- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рисково мастурбиране
напоследък в нас винаги си има някой, тъй че..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Отдавна съм им загубил бройката![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Дам... А и с брат ми съм в една стая и вечерно време като заспи...![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
абе колко по рискова е чикията толко е по яка![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
влез в неината стая гол някои пат и кажи, че ще влизаш да се къпешПървоначално написано от kasanova1994
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^ не си ли на 14?Първоначално написано от gLypChenCee
прав сиииПървоначално написано от Slawi92
![]()
И при мене на чекия и на калъп и презервативите са намирали познатоо иначе даа като по- малък са ме хващали в действиеПървоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
техниката ми е толкова добра, че сигурно и при мене да са, пак няма да ме разберат![]()
Да разбира се всеки го прави,все пак-Чекията е за удоволствие,а Секса за престиж![]()
Е , вие пък. За 30 секунди работа е - няма начин някой да ме спипа!
Първоначално написано от Nassgerrack
![]()
горкичкия
![]()
еее големи палавници сте всички и момичета и момчета...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да,така наистина е по-интересно![]()
няма любов
Редовно, но съм развил такъв слух, че чувам стъпките им около 6,7 секунди преди да тръгнат да отварят вратата на стаята ми- Така имам време да спра интересните клипчета които гледам - и да си вдигна панталона
![]()
![]()
случвало се еПървоначално написано от ani00770088
![]()
![]()
трябва да има трапка
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
и аз съм маструбирала докато майка ми спи точно до мен![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
правила съм го , но вечер . . .
Ами да правила съм го с риск да ме хванат
"Колкото повече, толкова повече..!"
Хаха снощи ме хвана майка ми... Аз си гледам най-спокойно китайско и изведнъж... Хоп вратата се отваря... При което аз не чух понеже тукмо бяха стигнали кулминацията и бях надул на макс... И майка ми ида, отваря шкафчето до мене и излиза... При което аз просто се стресирах и цяла нощ не можах да спа![]()
![]()
![]()
![]()
мен са ме хващали в неудобен момент докато правя секс ... докато масторбирам не ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<