.
Отговор в тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 380
    Добре ве тва българина е толко тесногръд и черноглед ... Това че са от село не ги прави по малко българи от тебе, защото всички живеем в една държава наречена БЪЛГАРИЯ !
    ` ЪпСуРт....

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв

Re: hh

Цитирай Първоначално написано от tami
    mi to ne e hybavo taka da se kazva ama sofiq si e edno golqmo selo to ima poeche mangali v sofiq ot kolkoto kadeto i da bilo drygate a selqnite nasqkade si gi ima 6toto stane li petak seki sa iznasq po selata az se radam 4e ne jiveq v sf
    ole male taka li pravqt? da be toi predi ba6ta mi prave6e taka ama ve4e ne a tuk v kvartal ki4uka nqma mangali izob6to!!
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от NoHaB
    Цитирай Първоначално написано от dani2s
    Заповядаи тук та да се сре6не6 с твои братов4еди!
    Ха Ха Ха Ти си жалък бе ...Мога да ти кажа ,че има хора които живеят в села и са 100 пъти повече граждани от тебе...
    Не се излагай повече...
    И като си толкова отворен я излез на центъра на Плевен и кажи че е село и после вашите ще те прибират изстуден...
    100% съгласен !!! Вие софиянците се мислите за голяма работа само дето сте си същите олигофрени ... Точно Вие нямате абсолютно никакъв манталитет ! Точно софиянците врещят по улиците като заклани ... Както казват хората: Наречи го "софиянец" и не го обиждай повече! Всички софиянци са ми страшно смешни ... с голямото си самочувствие, че живеят в София и са нещо повече от другите, а се държат като пълни говедари .... Смешки ! Темата наистина и трябва ключ ...

Град
    Near To Hell
    Ами момчето си е много правоо секи се качил на ладата и айде към софия.
    Дрън-дрън софия било село .
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Град
    столицата
    Поне си направете труда да помислите,преди да изръсите поредната глупост.Никой не дава квалификации на базата на произхода.Те се дават на базата на действията и поведението,а това,че повечето селяндури са провинциалисти е ясно,но защо е така,оставям сами да си отговорите на този въпрос.Може и да е просто съвпадение.И е наистина глупаво да казвате,че повечето Софиянци били селяндури,при положение че тези,които визирате вероятно не са от София.Нито всеки селяндур е провинциалист и селянин,нито всеки Софиянец е културен и възпитан.Но тенденцията в София да нахлуват не много културни и възпитани селяни е факт,както и неуважението,което не спират да демонстрират.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    столицата
    Поне си направете труда да помислите,преди да изръсите поредната глупост.Никой не дава квалификации на базата на произхода.Те се дават на базата на действията и поведението,а това,че повечето селяндури са провинциалисти е ясно,но защо е така,оставям сами да си отговорите на този въпрос.Може и да е просто съвпадение.И е наистина глупаво да казвате,че повечето Софиянци били селяндури,при положение че тези,които визирате вероятно не са от София.Нито всеки селяндур е провинциалист и селянин,нито всеки Софиянец е културен и възпитан.Но тенденцията,в София да нахлуват не много културни и възпитани селяни е факт,както и неуважението,което не спират да демонстрират.
    бях 2 месеца в изпания.

Повече от фен
    А вие пък как разбирате дали въпросният селяндур е от провинцията или си е кореняк софиянец или сте на принципа "дайте да се възмущаваме там от нещо, да си чешем езиците, макар че не сме много наясно"?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    А вие пък как разбирате дали въпросният селяндур е от провинцията или си е кореняк софиянец или сте на принципа "дайте да се възмущаваме там от нещо, да си чешем езиците, макар че не сме много наясно"?
    Познавам достатъчно такива и ги знам откъде са.
    бях 2 месеца в изпания.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Познавам достатъчно такива и ги знам откъде са.
    Добре, познаваш една част от простаците (предполагам не всички, че това ще говори много "положително" за теб), но не знаеш всеки простак в София от къде е.А те не са никак малко. И може би реално ще се окаже, че броят на "истинските" невъзпитани софиянци не е по-малък от броя на хората, дошли от други градове. Така че подобнни обобщения как хората от провинцията ви замърсяват "свещения" град са направо смешни.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Прочетох бая мнения на хора, които са безкрайно доволни че не живеят София..
    защо не сте повече такива мамка му

