- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ах Тези СЕЛЯНИ
Първоначално написано от Nakadah
м да това,че софиянци се мислят за много важни и за нз какви още,а МЕ-кат и си измислят думи и си мислят,че това бил начинаако се говореше така,така и щеше да се пише,ама то не е да го обясняваш това на хора със самочувствие,само защото живеят в столицата...не знам ограничен ли си къв си ама това че викаш на всички селяци не те прави по различен
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Никой не се мисли за важен.Вие се правите на интересни.Като ви е през уя за възможностите в София за какво изобщо пишете тука-разбира се да ни кажете колко било мръсно и какви задръствания имало.Тука половината не са стъпвали в сф а коментират яко.Нещо сте си въобразили, че софиянци са надути.Това са определени мижитурки в форумите който са метър и 20 и нямат друг живот
не, това, според мен, са тези в градския транспорт... тези по улиците и магазините и въобще навсякъде... тия във форума много ми дреме дали са софиянци, мелникчани, варньенци, бургазлии или каквито и да било! В една болница чух разговор между 2 мед. сестри "айде на кафае" и то толкова мазно "кафае", че чак ми идеше да се издрайфам! НЕ! Не сте най-великите! НЕ! Не сте с най-правилния говор! НЕ! Не сте с най-чистия град и вие сте си виновни за това, не селяците, които използвате за оправдание... ебах ви и манталитета, ебах ви и чудото!Първоначално написано от D12Respect
там е друго интелектуалното ниво... и столичаните там нямат нищо против тях... докато тука ако не изразят своя смут и протест, не могат![]()
Ооо да бе, нямат![]()
![]()
![]()
Аз ги разбирам хората, които се преместват от селото им в София. Искат да създадат що-годе добри условия на живот и образование на самите себе си или на децата си (най-често). Какво да се прави, че в България в по-малките градове условията изобщо не са добри. Някои от нас просто са имали късмет да се родят в големи и сравнително добре развити градове.
Да съм казал че сме най-великите? Да съм казал, че сме с най-правилния говор? Да съм казал, че е най-чистия град?Първоначално написано от Tempest
Като ваще градове са толкова по добри от софия защо всички звезди идват тук? Почти всички значителни събития са в София. Не във Варна не във Пловдив или Бургас, а в София.За да идват тук а не например във Варна има някаква причина не мислиш ли? Защо Парламентът пак е в Сф а не в пловдив? И ние си имаме културни паметници. И ние си имаме чисти и голями паркове.
Сега ще ви кажа ,защо софианци били надути.
Ами човек от друг град с комплекси идва в софия , в градския транспорт иго бутат,гледат го накриво забързани хора , продавачката не е на кеф нещо , а нашия понеже е комплексар ,че е от малък град си мисли "тези сега ме бутат щото се мислят за повече от мен понеже са софианци, продавачката ме гледаше накриво щото се надува ,че е софианка тези ме гледат накриво щото съм от провинцията.
Щото София може да си го позволи... щото всички се изнасят там, там са големите възможности, там е центъра на света, там е всичко... предпочитам във морската столица, отколкото в ВЕЛИКАТА СТОЛИЦА...![]()
Ебати скапанярското мислене имаш брат честно! Доста от хората в София като мен НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ МАЛКИТЕ ГРАДЧЕТА И ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ.Но разбира се вие почвате софия задръстена никого няя отида там има много боклуци и цигани,скапанярско е и очаквате ние да седим и да ви гледаме как псувате столицата.
Са като надут софиянец ще кажа-варна не струва,селяни сте никога няя във "Великата морска столица" Скапанярско е шибано е няма развитие за младия човек.Добре ли ще се почустваш?
