.
Отговор в тема
Страница 10 от 16 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 380
    Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    хаха добре,но това за езика не го казвай на други хора,че много ще ти се смеят
    ще ми се смеят само смешните селяци като тебе дето са 200 кг и веднъж са били до париж и вече са най великите, ест че в София е най-чистия БГ, и във всички учебници го пише(освен ако насело не учите с написани от вас селяците учебници), това че говорим различно от вас не значи че ние сме грешните, а вие сте правите, това че ушите ви не са свикнали на чист БГ не значи че той е диалект, мноо ми е смешно като някой ми каже "благодарЯ" като то се казва"благодарА" нищо че се пише "БЛАГОДАРЯ" проста граматика, променливи звуци... и ето защо вечно го има този двубой, защото не можете да се примирите.
    деа аз нз за кво пиша в тая тема, то селяка мое да дойде в града, но да избяга от селото не може
    и който не го разбира това, то той е прост...

м да това,че софиянци се мислят за много важни и за нз какви още,а МЕ-кат и си измислят думи и си мислят,че това бил начина ако се говореше така,така и щеше да се пише,ама то не е да го обясняваш това на хора със самочувствие,само защото живеят в столицата...не знам ограничен ли си къв си ама това че викаш на всички селяци не те прави по различен
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Никой не се мисли за важен.Вие се правите на интересни.Като ви е през уя за възможностите в София за какво изобщо пишете тука-разбира се да ни кажете колко било мръсно и какви задръствания имало.Тука половината не са стъпвали в сф а коментират яко. Нещо сте си въобразили, че софиянци са надути.Това са определени мижитурки в форумите който са метър и 20 и нямат друг живот

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Никой не се мисли за важен.Вие се правите на интересни.Като ви е през уя за възможностите в София за какво изобщо пишете тука-разбира се да ни кажете колко било мръсно и какви задръствания имало.Тука половината не са стъпвали в сф а коментират яко. Нещо сте си въобразили, че софиянци са надути.Това са определени мижитурки в форумите който са метър и 20 и нямат друг живот
    не, това, според мен, са тези в градския транспорт... тези по улиците и магазините и въобще навсякъде... тия във форума много ми дреме дали са софиянци, мелникчани, варньенци, бургазлии или каквито и да било! В една болница чух разговор между 2 мед. сестри "айде на кафае" и то толкова мазно "кафае", че чак ми идеше да се издрайфам! НЕ! Не сте най-великите! НЕ! Не сте с най-правилния говор! НЕ! Не сте с най-чистия град и вие сте си виновни за това, не селяците, които използвате за оправдание... ебах ви и манталитета, ебах ви и чудото!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами столица е - нормално е. Поне според мен.
    Ами я виж Париж, Лондон, Берлин - пълни са не само с тамошни селяни ами и с араби, турци, афганистанци и какви ли още не националности.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Дружба
    там е друго интелектуалното ниво... и столичаните там нямат нищо против тях... докато тука ако не изразят своя смут и протест, не могат

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ооо да бе, нямат

Аз ги разбирам хората, които се преместват от селото им в София. Искат да създадат що-годе добри условия на живот и образование на самите себе си или на децата си (най-често). Какво да се прави, че в България в по-малките градове условията изобщо не са добри. Някои от нас просто са имали късмет да се родят в големи и сравнително добре развити градове.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Дружба
    е*ем ти късмета

Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    не, това, според мен, са тези в градския транспорт... тези по улиците и магазините и въобще навсякъде... тия във форума много ми дреме дали са софиянци, мелникчани, варньенци, бургазлии или каквито и да било! В една болница чух разговор между 2 мед. сестри "айде на кафае" и то толкова мазно "кафае", че чак ми идеше да се издрайфам! НЕ! Не сте най-великите! НЕ! Не сте с най-правилния говор! НЕ! Не сте с най-чистия град и вие сте си виновни за това, не селяците, които използвате за оправдание... ебах ви и манталитета, ебах ви и чудото!
    Да съм казал че сме най-великите? Да съм казал, че сме с най-правилния говор? Да съм казал, че е най-чистия град?
    Като ваще градове са толкова по добри от софия защо всички звезди идват тук? Почти всички значителни събития са в София. Не във Варна не във Пловдив или Бургас, а в София.За да идват тук а не например във Варна има някаква причина не мислиш ли? Защо Парламентът пак е в Сф а не в пловдив? И ние си имаме културни паметници. И ние си имаме чисти и голями паркове.

