.
Отговор в тема
Страница 7 от 16 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 392
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от neystoim
    Не съм съгласен с такива твърдения , "Ама той ако ме обича , и 60-70 килограма да съм няма значение "
    Наистина няма значение! Ти ако се влюбваш във фигурата, някои хора се влюбват в душата! Например майка ми в момента е 110 кг някъде и е висока колкото мен. Не е отчайващо дебела, но е едра и висока жена. Има корем, крака, задник в повечко, но баща ми пак си й казва, че тя за него си е най- красивата на света. Просто си я обича и това си личи по очите му.... Докато тук всеки си лае както си знае.. "Перфектните" се фукат и се надпреварват коя от коя е по- добра и коя имала бузи и коя нямала! Тъпотия! Всеки има РАЗЛИЧЕН ВКУС! Разберете го най- накрая. Не може да си налагате мнението на другите!

Град
    Елхово
    аз самата съм си леко закръглена.. но не страдам от липса на внимание от момчетата..

Да така е съгласен съм със теб наистина , но все пак фигурата е от голямо значение , представи си ме мен дето съм 66 , 1.85 висок да имам някоя приятелка дето е 70 килограма и 1.60 е не варви някакво , независимо от това ,че е мн. готина като човек или някое др. положително качество... По принцип всеки е прав за себе си Но за всеки влак си има пътници

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от neystoim
    Да така е съгласен съм със теб наистина , но все пак фигурата е от голямо значение , представи си ме мен дето съм 66 , 1.85 висок да имам някоя приятелка дето е 70 килограма и 1.60 е не варви някакво , независимо от това ,че е мн. готина като човек или някое др. положително качество... По принцип всеки е прав за себе си Но за всеки влак си има пътници
    Еми точно за това ти си харесваш по- мъничките, за да си отивате.

65 килограма съм .. И мнооооооооого ли съм дебела .. Защо говорите глупости

Ето още една .. И извинявам се за надписите импулс , просто ги бях изтрила от пц-то
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    In the middle of nowhere
    ^ Моите поздравления, много си готина :P
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от summerlove66

65 килограма съм .. И мнооооооооого ли съм дебела .. Защо говорите глупости

Ето още една .. И извинявам се за надписите импулс , просто ги бях изтрила от пц-то

не ме нападайте така само , в смисал , аз говоря за тези дето са 1.50 - 1.60 в тая граница въбще пък и , не се казва какво се има в предвид с това " по-пълнички" Ти не си пълна, даже си супер , защото килограмите ти са разположени правилно навсякаде , докато има някой който трупат само на г*з или на стомах

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Саринчето , баш дебела не си , но 53 са малко повечко от нужното. Направи ги 50 и всичко ще е наред.
    Луди хора направи ги 50 направи ги 49 после се разболей от анорексия и умри поради суетата си ! Оставете хоратата да си се харесват и без това останаха твърде малко такива
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P

За мен това е перфектното тяло за една се жена ( момиче )
    Не мога да разбера защо когато някой каже че еди-коя си ( Марая ) е затлъстяла го нападате и му показвате АНОРЕКСИЧКИ като мисля че е ЯСНО,че не това иска той ... това че сте с леко наднормено тегло,не означава че трябва да нападате,или да твърдите че мъжете не разбираме,че нямаме такива проблеми ... тн. Над 60 килограмови момичета за ръст под/около 170 си е наднормено.Не казвам да сте по 40 кила,но 55/50 е една страхотна цифра и форма.Но наистина имеше един човек прав,като спомена че наскоро много са затлъстялите момичета.Отдавна не се бях разхождал по Витошка и видях ужасно много момичета,които просто са се отпуснали и си папкат на воля,но пък си им личи че преди това са били по слаби,обличат се много добре,обаче са запазили същите маниери,и изглежда сякаш имат едно самочувствие без СЕГАШНО покритие.
    в този форум всички сте диетолози и много разбирате боравите с цифрите и не ви пука лошо няма стига да не ви вярват мн мн че ако всеки се вслушва в първия "майстор тричко знае всичко" света ще се насели с циркови изруди
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Цитирай Първоначално написано от OCINKO

Не мога да разбера защо когато някой каже че еди-коя си ( Марая ) е затлъстяла го нападате и му показвате АНОРЕКСИЧКИ като мисля че е ЯСНО,че не това иска той ... това че сте с леко наднормено тегло,не означава че трябва да нападате,или да твърдите че мъжете не разбираме,че нямаме такива проблеми ... тн. Над 60 килограмови момичета за ръст под/около 170 си е наднормено.Не казвам да сте по 40 кила,но 55/50 е една страхотна цифра и форма.Но наистина имеше един човек прав,като спомена че наскоро много са затлъстялите момичета.Отдавна не се бях разхождал по Витошка и видях ужасно много момичета,които просто са се отпуснали и си папкат на воля,но пък си им личи че преди това са били по слаби,обличат се много добре,обаче са запазили същите маниери,и изглежда сякаш имат едно самочувствие без СЕГАШНО покритие.
    в този форум всички сте диетолози и много разбирате боравите с цифрите и не ви пука лошо няма стига да не ви вярват мн мн че ако всеки се вслушва в първия "майстор тричко знае всичко" света ще се насели с циркови изруди
    Да бе как не пича си го каза много вярно и точно , Аз съм напулно съгласен с неговите думи , та като харесваш "свиниеее" ние какво да ти направим всеки си има мнение по въпроса

Град
    На слънцето :>
    Mihailova си е супер. По-добре да си перфекционистка и да се стремиш към по-добро, отколкото да си дебела и да се примиряваш с това.
    Браво мацка!

