.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    stratega

мъжкари, не лигльовци
    за мен е важно да знам, че момчето държи на мен, че му пука, че не му е безразлично
    не се цупя да речем, ако не се видим няколко дни, не правя сцени, не си придавам излишна важност, тоест се стремя към това максимално да НЕ натоварвам връзката ни
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от stratega
    как да не гледате и търсите "BAD BOYS" ми кажете бре?

Преди когато бях ученик учех в нормално училище. Тогава нямах нищо. Бях поредното момче, което му се присмиваха. И какво стана? ми кажете?

По стечение на обстоятелствата трябваше да взема детството си в ствои ръце, защото останах без родител.

И какво стана тогава превърнах се в тъпите чикиджии, които ме нервеха всеки ден.

В момента имам много пари, имам 2 коли и 2 джипа. Всеки ден можете ме видите в студентски град с новия си мерцедес и с една "нова принцеса", която иска да се бодне с мен, защото си мисли, че съм некф вилик, който ще я направи принцеса.

Това все още не мога да го разбера, но продължавам да ги ... пачите, защото те друго незаслужават- поне ми праят кеф.

Тука вие може да се свестни, но тези, които познавам, аз верно на в/е години са: 17,18,19........ Но не ги разбирам.

Поздрави...

Пиша, защото случайно видях едно момиче (симпатично) да пише коментар от студентски град и реших да проверя, какво е написала и кажете според вас какво?

Поредната, която ме гледаше къто неква знаменитост кът си тръгвах....

И ви казвам няма свясна жена........................Търсил съм я и все на 5тия час иска _!_
    Брей много тежко го раздаваш... леко да не избяга зайчето Това, че ти си попадал само на жени, които те гледат от ниско щото имаш някой лев, не означава че всички са такива... Не избързвай с квалификациите, че всичко се връща...
    Come out, come out wherever you are...

Тука вие може да се свестни, но тези, които познавам, аз верно на в/е години са: 17,18,19........ Но не ги разбирам.

Град
    In the middle of nowhere
    И ви казвам няма свясна жена........................Търсил съм я и все на 5тия час иска _!_
    За това аз коментирам
    Само не ми се карай с тоя шрифт

спокойно...

Без нерви.....

Коментара е ясен. Тези, които са сега в plazza не ме кефят..... но повечето са такива от поста ....

Имам малко работа поздрави....

Град
    In the middle of nowhere
    спокойно...

Без нерви.....

Коментара е ясен. Тези, които са сега в plazza не ме кефят..... но повечето са такива от поста ....

Имам малко работа поздрави....
    Спокойно де, явно ти е богат опита щом си позволяваш такива изказвани... не знам дали е похвално или не затова ще си замълча
    Лека вечер

и ся какъв съм според теб ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си