- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ах Тези СЕЛЯНИ
хахах добре, добре... сигурно всичко е концентрирано у вас в хола на дивана...![]()
Много оригинално. Ама забравих да се смея...
Като си толкова умен, айде кажи ми къде другаде в България можеш да намериш всичко, което е в София? И като София толкова ви дразни и я плюете, защо я напълнихте? Нали всичко си имате? Какаво търсите тук?![]()
Tempest СМЕШЕН си вече! Чудиш се какво да напишеш.Земи се спри.Проявяваш се като типичен селянин
То това си е изкривяване на личността и избиване на комплекси. Едни от многото плюсове на селото... Поне да не ги показваха толкова явно, ама как да се научат да го прикриват. И хиляда пъти да им го кажеш D12Respect няма да те разберат. Безмислено е. Да си плюят, ама поне да не ни развалят хубавия град, че на приказки са много големи, ама всичките са тук след година-две.Първоначално написано от D12Respect
![]()
ела да ми береш ягодите, в София НЕ СТЪПВАМ!
Че никой не иска да идваш бе! без тва града е пълен от скапани селяни
Чист Софианец съм за тфое сведение. Пък не знам защо споря с човек който избива комплекси по форумите. Ае пиши кото искаш не ми пука
Ами, ако не правиш разликата между град и село, лошо. Той поне не е селянин, който плюе София, a e 24 часа тук и ползва нейните облаги. Нито си плаща данъците на село, а после цапа и мърля тук и вика много е мръсно. Смешници. Жалки станахте вече. След 5 години сигурно и ти ще си тук и пак ще си си същия плювалник.![]()
хмм.. София село.. ми не , незнам .. не съм оттам![]()
Hip Hop, Rap
,
че кой говори за тебе беПървоначално написано от D12Respect
![]()
оо не, не, безнадежден случай сте... хора без комплекси няма, а всеки трябва да си намери място където да ги избива... мен ми доставя удоволствие да се заяждам с компетентни хора, интелигентни при това... и най-важното - важни особи в Бъл... опаа, Софийското общество.. щото то България е София и провинцията![]()
aми незнам ! не съм от софия но аз какво да кажа за стз ( жвея там ) като гледам на всяка 3та улица има по някоя софийска кола?! а?![]()
![]()
Кой го казва само...Първоначално написано от Tempest
![]()
Темата до колкото виждам не е за СофияПък и си давате зор за спорове които просто нямат смисъл
Като София има толкова много преспективи вие какво правите пред компютрите, ходете се забавлявайте
![]()
такааам-аз съм от София,както и брат ми.Но нека се замислим.Всички,които пишат в тази тема и твърдят,че са коренни софиянци дали пък нямат баба и дядо извън столицата.Дали не са ходили "на село" като малки(под "на село" имам предвид извън София,нищо ллошо нямам предвид,просто така казваме).Мисълта ми е,че повечето които се смятат за кореняци всъщност са от съвсем друга част на страната.София е столица от 130 години и надали като е станала столица е имала 2000000 население.Естествено е хората от градове извън София да искат да учат в столицата,навсякъде е така.Тези,които казват,че мразят софиянци надали са били в София,но най-жалкото е човек,живеещ в София да твърди,че я мрази.Това е неблагодарно най-малкото.Не смятам,че трябва да има конфликт м/у столичани и други граждани и селяни,защото навсякъде е така и няма нищо нередно в преселването на някой от Бяла Слатина примерно в София
Аз съм кореняк и нямам село. Много си прав в това, което казваш. Аз също нямам нищо лично към селяните, но много се дразня от разни селяндури, които са нон-стоп тука, а после вървят и плюят. Да не говорим, че по-малко от 50% от данъците на 2 000 000 софиянци се връщат в София. По-голямата част отива точно в такива села, защото нямат пари да се издържат. И пак лаят. Селяндурска му работа.Първоначално написано от Dundy
![]()
софия е най голямото селоо ..
радвам се че не живея там !!![]()
in defense of our dreams...
камикадзеПървоначално написано от ValzZi
ся дървените философи ше ти докажат, че грешиш! само почакай...
