- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ах Тези СЕЛЯНИ
Добре ве тва българина е толко тесногръд и черноглед![]()
... Това че са от село не ги прави по малко българи от тебе, защото всички живеем в една държава наречена БЪЛГАРИЯ !
` ЪпСуРт....
100% съгласен !!! Вие софиянците се мислите за голяма работа само дето сте си същите олигофрени ... Точно Вие нямате абсолютно никакъв манталитет ! Точно софиянците врещят по улиците като заклани ... Както казват хората: Наречи го "софиянец" и не го обиждай повече! Всички софиянци са ми страшно смешни ... с голямото си самочувствие, че живеят в София и са нещо повече от другите, а се държат като пълни говедари .... Смешки ! Темата наистина и трябва ключ ...Първоначално написано от NoHaB
Ами момчето си е много правоо секи се качил на ладата и айде към софия.
Дрън-дрън софия било село![]()
![]()
.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Поне си направете труда да помислите,преди да изръсите поредната глупост.Никой не дава квалификации на базата на произхода.Те се дават на базата на действията и поведението,а това,че повечето селяндури са провинциалисти е ясно,но защо е така,оставям сами да си отговорите на този въпрос.Може и да е просто съвпадение.И е наистина глупаво да казвате,че повечето Софиянци били селяндури,при положение че тези,които визирате вероятно не са от София.Нито всеки селяндур е провинциалист и селянин,нито всеки Софиянец е културен и възпитан.Но тенденцията в София да нахлуват не много културни и възпитани селяни е факт,както и неуважението,което не спират да демонстрират.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Поне си направете труда да помислите,преди да изръсите поредната глупост.Никой не дава квалификации на базата на произхода.Те се дават на базата на действията и поведението,а това,че повечето селяндури са провинциалисти е ясно,но защо е така,оставям сами да си отговорите на този въпрос.Може и да е просто съвпадение.И е наистина глупаво да казвате,че повечето Софиянци били селяндури,при положение че тези,които визирате вероятно не са от София.Нито всеки селяндур е провинциалист и селянин,нито всеки Софиянец е културен и възпитан.Но тенденцията,в София да нахлуват не много културни и възпитани селяни е факт,както и неуважението,което не спират да демонстрират.
А вие пък как разбирате дали въпросният селяндур е от провинцията или си е кореняк софиянец или сте на принципа "дайте да се възмущаваме там от нещо, да си чешем езиците, макар че не сме много наясно"?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Познавам достатъчно такива и ги знам откъде са.Първоначално написано от SummerRain
Добре, познаваш една част от простаците (предполагам не всички, че това ще говори много "положително" за теб), но не знаеш всеки простак в София от къде е.А те не са никак малко. И може би реално ще се окаже, че броят на "истинските" невъзпитани софиянци не е по-малък от броя на хората, дошли от други градове. Така че подобнни обобщения как хората от провинцията ви замърсяват "свещения" град са направо смешни.Първоначално написано от MP
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Прочетох бая мнения на хора, които са безкрайно доволни че не живеят София..
защо не сте повече такива мамка му![]()
Глупаво е това разделение на "граждани" и "селяни". Аз съм софиянка, но никога не съм претендирала с това нещо. Всички сме хора - без значение дали си от София, Пловдив, Бургас, Русе или Каспичан ... А и повярвайте ми - да си от София не е нещо, с което можеш да се гордееш. Аз от 2-3 години насам съжалявам, че нямам възможност да се преместя в по-малък град. Е да, тук има повече разнообразие и града ни като цяло е доста интересен, но пък за сметка на това е адски шумно и мръсно... Предпочитам да живея в някой по-малък, но спокоен, град. А колкото до тия дето се надуват... аз дето също съм софиянка мога да ви кажа, че точно софиянците с големите претенции са най-големите селяндури и олигофрени![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Шопия е кенефа на България.Когато последно утивах там пред колата имаше един камион с бали с боклук и балата беше скъсана и щеше да падне на магистралата.
Горд живущ в Пловдив
хаха селските усоби .. утиват в големия драд да учат или защото няма училище след 4 - 8 клас и нямат избор или за да станат нещо повече .. ГРАЖДАНИ например ... а и не е само в София това в Бургас е тълно с такива селяци![]()
ти колко си тъпааааааааааааааПървоначално написано от zagadkataa
we give it all.
Значи ако един провинциалист (перфектен професионалист,огромен капацитет и много културен човек, с манталитет, превъзхождащ в пъти този на кореняк-софиянец) отиде в София, то веднага ще бъде класифициран като селянин, само защото е от град, различен от София? Много умно.
Не няма! Прочети ми мненията в предните 5 страници и ще разбереш какво е селяндур, провинциалист и т.н.Първоначално написано от Master_88
![]()
ако си някъде в окръг софийско и ангали ще видиш,не само селяни.Първоначално написано от dani2s
ам прочетох доста мнения и с много малко съм съгласна. Всички стигате до крайности. да вярно че София е мръсен град, но пак има и зелени кварталчета. Аз съм си софиянче и винаги ми е било страно защо толкова плуят по София, а после идватстоите си в родните градове като ви е мрасно тук!!! :P
Идват защото там са парите и си е столица все пак.София за мене е един център заобиколен от села(може би това са зелените квартали с кравите и нивите)Първоначално написано от lichonkata
а ти от кое село си???Първоначално написано от rihanna344
No MaN, No CrY!!!
\m/
I selqnite/kavalite sa jivi sa6testva s pravo na jivot,pone taka mislq de :/
Ами аз съм роден в София и много ме дразнят всякви селяни и селянки дет дойдоха да ни пълнят хубавия град. После защо няма място за боклука на софия...![]()
Селянин не селянин . Ядеш , еб*ш и сер*ш ха и той т'ва прави !![]()
Everybody lies !