И на мен ми е неприятно това нещо... защо не си седят в родните градове, пък идват тук да взимат наще места в училище и съответно в по-късен етап и работа и тн...![]()
дреме ми кво ти е мнението, аз си знам моето, другите тук не ме интересуват! Изказвам си моето мнение, вие си изказвайте своето... може да не съм прав, но за себе си съм! Айде със здравеПървоначално написано от D12Respect
![]()
Селянчетааа кой ви показа пътя към София селянчетаа![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Ами София е на този хал, точно заради такива като теб, на които София уж им е през х*я, а си плащат данъците в Перник и после идват тук да цапат и да мърлят все едно са си на село в обора. Аз лично не мога да живея другаде в България извън София повече от 14 дена. Толкова е тъпо и скучно. Няма 1/10 от възможностите в София, манталитета на хората е съвсем различен, интерсите на децата са коренно различни, а за говора няма какво да коментирам. Има области като Бургас и Добрич, където ми трябва преводач да разбера за какво иде реч от толкова мекост. Абе извън София хич не си е оферта. А вие плюете, плюете пък после всички сте тук. Иначе извън България, като живея пак е в голям град и пак е готино. Но да се затворя в някакво село и 5 минути преди да отида до тоалетна всички да са разбрали до другия край - не мерси![]()
Това, май изчерпа темата...Първоначално написано от Sarge
Някога беше.Първоначално написано от safetyMode
![]()
!!!Първоначално написано от afterforever
Четеш между редовете...ставаше въпрос за съвсем друго нещо, но май е по-лесно да "не знаеш" за какво става дума..Първоначално написано от ANTIHUMAN
другия вариант...айде няма да го казвам
Точно ти ли се намери, да ме (ни) поучаваш как да говоря правилно?Първоначално написано от BladeDancer
![]()
Всички морски се насрахте с това.Първоначално написано от Mihailova
![]()
Всъщност Варна ми харесва.![]()
[/quote]Кво викаш за мен?![]()
Хах, аз пък като отида в София, ми се струва, че тия са баси селяндурите ама нищо не казвам, защото като извикам ВЪЙ или някой маняк започне с майна и ахахаха, абе, всички сме селяндури. Тва е истината[/b][/quote]Спирай херата.
![]()
За Париж ли говорим?Първоначално написано от Tempest
Я пак...![]()
Сигурен ли си, че нямат нищо против? хахаха
Или не се информираш, или "не искаш" да се информираш.![]()
Селянчета, кой ви научи дънки да носите, селянчета...Култова песничкаПървоначално написано от Marrisa
![]()
ПС- Най-смешното е, когато някой селтак се изцепи, че столичани говорели неправилно (да, има и такива, но кои са тези "столичани"? А?)
Да, пълно е със селяни в София.
Защо е така?
Още по-забавни пък са столичаните емигранти (които до колко са столичани те си знаят разбира се), които хранят провинциалистите, а те всъщност правят същото като тях.![]()
Няма най-правилен говор... такова животно винаги ще е тема на спорвсеки си мисли, че родното му място е с най-правилния говор... само две неща не мога да приема - млекото и яйцата (с ударение на я)
![]()
Хах .. Не имаш чувството , то София си стана най - голямото село в България.От тия 2 милиона където ви се пишат за граждани , не знам колко има ЧИСТИ софиянци.. И все пак мисля , че няма по - глупаво нещо от това да живееш в София , само заради заплащането така се бута всичко там ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Няма нещо по глупаво от твоя пост.В София пак ще го кажа E ВСИЧКО ПОДЯВОЛИТЕ, ВСИЧКО! Тия от малките градчета ще се убидят ама са си селяни подяволите!Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Първоначално написано от Tempest
Вие ще ловите риба и за нас
А ще се къпеме в искъра
![]()
Ах, всичкоАбе, София си е София няма какво да говорим само немога да разбера защо разделяте хората на селяни и граждани
Има хора които не са родени в голям град, но са по - граждани от "копеленцата" по улиците на София, Пловдив, Варна и т.н. Под "копеленца" цитирам повечето тиинове по улиците.. Вчера излизам в София и гледам две момчета се развикали от далеч "Копеле каде си бе.." И понеже ги познавам знам, че претендират, че са "граждани" чак ме напушва на смях
Престанете с вашите стереотипи някак си става противно
И аз не съм от София, идвам тук за малко и да ви кажа хубаво е да слезнете на Земята
![]()
Ами ние сме на земята, ама няма да е зле и вие вместо да сте нон-стоп в София и после като се върнете по родните места да я плюете, да си отворите очите и да видите, че всичко е концентрирано в София, откъдето и да го погледнеш. Възможностите, които ги има тук, в България другаде ги няма, а за селата и малките градове не ми се говори изобщо. А за говора не ми се спори - софиският си е софийски и почти навсякъде другаде всичко живо мйека като за световно.![]()