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Глупаво е това разделение на "граждани" и "селяни". Аз съм софиянка, но никога не съм претендирала с това нещо. Всички сме хора - без значение дали си от София, Пловдив, Бургас, Русе или Каспичан ... А и повярвайте ми - да си от София не е нещо, с което можеш да се гордееш. Аз от 2-3 години насам съжалявам, че нямам възможност да се преместя в по-малък град. Е да, тук има повече разнообразие и града ни като цяло е доста интересен, но пък за сметка на това е адски шумно и мръсно... Предпочитам да живея в някой по-малък, но спокоен, град. А колкото до тия дето се надуват... аз дето също съм софиянка мога да ви кажа, че точно софиянците с големите претенции са най-големите селяндури и олигофрени
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Шопия е кенефа на България.Когато последно утивах там пред колата имаше един камион с бали с боклук и балата беше скъсана и щеше да падне на магистралата.
    Горд живущ в Пловдив

хаха селските усоби .. утиват в големия драд да учат или защото няма училище след 4 - 8 клас и нямат избор или за да станат нещо повече .. ГРАЖДАНИ например ... а и не е само в София това в Бургас е тълно с такива селяци

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    хаха селските усоби .. утиват в големия драд да учат или защото няма училище след 4 - 8 клас и нямат избор или за да станат нещо повече .. ГРАЖДАНИ например ... а и не е само в София това в Бургас е тълно с такива селяци
    ти колко си тъпаааааааааааааа
    we give it all.

Супер фен
    Значи ако един провинциалист (перфектен професионалист,огромен капацитет и много културен човек, с манталитет, превъзхождащ в пъти този на кореняк-софиянец) отиде в София, то веднага ще бъде класифициран като селянин, само защото е от град, различен от София? Много умно.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Значи ако един провинциалист (перфектен професионалист,огромен капацитет и много културен човек, с манталитет, превъзхождащ в пъти този на кореняк-софиянец) отиде в София, то веднага ще бъде класифициран като селянин, само защото е от град, различен от София? Много умно.
    Не няма! Прочети ми мненията в предните 5 страници и ще разбереш какво е селяндур, провинциалист и т.н.

Re: Ах Тези СЕЛЯНИ

Цитирай Първоначално написано от dani2s
    Напоследък съм забелязъл 4е софия се пълни със селяни със скороста на светлината.Аз ли съм единствен:/??? На 14 съм и пове4е от половината ми клас са върли селяндури! По цял ден има миекане и неправилен говор! Кажете ми 4е не съм единствен.Вече имам чувството,че София се превръща в едно голямо селце
    ако си някъде в окръг софийско и ангали ще видиш,не само селяни.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Да , а софианци нали говорят адски правилно Сами не се ли чувате как говорите ? Ох боже , толкова ги мразя такива . Ако мислиш , че като си от София си нещо много повече от мен Като сте софианци и сте над всички ли ? Направо сте ми жалки

ам прочетох доста мнения и с много малко съм съгласна. Всички стигате до крайности. да вярно че София е мръсен град, но пак има и зелени кварталчета. Аз съм си софиянче и винаги ми е било страно защо толкова плуят по София, а после идват стоите си в родните градове като ви е мрасно тук!!! :P

Цитирай Първоначално написано от lichonkata
    ам прочетох доста мнения и с много малко съм съгласна. Всички стигате до крайности. да вярно че София е мръсен град, но пак има и зелени кварталчета. Аз съм си софиянче и винаги ми е било страно защо толкова плуят по София, а после идват стоите си в родните градове като ви е мрасно тук!!! :P
    Идват защото там са парите и си е столица все пак.София за мене е един център заобиколен от села(може би това са зелените квартали с кравите и нивите)

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    и в Пловдив почват да навлизат селяните
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от rihanna344
    и в Пловдив почват да навлизат селяните
    а ти от кое село си???
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

I selqnite/kavalite sa jivi sa6testva s pravo na jivot,pone taka mislq de :/

Ами аз съм роден в София и много ме дразнят всякви селяни и селянки дет дойдоха да ни пълнят хубавия град. После защо няма място за боклука на софия...

Селянин не селянин . Ядеш , еб*ш и сер*ш ха и той т'ва прави !
    Everybody lies !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си