Другото момиче има бузи, определено.

Защо всички казвате "Не съм перфектна" и после като пуснете снимки и ви оплюят едно яко, спорите в обратното?

ПТ. Винаги средното положение е най-добре. А и като цяло, темата е безсмислена. Различни хора - различни виждания. Според мен килограмите нямат особено значение, защото може да са разпределени на едно и друго място, може да има тежки кости момичето и тн. Снимки му е майката. Може да си 170 и 40кг. може и да си 170 и 70 кила.. зависи..

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Не, като го вкарам искам да простърже на кокал А такива дето са "по-пълнички" много ме дразнят, защото са такива от мързел, а не от друго и вместо да се стегнат, да спрат да ядат боклуци и да поспортуват малко само се чудят в какви по-тесни дънки да се вкарат, та да не им личат сланините и да се оплакват.
    Съжалявам, но не съм напълно съгласна с теб... Има хора, които не спират да се тъпчат с боклуци и не спортуват, а са слаби. Има хора на които им е заложено да са по-едри, да качват лесно и да свалят много трудно.

summerlove66

на бас , че не си 65 килограма. На тая снимка нямаш 60

моля дефинирайте пълничко момиче ... щот примерно 160 висока и 60-65кг е вече доста доста тежка категория

Абее дебели не, ама тряа да има к'во да се хване!!!

Цитирай Първоначално написано от stratega
    summerlove66

на бас , че не си 65 килограма. На тая снимка нямаш 60
    Абе ти снимката на аватара видял ли си си?

Град
    Саламанка,Испания
    ТОЙ СИ МЕ ОБИЧА ДОРИ ДА СЪМ 70 кила ...

Е добре бе ... как може такова нещо
    АМИ ако той пусне бирено шкембе,не се бръсне и не се поддържа външно?
    НИМА няма да му направите забележка ?
    НО въпреки това се обиждате на думите ПОНАПЪЛНЯЛА СИ ...
    Тука в тоя форум ме обърквате.Вие тея кила,не ги махате ЗАРАДИ гаджетата си,а заради САМИТЕ ВАС.НЕ РАЗБИРАМ какъв е проблема да правиш каквото е нужно за да се чувстваш добре,желан и красив...А ако се чувствате така с качени кила - тогава не може да се обиждате на гаджетата ви ако намекнат нещо.И пак повтарям :

ПРАВЕТЕ ГО ЗА СЕБЕ СИ!ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ПОДОБРЯВА,А НЕ ДА ДЕГРАДИРА,И ДА СЕ ОБЯСНЯВА...
    Reality is wrong,dreams are for real.

Град
    София
    Трябва да си има месце,а не само гол кокал..
    Smile!?

Тука в тоя форум ме обърквате.Вие тея кила,не ги махате ЗАРАДИ гаджетата си,а заради САМИТЕ ВАС.НЕ РАЗБИРАМ какъв е проблема да правиш каквото е нужно за да се чувстваш добре,желан и красив...А ако се чувствате така с качени кила - тогава не може да се обиждате на гаджетата ви ако намекнат нещо.И пак повтарям :

ПРАВЕТЕ ГО ЗА СЕБЕ СИ!ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ПОДОБРЯВА,А НЕ ДА ДЕГРАДИРА,И ДА СЕ ОБЯСНЯВА...

А така пичке,аз съм 100 кила и ако свалям,мах да сваля 4-5 кг.
    Искам да съм здрав а не някъв хърбав клечо на една плюнка живот.

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    По лицето си личи всичко. Погледни бузите и тогава ми говори. Това , че ти не си перфекционистка , че тя не е или , че половината форум не са , не означава , че аз не съм. Една жена трябва да изглежда перфектно.
    Напротив познавам поне 3 момичета слаби но със големи бузи и двойна брадичка!Да не говорим колко още такива съм виждала..

никой не изглежда перфектно и не е перфектен

Несъм нападала той сам си каза че предпочита болни..прочети затова сложих снимки на анорексички..

Град
    Хасково

А интересно ми е кой ти каза, че пълните не се поддържат, или че момчетата ако пуснат бирени шкембета и не се бръснат!?!
    И НЕ, не се обиждам като ми каже, че съм понапълняла, защото той никога няма да ми го каже, защото на него това не му прави впечатление.
    И ДА, ще го обичам ако ще и 5 бирени шкембета да има...
    А знаеш ли и колко "перфектни" момиченца съм виждала, които даже сутрин и лицето не си мият!?! Интересно ми е кой ти каза, че да си закръглен задължително означава, че не се поддържаш! Аз мога а ти кажа, че сега съм около 67 и съм 169-170 и се чувствам и перфектно и желана и не ми липсва мъжко внимание!

да Красавица ХАХАХА

Град
    Paradise

Ем зависи си да ти кажа. Аз не съм дебела, 49 съм сега, 50 ми е максимумът, ама имах желание да сваля там някое и друго кило. И го споделих на гаджето и той се развика: "Само смей да ми слабееш, ти луда ли си бе, аз като те шляпна отзад не искам да си насиня ръката в кокали!!! Само един сантиметър да липсва от тва дупе и тия цици, ще видиш ти! Даже ела да те черпя един хамбургер..."
    Та я пак?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си