- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате ли по пълнички момичета?
Наистина няма значение! Ти ако се влюбваш във фигурата, някои хора се влюбват в душата! Например майка ми в момента е 110 кг някъде и е висока колкото мен. Не е отчайващо дебела, но е едра и висока жена. Има корем, крака, задник в повечко, но баща ми пак си й казва, че тя за него си е най- красивата на света. Просто си я обича и това си личи по очите му.... Докато тук всеки си лае както си знае.. "Перфектните" се фукат и се надпреварват коя от коя е по- добра и коя имала бузи и коя нямала! Тъпотия! Всеки има РАЗЛИЧЕН ВКУС! Разберете го най- накрая. Не може да си налагате мнението на другите!Първоначално написано от neystoim
аз самата съм си леко закръглена.. но не страдам от липса на внимание от момчетата..![]()
Да така е съгласен съм със теб наистина , но все пак фигурата е от голямо значение , представи си ме мен дето съм 66 , 1.85 висок да имам някоя приятелка дето е 70 килограма и 1.60 е не варви някакво , независимо от това ,че е мн. готина като човек или някое др. положително качество... По принцип всеки е прав за себе сиНо за всеки влак си има пътници
![]()
65 килограма съм .. И мнооооооооого ли съм дебела .. Защо говорите глупости
Ето още една .. И извинявам се за надписите импулс , просто ги бях изтрила от пц-то![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
^ Моите поздравления, много си готина :P
Come out, come out wherever you are...
Първоначално написано от summerlove66
![]()
не ме нападайте така само , в смисал , аз говоря за тези дето са 1.50 - 1.60 в тая граница въбще пък и , не се казва какво се има в предвид с това " по-пълнички" Ти не си пълна, даже си супер
, защото килограмите ти са разположени правилно навсякаде , докато има някой който трупат само на г*з или на стомах
![]()
Луди хора направи ги 50 направи ги 49 после се разболей от анорексия и умри поради суетата си ! Оставете хоратата да си се харесват и без това останаха твърде малко такиваПървоначално написано от Mihailova
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
в този форум всички сте диетолозиПървоначално написано от Armani_P
и много разбирате боравите с цифрите и не ви пука лошо няма стига да не ви вярват мн мн че ако всеки се вслушва в първия "майстор тричко знае всичко" света ще се насели с циркови изруди
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Да бе как не пича си го каза много вярно и точно , Аз съм напулно съгласен с неговите думи , та като харесваш "свиниеее" ние какво да ти направим всеки си има мнение по въпросаПървоначално написано от OCINKO
![]()
![]()
Mihailova си е супер. По-добре да си перфекционистка и да се стремиш към по-добро, отколкото да си дебела и да се примиряваш с това.
Браво мацка!
Другото момиче има бузи, определено.
Защо всички казвате "Не съм перфектна" и после като пуснете снимки и ви оплюят едно яко, спорите в обратното?
ПТ. Винаги средното положение е най-добре. А и като цяло, темата е безсмислена. Различни хора - различни виждания. Според мен килограмите нямат особено значение, защото може да са разпределени на едно и друго място, може да има тежки кости момичето и тн. Снимки му е майката. Може да си 170 и 40кг. може и да си 170 и 70 кила.. зависи..
Съжалявам, но не съм напълно съгласна с теб... Има хора, които не спират да се тъпчат с боклуци и не спортуват, а са слаби. Има хора на които им е заложено да са по-едри, да качват лесно и да свалят много трудно.Първоначално написано от WaKo
summerlove66
на бас , че не си 65 килограма. На тая снимка нямаш 60![]()
моля дефинирайте пълничко момиче ... щот примерно 160 висока и 60-65кг е вече доста доста тежка категория
Абее дебели не, ама тряа да има к'во да се хване!!!![]()
Абе ти снимката на аватара видял ли си си?Първоначално написано от stratega
![]()
ТОЙ СИ МЕ ОБИЧА ДОРИ ДА СЪМ 70 кила ...
Е добре бе ... как може такова нещо![]()
АМИ ако той пусне бирено шкембе,не се бръсне и не се поддържа външно?
НИМА няма да му направите забележка ?
НО въпреки това се обиждате на думите ПОНАПЪЛНЯЛА СИ ...
Тука в тоя форум ме обърквате.Вие тея кила,не ги махате ЗАРАДИ гаджетата си,а заради САМИТЕ ВАС.НЕ РАЗБИРАМ какъв е проблема да правиш каквото е нужно за да се чувстваш добре,желан и красив...А ако се чувствате така с качени кила - тогава не може да се обиждате на гаджетата ви ако намекнат нещо.И пак повтарям :
ПРАВЕТЕ ГО ЗА СЕБЕ СИ!ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ПОДОБРЯВА,А НЕ ДА ДЕГРАДИРА,И ДА СЕ ОБЯСНЯВА...
Reality is wrong,dreams are for real.
Трябва да си има месце,а не само гол кокал..![]()
Smile!?
Първоначално написано от Armani_P
А така пичке,аз съм 100 кила и ако свалям,мах да сваля 4-5 кг.
Искам да съм здрав а не някъв хърбав клечо на една плюнка живот.
Напротив познавам поне 3 момичета слаби но със големи бузи и двойна брадичка!Да не говорим колко още такива съм виждала..Първоначално написано от Mihailova
никой не изглежда перфектно и не е перфектен
Несъм нападала той сам си каза че предпочита болни..прочети затова сложих снимки на анорексички..Първоначално написано от Armani_P
Първоначално написано от Armani_P
А интересно ми е кой ти каза, че пълните не се поддържат, или че момчетата ако пуснат бирени шкембета и не се бръснат!?!
И НЕ, не се обиждам като ми каже, че съм понапълняла, защото той никога няма да ми го каже, защото на него това не му прави впечатление.
И ДА, ще го обичам ако ще и 5 бирени шкембета да има...
А знаеш ли и колко "перфектни" момиченца съм виждала, които даже сутрин и лицето не си мият!?! Интересно ми е кой ти каза, че да си закръглен задължително означава, че не се поддържаш! Аз мога а ти кажа, че сега съм около 67 и съм 169-170 и се чувствам и перфектно и желана и не ми липсва мъжко внимание!
Ем зависи си да ти кажа. Аз не съм дебела, 49 съм сега, 50 ми е максимумът, ама имах желание да сваля там някое и друго кило. И го споделих на гаджето и той се развика: "Само смей да ми слабееш, ти луда ли си бе, аз като те шляпна отзад не искам да си насиня ръката в кокали!!! Само един сантиметър да липсва от тва дупе и тия цици, ще видиш ти! Даже ела да те черпя един хамбургер..."Първоначално написано от Armani_P
Та я пак?