Сега ще ви кажа ,защо софианци били надути.
    Ами човек от друг град с комплекси идва в софия , в градския транспорт иго бутат,гледат го накриво забързани хора , продавачката не е на кеф нещо , а нашия понеже е комплексар ,че е от малък град си мисли "тези сега ме бутат щото се мислят за повече от мен понеже са софианци, продавачката ме гледаше накриво щото се надува ,че е софианка тези ме гледат накриво щото съм от провинцията.

Град
    Дружба
    Щото София може да си го позволи... щото всички се изнасят там, там са големите възможности, там е центъра на света, там е всичко... предпочитам във морската столица, отколкото в ВЕЛИКАТА СТОЛИЦА...

Град
    ин ди гето
    Ебати скапанярското мислене имаш брат честно! Доста от хората в София като мен НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ МАЛКИТЕ ГРАДЧЕТА И ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ.Но разбира се вие почвате софия задръстена никого няя отида там има много боклуци и цигани,скапанярско е и очаквате ние да седим и да ви гледаме как псувате столицата.
    Са като надут софиянец ще кажа-варна не струва,селяни сте никога няя във "Великата морска столица" Скапанярско е шибано е няма развитие за младия човек.Добре ли ще се почустваш?

И на мен ми е неприятно това нещо... защо не си седят в родните градове, пък идват тук да взимат наще места в училище и съответно в по-късен етап и работа и тн...

Град
    Дружба
    Ебати скапанярското мислене имаш брат честно! Доста от хората в София като мен НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ МАЛКИТЕ ГРАДЧЕТА И ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ.Но разбира се вие почвате софия задръстена никого няя отида там има много боклуци и цигани,скапанярско е и очаквате ние да седим и да ви гледаме как псувате столицата.
    Са като надут софиянец ще кажа-варна не струва,селяни сте никога няя във "Великата морска столица" Скапанярско е шибано е няма развитие за младия човек.Добре ли ще се почустваш?
    дреме ми кво ти е мнението, аз си знам моето, другите тук не ме интересуват! Изказвам си моето мнение, вие си изказвайте своето... може да не съм прав, но за себе си съм! Айде със здраве

Селянчетааа кой ви показа пътя към София селянчетаа
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами София е на този хал, точно заради такива като теб, на които София уж им е през х*я, а си плащат данъците в Перник и после идват тук да цапат и да мърлят все едно са си на село в обора. Аз лично не мога да живея другаде в България извън София повече от 14 дена. Толкова е тъпо и скучно. Няма 1/10 от възможностите в София, манталитета на хората е съвсем различен, интерсите на децата са коренно различни, а за говора няма какво да коментирам. Има области като Бургас и Добрич, където ми трябва преводач да разбера за какво иде реч от толкова мекост. Абе извън София хич не си е оферта. А вие плюете, плюете пък после всички сте тук. Иначе извън България, като живея пак е в голям град и пак е готино. Но да се затворя в някакво село и 5 минути преди да отида до тоалетна всички да са разбрали до другия край - не мерси

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sarge
    Като ви гледам компетентността на всичките ме напушва адски смях. Автора си е напълно прав, София се напълни със селяндури(не селяни, защото селянина сам по себе си е човек, който се занимава със земеделие и е незаменим). Та имам предвид върли селяндури, които не само говорят неправилно, но и нямат маниери, присъщи за града. Те наистина са навсякъде. И не, нямам против хората от провинцията дошли в София, стига да се държат прилично. Но комплексари, каквито са 90% от новодошлите просто ми лазят по нервите.
    Това, май изчерпа темата...

Цитирай Първоначално написано от safetyMode
    забранено ли е да се преместиш да живееш на друго място?
    Някога беше.
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    трябва да се върне това, което било преди `89 за гражданството за градове. Аз не виждам друг изход.
    !!!

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Ти добре ли си? Знаеш ли как е било преди 89? Точно това пък ще искам да е последното нещо.
    Четеш между редовете...ставаше въпрос за съвсем друго нещо, но май е по-лесно да "не знаеш" за какво става дума..
    другия вариант...айде няма да го казвам

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Всеки от софия който говори махай се селянин или къде си дошъл бе селянин същност не е кореняк
    Това е обиждане между братя
    Няма какво да кажа повече освен НАУЧЕТЕ СЕ ДА СЛАГАТЕ УДАРЕНИЯ БЕ СОФИАНЦИ !
    Точно ти ли се намери, да ме (ни) поучаваш как да говоря правилно?

