ходя на фитнес и пак харесвам слабичките..
и темата мисля, че се питат момчетата дали харесват по-слаби момичета - вие какво пишете и се защитавате не мога да разбера и да ни убеждавате какво да харесваме.. ако забелязвате само момичета си пишете тук..
всеки си има различен вкус - не се месете, а се поучете кое е вървежно според някои
аз се изказах![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
xaxaaxax
М-да, вярно.. права си
всички мн се фъчкат на вървежни, но са малко истинските 'кралици' ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ХАхахХахах, да ми покажеш как ухае долината на розите ли :P![]()
-=-
Това с бузите е простотия.
И аз познавам момичета, дето нямат бузи даже слаби в лице, пък са широкички в ханша... Всичко е ген.
И също мега странно и чудно ми се видя, къде пък се слага Михайлова към добре изглеждащите и че нямала била бузи - а скули??![]()
![]()
Първо бас бая наедряла ми се види, да не кажа дебела..
И второ - окей може и да имаш изразени скули, но наред с пухестите бузи ;д;д
Не искам да обиждам, злорадствам и т.н., ама това да се правиш на някой и да обсуждаш другите, пък ти да си една/по-зле от тях е леко казано: комично...
Шш тва да дискутираш с жена е като да спориш с развалено радио даева.. пуу
Хе шефе 1 да сме на едно мнениеПървоначално написано от MakeMeLaugh
Дай да те цункам
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Въобще не следя разховора, но според мен Mihailova е секси![]()
Аз съм момиче и ще изкажа мнение че от момичешка гледна точка за мен по-пълничките са по сладк ии готини!!!Пък който както го предпочита...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хахахаххаха Михайлова няма бузи..вие слепи ли сте...на черното бяло да казвате...СКУЛИ има момичето, за жалост не всеки може да се похвали с такива. Пък другото момиче си има бузи, но това не я прави по грозна....![]()
suglasen sum s tebПървоначално написано от plushinka1
![]()
+1Първоначално написано от sarin4eto
Готина тема![]()
По тематаняма против пълничките и дебелите хора, не всеки има добър метаболизъм, има хора с болести.Аз самата трябва непрекъснато да гладувам, за да изглеждам прилично, разваля ли режима - ставам си кюфтенце и това си е- не ми пука, не съм перфекционистка, не мисля че външния вид е най-важното нещо в един човек. Саринчето няма бузи, и си е хубаво, слабичко момиче. Михайлова пък избива комплекси...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Едно от трите смислени мнения.
Don't worry, be happy!
хмм по-пълнички... MORE CUSHION FOR THE PUSHIN !!!![]()
![]()
![]()
![]()
~{_.:._}~ Opel & Honda Team - Варна ~{_.:._}~ | SkYp3 - deathgiver666
=======================
1110.0100.11111000111
=======================
Е.4.7С7
=======================
16.4.3707
=======================
За мен това е перфектното тяло за една се жена ( момиче )
Не мога да разбера защо когато някой каже че еди-коя си ( Марая ) е затлъстяла го нападате и му показвате АНОРЕКСИЧКИ като мисля че е ЯСНО,че не това иска той ... това че сте с леко наднормено тегло,не означава че трябва да нападате,или да твърдите че мъжете не разбираме,че нямаме такива проблеми ... тн. Над 60 килограмови момичета за ръст под/около 170 си е наднормено.Не казвам да сте по 40 кила,но 55/50 е една страхотна цифра и форма.Но наистина имеше един човек прав,като спомена че наскоро много са затлъстялите момичета.Отдавна не се бях разхождал по Витошка и видях ужасно много момичета,които просто са се отпуснали и си папкат на воля,но пък си им личи че преди това са били по слаби,обличат се много добре,обаче са запазили същите маниери,и изглежда сякаш имат едно самочувствие без СЕГАШНО покритие.
Reality is wrong,dreams are for real.
^ Перфектно казано!
100% мисля по този начин![]()
И да не би случайно да си ме виждал/а , че да знаеш как ми стоят килограмите... Просто аз така си се харесвам, но реших да си понямаля малко обиколките. Имам си хубаво, не кльощаво оформено дупе, баджаци като козуначетаПървоначално написано от eXpl0d3
и мекичко коремче. И малко паласки които исках да махна защото не ме кефиха, и почти ги махнах.. Аз не мисля че съм с наднормено тегло, защото не се възприемам като дебелана а и хората си ме харесват такава
![]()
Не съм съгласен с такива твърдения , "Ама той ако ме обича , и 60-70 килограма да съм няма значение " Това е твърдение на грозните![]()
Понеже ви мързи малко да се стегнете в кръста и да почнете да ядете както си трябва умерено и здравословно , не да гмурате боклуци и каквото ви падне по всяко време , значи аз мога да тренирам всеки ден и волейбол и фитнес , а вие да гмурате яко ... да ходите по кафетата и да кръстосвате магазинте.Не ми харесват! , нямам нищо против кой с каква фигура е всеки си преценява сам за себе си , но не бих облагодетелствал някоя закруглена , няма как да стане , предпочитам някоя спортистка , или поне някое обикновенно момиче със що годе добро тяло. Няма да съм на принципа "Хубавите круши "свиниете" ги яли"
![]()
![]()