Много са малко кореняците софиянци в София! Да не говорим за 2-ро и 3-то поколение такива! Селяни са хора, които живеят на село. Люлин мен ако питате си е живо село! Лично мнение! И тая тема София-провинция е крайно тъпа! Винаги ще я има, но трябва да се знае едно - София и провинцията са били, в момента са и за бъдеще ще бъдат в симбиоза. Това е положението!
Първоначално написано от Tempest
А сега по темата на ValzZi. София е село благодарение на твоите роднини и събратя, които взеха да я обсебват най-масово. Разбирам те, че не можеш да ги понасяш. И аз така. Поне по празниците ще трябва да ги търпиш, защото "софиянци" се прибират по родните места.
![]()
![]()
Обичам си София, но е вярно, че се напълни с половината българи, които, за жалост, са страшно невъзпитани и прости.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
Не изчетох цялата тема,няма и да го направя.
Абе защо си мислите,че като не говорите "мйеку" говорите правилно?И аз се дразня на глупавите ви ударения и на изцепки от вида "ходиме","учиме" etc Това обаче далеч не е чак толкова "селско",колкото примерно да се скараш с охраната в киното,след като 3-4 пъти са те помолили да се дръпнеш от входа,за да излязат другите хора.И колко от вас,мили столичани,не са оставили поне 3 торби боклук по плажа като са дошли "на морето"?
Пък в крайна сметка София е столица -.- Нормално да има хора от други градове.
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight
^Ей сега ще ти отговоря за боклука. Нито веднъж не съм оставял боклук или не съм го изхвърлял на улицата нито в София, нито на морето. Но за разлико от София, където има кофи на всеки 5 крачки в Слънчев Бряг ми се наложи да си държа един боклук в продължение на точно 30 минути, защото кошче нямаще. В Несебър е същото. Това според теб нормално ли е? Като искате хората да не си хвърлят боклука по улиците сложете кофи! Не всеки е длъжен да си влачи боклуците докато се прибере в хотела или квартирата.Ходиме и учиме и това ме изобщо не е типично само за София и определено не е по-малко разпространено по другите краища на България. И определено като ти кажат ходиме ще разбереш за какво става въпрос, но някой като ми се размЬека доста трябва да се напрегна, за да схвана. Или пък като се почне с това "майна" съвсем ми замирисва на обор.
За София казваш, че е нормално да има хора от други градове. Да така е и никой не го отрича. Но точно благодарение на София се изхранват една маса хора от провинцията и точно тези същите хора като се върнат по родните места започват да я плюят. Да не говорим колко ошашавено шофират, защото не са виждали такъв трафик и как завиват без да пускат мигачи и какви задръствания стават. И пак това айде, свикват след време. Но да плюят града благодарение, на който се препитават - това е нещото, което ни дразни. И другото, което лично мен ме дразни е, че си хвърлят боклука и цапат тук, а си плащат данъците в Монтана например, където ходят само събота и неделя. Еми не е честно и не е редно. И другото е, че данъците, които се събират от столичани отиват да попълват дупките по разни други общини и така за София остават по-малко от 50% от тези пари. И това също не е честно. Да връщат софийското жителство според мен. Ако си плащаш данъците тук, го получаваш и имаш право да влизаш, ако не, нямаш право. Така ще сме най-доволни, ама няма да стане за жалост.![]()
Идеята ми беше,че "провинциалист" не значи "селянин".А това,за което говориш ти си е общо взето до манталитет ("Но точно благодарение на София се изхранват една маса хора от провинцията и точно тези същите хора като се върнат по родните места започват да я плюят.").Вярно,"изхранването " е по-сериозна тема,но какво да кажа аз за създателя на темата,който плюе насам-натам как говоря "мьеку", а лятото си пече задника на плажа.
А и не само в София се срещата заблудени индивид с шофьорска книжка,но колкото по-голям е градът,толкова по-голямо е движението.
Кошчета в Бургас поне има достатъчно,ако не - носиш си го.Все пак колко боклук можеш да направиш докато си навън? /:
Wake up late honey,put on your clothes,
take your credit card to the liquor store
That's one for you and two for me by tonight