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    „Всичко, което не е до морето, е провинция." Ърнест Хемингуей.
    Всички морски се насрахте с това.
    Всъщност Варна ми харесва.

[/quote]Кво викаш за мен?
    Хах, аз пък като отида в София, ми се струва, че тия са баси селяндурите ама нищо не казвам, защото като извикам ВЪЙ или някой маняк започне с майна и ахахаха, абе, всички сме селяндури. Тва е истината [/b][/quote]Спирай херата.

там е друго интелектуалното ниво... и столичаните там нямат нищо против тях... докато тука ако не изразят своя смут и протест, не могат
    За Париж ли говорим?
    Я пак...
    Сигурен ли си, че нямат нищо против? хахаха
    Или не се информираш, или "не искаш" да се информираш.

Цитирай Първоначално написано от Marrisa
    Селянчетааа кой ви показа пътя към София селянчетаа
    Селянчета, кой ви научи дънки да носите, селянчета...Култова песничка

ПС- Най-смешното е, когато някой селтак се изцепи, че столичани говорели неправилно (да, има и такива, но кои са тези "столичани"? А?)
    Да, пълно е със селяни в София.
    Защо е така?

Още по-забавни пък са столичаните емигранти (които до колко са столичани те си знаят разбира се), които хранят провинциалистите, а те всъщност правят същото като тях.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Да , а софианци нали говорят адски правилно Сами не се ли чувате как говорите ? Ох боже , толкова ги мразя такива . Ако мислиш , че като си от София си нещо много повече от мен Като сте софианци и сте над всички ли ? Направо сте ми жалки

Град
    Дружба
    Няма най-правилен говор... такова животно винаги ще е тема на спор всеки си мисли, че родното му място е с най-правилния говор... само две неща не мога да приема - млекото и яйцата (с ударение на я)

Ах, тези ГРАЖДАНИ на 14 години.

Ще се скъсам от хилеж.

Хах .. Не имаш чувството , то София си стана най - голямото село в България.От тия 2 милиона където ви се пишат за граждани , не знам колко има ЧИСТИ софиянци .. И все пак мисля , че няма по - глупаво нещо от това да живееш в София , само заради заплащането така се бута всичко там ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Хах .. Не имаш чувството , то София си стана най - голямото село в България.От тия 2 милиона където ви се пишат за граждани , не знам колко има ЧИСТИ софиянци .. И все пак мисля , че няма по - глупаво нещо от това да живееш в София , само заради заплащането така се бута всичко там ..
    Няма нещо по глупаво от твоя пост.В София пак ще го кажа E ВСИЧКО ПОДЯВОЛИТЕ, ВСИЧКО! Тия от малките градчета ще се убидят ама са си селяни подяволите!

Град
    Дружба
    оф айде всичко... море си нямате

Град
    ин ди гето
    оф айде всичко... море си нямате
    Вие ще ловите риба и за нас А ще се къпеме в искъра

Ах, всичко Абе, София си е София няма какво да говорим само немога да разбера защо разделяте хората на селяни и граждани Има хора които не са родени в голям град, но са по - граждани от "копеленцата" по улиците на София, Пловдив, Варна и т.н. Под "копеленца" цитирам повечето тиинове по улиците.. Вчера излизам в София и гледам две момчета се развикали от далеч "Копеле каде си бе.." И понеже ги познавам знам, че претендират, че са "граждани" чак ме напушва на смях Престанете с вашите стереотипи някак си става противно И аз не съм от София, идвам тук за малко и да ви кажа хубаво е да слезнете на Земята

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами ние сме на земята, ама няма да е зле и вие вместо да сте нон-стоп в София и после като се върнете по родните места да я плюете, да си отворите очите и да видите, че всичко е концентрирано в София, откъдето и да го погледнеш. Възможностите, които ги има тук, в България другаде ги няма, а за селата и малките градове не ми се говори изобщо. А за говора не ми се спори - софиският си е софийски и почти навсякъде другаде всичко живо мйека като за световно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си